Friday, December 9, 2011

Autopsied mesh


Look at my übercool pose lol
Eilen oli melko myöhäisestä herätyksestä huolimatta ihan touhukas päivä, tuli pyykkäiltyä, tiskattua, tiskattua lisää, siivoiltua vähäsen, ja tiskattua vielä loputkin astiat. Posti kiikutti paketin, josta paljastui ebaysta huudettu Lipin uudemman malliston valkoinen verkkotoppi. En taas oikein tiedä mitä päässäni liikkui huutohetkellä, kai olin vain hullaantunut siitä, miten kerrankin oli tarjolla XL-kokoa, että ignoretin värin kokonaan. Miulla kun ainoat valkoiset vaatekappaleet menee tuonne alusasu/yöpaita-osastolle...
I had quite a productive day yesterday, doing the dishes and the laundry and just tidying up in general. I also received this white Lip Service mesh top I bought on ebay, and even though it's white, it's still kinda cool. Toppia piti tietenkin sovitella, ja ymppäsin sitten samaan kuvaan jo perjantaina saamani, kauan himoitsemani Autopsy-hamosen, jota en ole muistanut hehkuttaa ollenkaan! Tässä muutama viikko takaperin Lipparilla oli ollut jotain ongelmaa nettisivujen kanssa, joten he tarjosivat parin päivän ajan ilmaiset postikulut, ja pakkohan ne oli hyödyntää, kun kerran hamosen loppuhinnaksi tuli 45$. Aluksi sain tosin Vantaan tullista kirjeen, jossa kysyttiin haluanko heidän tullaavan pakettini vai siirtävän sen tänne Tampereelle, noh, valinta ei todellakaan ollut vaikea, varsinkin kun paketti kiikutettiin lopulta kotiovelle asti. Oli siinä varmaan kuljetuspojalla hauskaa: olin juuri vasta saanut silmäni auki (puoli kymmeneltä) ja juossut suoraan sängystä varustettuna pelkällä topilla ja pantsuilla ovea avaamaan, olin vieläpä puolisokea, sillä en tietenkään ollut nähnyt mihin olin lasini yöllä jättänyt. :P
Man, I really dislike my arms =(
I'm wearing a basic black strappy top from H&M underneath, and the skirt is from Lip Service's Autopsy-line. I received this skirt already on Friday, but completely forgot about it! I only bought the skirt because I got free shipping for it - there had been some issues on Lippy's website a few weeks back, so they were offering free international shipping for a couple of days. 

Tulin myös viimein maalailleeksi tuota FB-kirppikseltä ostettua puhelinpöytää, mutta tottakai maali meni ja loppui kesken! Rahatilanne ei tällä hetkellä oikein antaisi periksi ostaa uutta isompaa pötikkää, joten täytyy katsella mitä tuon kanssa nyt tekee. Spraymaalia kyllä olisi, mutta sitä ei oikein sisätiloissa näin suureen projektiin käytetä... Olen sentään jo alustavasti suunnitellut miten järjestän tuon eteisen kyseisen romun kanssa, vaikka se varmaan tuottaakin hieman ongelmia. Eteiseni on kohtalaisen suuri, mutta hankala käytössä, siellä ei ole naulakkoa, eikä seinissä pysy kiinni mikään, joten miulla on sitten eteisen kaappien ovissa parit naulakkokoukut ja yksi klenkkaava jalallinen naulakko. Kylppärin ja huoneeni ovi on myöskin sijoitettu siten, ettei niiden väliin oikein saa laitettua mitään huonekalua ilman, että siihen törmää pimeällä. Mur.
white and beaten is now stripy and mostly black
I also used the last drops of black paint trying to make my second-hand tiny desk-whatever-thingy look a bit more presentable. All I have left now is spray paint, and I can't exactly use that indoors on something this size..

Niin, ja pakko se kai on tämäkin nyt viimein verbaalisesti ulostaa: olen jälleen sinkku. Edellisestä tapaamisesta Viikinkimiehen kanssa oli vierähtänyt jo 2kk, ja itse ainakin aloin jo väsyä koko touhuun. Tunteeni viilenevät varsin helposti, ja etenkin kaukosuhteessa asia on todellinen ongelma, varsinkin kun tuntuu ettei toiselta osapuolelta saa kaipaamaansa huomiota tai panostusta suhteeseen. Myönnän, että loppuvaiheessa annoin itse jo periksi, enkä jaksanut suuremmin enää aloitta tai ylläpitää keskustelua. Olen liian hellyydenkipeä kaukosuhteisiin, kaipaan läheisyyttä sekä fyysisessä että henkisessä mielessä. Sinkkuilu ei nyt tietenkään varsinaisesti auta asiaa, minä kun en osaa harrastaa yhden illan juttuja, mutta parempi kuitenkin näin. Erosimme 2 viikkoa sitten, ja mitä enemmän aikaa kuluu, sitä enemmän tämä tuntuu oikealta. En ollut rakastunut, joten vaikka ero sinänsä harmittaakin, en kuitenkaan osaa masistella sen vuoksi. Keskustelumme ovat muutenkin tyrehtyneet aika totaalisesti, joten olin tällä kertaa oikeassa.

Oh, and I guess I need to put this one in words too - I'm single again. Things just didn't work out with Viikinkimies, and it had been 2 months since we last met. I don't have the money to spend on traveling, and he's been on and off work. But you'd think that if I really truly wanted to see him, I'd cut on all possible expenses to save money for the trip, right...? So it's all for the best.
Whoosh, rocketship about to launch!
No mutta se siitä. Huomenna on tarkoitus suunnata jälleen viihteelle Redemption Clubin muodossa. :)
~Misantrella

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...