Saturday, December 17, 2011

Addicted to a certain Service

Bongasin keskiviikkoiltana FB:n uudesta Goottikirppis-ryhmästä iki-ihanan Lipparin Insecticide-minihamosen, ja varailin sen samantien itselleni. Niitä tosin oli myynnissä kaksi erikokoista, ja ehdin saada sen isomman. Myyjä asui myöskin Tampereella, joten kävin hameen sitten eilen lunastamassa itselleni ja ihastelin samalla kahta ihanan pörröistä kissakaveria. :) Alkaakin olla ikävä omia kissuja!
Tosiaan, hame on siis Insecticide Metamorphosis Mini Skirt -nimellä liikkuva kaksivärinen vinyylihärpäke. Kangas tässä on nurjalta puolelta hyvin ällöttävän kellertävä, mutta toisaalta sopii ötökkäteemaan kuin nyrkki silmään! Tuon väriseksi voisin hyvinkin kuvitella useammankin ötön sisuskalut, itsehän kuitenkin pyrin pysymään kaikista inhottavista pörriäisistä mahdollisimman kaukana. Varsinkin hämähäkeistä, yöks! Voin nitistää hämähäkin kyllä, kunhan se on pieni ja aseenani on mieluiten jonkun muun kenkä, ja välissä on vielä paperia. Brr. Kammottavia pikku paskiaisia...

Yksi sirkoista oli irronnut,
mutta ei kuitenkaan anneta sen häiritä.





















I ended up buying this Lip Service Insecticide Metamorphosis miniskirt from a girl living in my city. She hadn't used it in a really long time, so she sold it on FB. I've been dreaming about this skirt for a while, so I just had to get it! :P The seller had two really cute fluffy cats too, so cute!

Mutta asiaan. Eilen juoksin pari muutakin tähdellistä asiaa samalla reissulla, ja rahaa kului ikävästi. Apteekista kävin viimein kysymässä neuvoa silmän (tai pikemminkin -luomen) hoitoon, ja minun käskettiin ostaa hurjan kallis pieni pullo boorivettä, jolla sitten hautoa silmää. Ostin lisäksi myös hydrokortisonivoidetta, jota laitoin ohuelti ja varovasti luomelle varoituksista huolimatta. Vielä ei ainakaan näy huomattavaa parannusta, mutta ehkä se tästä. Muuten on viimein pakko luovuttaa ja koittaa varailla aikaa lääkärille.

Työkkärissä piipahdin myös, viime käynnillä kun sovittiin osallistumisestani työnhaun asiakirjojen kommentointitapahtumaan, ja niinhän siinä sitten kävi, että pitää koko hemmetin CV kirjoittaa ihan uusiksi. Toisaalta kuitenkin hyvä saada vinkkejä, eihän tuota ole kukaan "asiantuntija" tarkistanutkaan varmaan viimeiseen kolmeen vuoteen. Tällä rintamalla on edelleenkin harmillisen hiljaista, mutta jahka olen viilaillut CV:n taasen paraatikuntoon, niin ahkerasti jatkan sen eteenpäin lähettelyä. Mitä muutakaan sitä voi?
Olen säästänyt tietääkseni kaikki vaatteiden mukana tulleet lappuset,
ja olen melko varma, ettei tässä edes ole ne kaikki... O_o;
I'm pretty sure I've saved all the tags from the LS-clothes that I've gotten new, and decided to take a picture. After I took, I found a few more tags, so that's why there's two pictures of them. And I'm still not a 100% sure that's absolutely all of them! Freaky... but I guess I could be spending my money on things a lot worse than clothes, right?

No huhhuh, kylläpäs sitä eksyy taas jaarittelemaan... Tänään lähdin noutamaan tullista - yllätys yllätys - Lip Servicen pakettia. On oikeasti ihan naurettavaa miten täysin olen ajanmittaan orjaantunut ja hullaantunut noihin vaatteisiin, oikein hävettää... Voisinkin tässä joskus vääntää jonkinlaista listaa omistamistani vaatemerkin rytkyistä, niitä on oikeasti kertynyt melkoiset läjät. Kai sitä voisi hullumpiakin asioita keräillä?

Ja niinhän siinä kävi, että ensimmäisen kuvan jälkeen löytyi vielä lisää.
2 Batz'n'Bonesia on hiljattain esitellyistä raidallisesta hameesta ja paidasta.

Tullissa ei ollut kuin pari ihmistä minun lisäkseni, ja vuoronumeroni kutsuttiin melkein samantien. Lähestyin tiskiä tapani mukaan ystävällisesti hymyillen ja tervehdin virkailijaa ojentaen paketti-ilmoitukseni hänelle - ja vastaukseksi sain kauheaa mäkätystä ja tenttausta siitä, miksen ollut hoitanut asiaa netissä. Ei liene minun ongelmani, että kyseisellä mäkättävällä ämmällä oli huono päivä/kukkakaali vaginassa/asenneongelmia asiakaspalvelun suhteen? Olin ihan äimän käkenä moisesta kohtelusta, mutta selitin sitten asiallisesti, että halusin nähdä paketin olevan ehjä ja sisällön sitä mitä pitääkin. Tulli nyt sattui myös olemaan matkani varrella!

I had to pick my most recent order from the customs office this time, but apparently for the customs official this was a bad thing and I should've cleared it online. I really don't understand why she was being so damn rude, I was being my usual nice and polite self, and had other things to do on the same trip as well. I guess some people just aren't cut for the service industry...

Noh, lunastettuani paketin ~25e pääsin sitten ihailemaan saalistani. Käytin tosiaan Lipparin Thanksgiving-tarjouksistä ilmaiset postikulut hyödykseni, ja tilasin pari himoitsemaani vaatekappaletta. Ebay-pettymykseni jälkeen aloin olla melkoisen pettynyt Gangsta Pranksta bondage-henkisen Fedora Fanny's Rustle Me Up -topin metsästykseen, joten päätin sitten tilata sen itselleni joululahjaksi normaalihintaisena. Toppi on siis musta mustilla haaleasti erottuvilla lurexraidoilla, myös yksityiskohdat ovat kaikki mustia. Tyksin! En tosin ole ehtinyt sovittaa tätä vielä, päivällä en ehtinyt ja tuon vetoketjun sulkemiseen ja avaamiseen ottaisin mieluusti jonkun kaverin avuksi...


























 The long-awaited Gangsta Pranksta bondage top, all in black with lurex stripes. Love it!

Tulin hankkineeksi Lolita Candy-malliston ihanat röyhelöpöksyt noin vuosi sitten, ja olen tykännyt niistä niin paljon, että saman sarjan hame ja essu ovat jääneet kummittelemaan haaveisiin. Hametta en ole onnistunut löytämään, mutta tähän tilaukseen sain ympättyä tuon essun. Täytyy sanoa, että se on kyllä todella suloinen! Oletin tosin essun olevan hieman pidempi, mutta tämä ei varsinaisesti haittaa, sillä suunnitelmissa on käyttää näitä yhdessä jonkin puseron kanssa.

I bought the Lolita Candy Bloomers about a year ago, and I loved them so much I've been trying to see if I could possibly get the skirt and the apron as well. This time I had no luck with the skirt, but at least I got the apron. It's a little shorter than I expected, but it's incredibly cute! I can't wait to wear this with the bloomer + appropriate top.
Epämääräiset mustat raidat ovat kuvioita päiväpeitossani.
Heräteostoksena klikkailin ostoskoriin myös mustaa PVC:tä olevan niiteillä kuorrutetun vyötäröhärpäkkeen. Vierastan tämän kirkuvanpunaista vuorta, joten toivottavasti se ei kauheasti pilkota reunoista... Sattuu nyt vaan tosiaan olemaan todella voimakkaat negatiiviset tunteet punaista väriä kohtaan, en voi sietää sitä edes koristetikkauksien väreinä! Väri ei tosin häiritse minua muiden yllä, mutta itselleni en sitä vain halua missään muodossa. Tässä on kuitenkin todella paljon erivärisiä ja -kokoisia niittejä koristeena, melko räyhäkäs kapistus siis. :P Vaikutti kohtalaisen tukevalta, vaikkei tässä taida kunnon luita ollakaan, kokokin oli hyvä miun pötsille.



Buck Up Babe Waist Cincher was kind of an impulse purchase. It seems quite sturdy, the PVC is quite heavy but I think it has plastic boning. I don't like the red lining though, but that's just because I have issues with the colour red. :D I don't mind it on other people, but I can't imagine myself wearing anything red! I love how they've used different colours and sizes of detailing in this one.

Viimeinen vaatekappale onkin sitten tämä Pretty Woman-hamonen violeteilla mesh-sivuilla ja koristeremmeillä. Hame oli alepuolella ja siitä sattui olemaan L-koko tarjolla, joten sekin päätyi kokeeksi tilaukseen mukaan. Tätäkään en tosin vielä kokeillut, ja hame näyttää kieltämättä huolestuttavan pieneltä... Materiaali tosin on joustavaa trikoota, myös tuo verkkokangas joustaa, joten eiköhän se mahdu. Ja mikäli meikäläisen megaberberi näyttää liian naurettavalta tässä, niin ainahan voin kierrättää hamosen eteenpäin  uudelle omistajalle! :)


And last but not least - the Pretty Woman purple/black mesh skirt was on sale. It's a Large, but seems quite small. I haven't tried it on yet, so it may or may not fit. Time will tell. ;)

Hurjaa. Semmoista materiaonnellisuutta siis täällä päässä. Kuten nerokkaimmat ehtivätkin jo varmaan huomata, testailin tänään (tutorialin avulla) miten tehdään vesileima, ja se piti tietenkin läntätä joka-ikiseen kuvaan. Kyllä tuosta taitaa selvän saada, ainakin mikäli vaivautuu klikkailemaan kuvat todelliseen kokoonsa. Olen ihan oikeasti niin kädetön näissä muokkaushommissa, että en tämmöistäkään osannut aiemmin rustailla! Käytössäni ei myöskään ole kaikkien ihkuttamaa Photoshoppia, vaan muokkailen kuvieni perusjuttuja Paint.netin avustuksella. Hooray for freebies!

As you probably noticed, I fiddled around with Paint.net after watching a tutorial, and learned how to make a very simple watermark for my pictures. I'm really bad with all these sort of thing, but I'm learning, one thing at a time. :)

HUOMIO! Vielä ehtii osallistua arvontaan, aikaa sunnuntai-iltaan saakka! :)

~Misantrella

PS. Kiitos kaikille uusille ja vanhoillekin lukijoille! On melkolailla hämmentävää huomata teitä olevan jo näinkin monta! (40) :)

4 comments:

  1. Silmistä tuli mieleen. Kärsin itse atopiasta ja eräänä talvena silmäni olivat kirkuvan punaiset ja turposivat lähes ulos päästä. Itse sain reseptin sellaiseen rasvaan kuin Ultracortenol 5mg ja se auttoi heti! Toivottavasti lääkäri osaa määrätä sinullekin sopivat rasvat, lääkkeet ja muut tuohon :)

    ReplyDelete
  2. Mä oona ina haaveillu tosta viimeisestä hamosesta! :D jos ei jostain syystä ookkaa sun ni mua voi infota :D

    ReplyDelete
  3. Ihania hankintoja oot tehnyt, tuo essukin on niin nätti! :)

    ReplyDelete
  4. Mistress Mystral: En ole vieläkään saanut itseäni lekurille asti, mutta silmäluomi alkaa onneksi viimein olla normaalissa kunnossaan. Vielä viikko sitten oli kipeä paukura aican ripsien juuressa, puolivahingossa sen puhkaisin ja sain nätisti myös puhdistettuakin, sen jälkeen onkin kiltisti parannellut kun ei ole ollut ylimääräistä rasitetta. Jos nyt vielä jotain yrittää takuta, niin annan vihdoin ja viimein periksi ja menen kyllä sinne lääkärille! Nimim. Lekureita jo pienenä inhoamaan oppinut...f^^;

    Nani Vengeance: Hehe, saattaapi olla että tosiaan lähtee myyntiin, en oikein tiedä onko tuo kuitenkaan mun juttu tuo hamonen. :D

    Vivian: Tuo essu on kyllä todella suloinen, tykkään! :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...