Saturday, December 31, 2011

Joulu kuvina

Äiti oli keksinyt käyttää mainoksia lahjapapereina, recycling in action.
Beautiful in blue


Rottapyllykät oli mukana, ja harrastivat pelkäämistä, mamin niskassa oli kuitenkin turvallista.
Veljeltäni toivoin lisää lempparisarjoja hyllyyni.
Yhteensä sain 4 laatikollista suklaata, toinen Budapest-laatikko on jo tyhjä. :P
Olen haaveillut Kelohongasta sekä verhoina että lakanoina, ensin halusin pinkkiä,
mutta livenä violetti oli kuitenkin parempi.
Pinkki näytti paremmalta verhokankaana, lakanassa oli liikaa oranssia.
Jossu-murunen lahjoi kirjalla, rannekkeella, sekä piraattiaiheisilla paperivuoilla, jotka ehdin hetkellisesti hukata järjestellessäni. f^^;
Nämä ei olleet lahjuksia, vaan ostin Hömpästä hieman ennen joulua.
Pupuhyppy lähestulkoon ylipuhui ostamaan tuon pannan, mutta on se kyllä söötti!
Pupuhypyltä saatu lahja, mystinen rasia.
Sisällön olin itse valinnut, olen tätä himoinnut etsystä jo pitkän tovin, kuten samaisen myyjän muitakin hahmoväkertelyjä.
Melko helppo kyllä, mutta kuka tunnistaa hahmon?
Rakastan näitä yksityiskohtia!
Tämä on tosiaan vain pari-kolme senttiä korkea, joten todella tarkkaa työtä on tehty.

Jouluni sujui hyvin rauhallisesti, lähdin tosiaan hyvissä ajoin vanhempieni luokse välttääkseni jouluruuhkan. Onnistuin tehtävässäni myös todella hyvin, lemmikkivaunussa ei maanantai-iltana ollut lisäkseni kuin kaksi ihmistä. Ehdin viettää aikaa tuona samaisena päivänä myös Pupuhypyn kanssa, joten olin todella tyytyväinen alkaneeseen viikkoon. Neitosella on ollut todella kiireinen syksy työharjoittelun, töiden ja koulujuttujen kanssa, siihen lisäksi seurustelukumppani ja työkuvioiden tuomat uudet tuttavuudet, niin on meidän aika jäänyt sitten melkoisen vähälle. =( Ensi vuoden puolella kuitenkin taas korjausta asiaan!

Näin myös Jossu-murusta yhden iltapäivän/illan verran, kun palloilimme Seinäjoen keskustassa ja vaihdoimme lahjukset. Oli tarkoitus nähdä myös paria serkkutyttöä, mutta olivatkin sitten olleet käymässä juuri samaan aikaan kun palloilin kaupungilla, joten täytyypi yrittää ensi vuoden puolella uudestaan. Muuten viihdyinkin tiukasti oman perheen kanssa ja nautin kissojen seurasta. Onkin ehtinyt olla taas ikävä niitä karvapalloja. ♥ Rotat oli miulla reissulla mukana, hiiruli taasen oli Pupuhypyllä ja Sipulimiehellä hoidossa "lomailuni" ajan.

En oikeasti tehnyt yhtään mitään koko jouluna, kunhan vain syöpöttelin ja katselin telkkaria. Ahdisti ihan hirveästi, kun lähdettiin äitin kanssa käymään Cittarissa vielä aatonaattona. Eikä sieltä edes löytynyt bataattilaatikkoa, maksa- ja porkkanaversioita oli sitten senkin edestä! Mur. Varsinaisia jouluruokia meillä ei tosiaan tänäkään vuonna ollut kuin pienehkö kinkku, punajuuri- ja italiansalaatit, sekä maksalaatikkoa iskälle. Miksi turhaan ostella -saatika sitten tehdä itse- kaikki mahdolliset, kun ei niitä kuitenkaan kukaan syö? Mieluummin syödään sitten muuta hyvää ruokaa, tosin sitä bataattilaatikkoa jäin tavallaan kaipaamaan.

Olisin tosiaan ollut täysin onnellinen ilman nuita kuvattuja lahjuksiakin, varsinkin kun vanhempani päätyivät lyhentämään luottokorttilaskuani. ♥ Noh, kävipä sitten ilmi, että sain lisäksi myös uuden telkkarin... O_o; Miulla ei ole oikeaa telkkaria tosin ollutkaan Tampereelle muuton jälkeen, jolloin annoin rakkaan siniharmaan videonauhurilla varustetun mötikkäni eteenpäin. *sniff* Tämä versio on litteä 32" versio, joka on juuri passelin kokoinen kämppääni. Olen siis enemmän kuin kiitollinen perheelleni rauhallisesta ja lämpimästä joulusta. ♥

Itse en todellakaan pidä joulusta, inhoan kaikkea joulukrääsää (varsinkin punaista ja kullansävyistä), joululauluja, ja lahjastressiä. Siksi olinkin iloisesti yllättynyt, kun äiti oli täksi vuodeksi hankkinut ikivanhan muovikuusemme tilalle hieman pienemmän valkoisen version, johon ei lopulta edes laitettu muita koristeita kun nuo kuvissa näkyvät siniset valot. Less is more, tykkäsin. Lahjapapereina käytettiin joulumainoksia, ja nuo Dexterit olivat seisseet katsomatta perheeni leffahyllyssä.

Omaa kämppääni en edes yrittänyt koristella mitenkään jouluisesti, en myöskään ole vielä löytänyt talvivalojani kaappien perukoilta. Jos ne tässä siivoillessa/järjestellessä kuitenkin vastaan tulevat, niin toki nakkaan ne koristeeksi johonkin nurkkaan. :) Tosin pinkit valoni muistaakseni paloivat keltaisiksi jatkuvassa käytössä... Pidän tunnelmallisesta valosta varsinkin näin talvisaikaan, vaikka ommellessa ja askarrellessa onkin hyvä olla lisävaloa käytössä.

Kidnappausuhkailuistani huolimatta lähdin tälläkin kertaa kotiin ilman kissaa. Siskoni kissasta Kinuskista on kasvanut varsinainen hurmuri, jota aina lällyttelen kotosalla käydessä. Se on niin pehmoinen ja ihana! ♥


Torstaina päädyttiin sitten siihen, että ajellaan vanhempieni kanssa Tampereelle, jotta saan kaikki tavarat kerralla mukaan. Lahjatelkkari tuli siis tavallaan kotiinkuljetuksella, plus että matkaseura oli huomattavasti mukavempaa kuin junahörhöt. :P Autoon pakattiin myös yksi "ylimääräinen" lipasto, jonka takia olenkin tämän ja eilisillan ajan kääntänyt kämppääni ylösalaisin. Lipasto päätyi sängyn viereen nurkkaan korvaamaan 3-portaista minihyllyä, joka on toiminut yöpöytänäni viimeiset kolmisen vuotta, ja kerännyt sinä aikana ihan älyttömät määrät pölyä! Lipastonlaatikot piilottavat kivasti kaikki ylimääräiset romut, ja vaatekaappiinkin tulee pikkuisen lisätilaa. :P
Iskän kanssa haettiin Expertiltä tarjouksessa olleet muistitikut vielä matkalla.
Vajaan vuorokauden päästä vaihtuukin sitten jo vuosi, enkä oikein tiedä miten sitä juhlistaisin. Kävin tänään ostamassa pullon kuohuvaa, mutta näillä näkymin saan nautiskella sitä omassa ylhäisessä yksinäisyydessäni. Suunnitelmana on tosin ollut suunnata Club Underworldiin, mutta saa nähdä miten lopulta käy. Tähtisädetikkujakaan en muistanut ostaa, harmi, ne kun ovat ainoita "raketteja", joihin uskallan koskea.

Pahoittelen pitkää postausta, mutta oli samanaikaisesti sekä todella paljon että todella vähän asiaa. :D

 ~Misantrella

2 comments:

  1. Aivan oikein, ihana pikku miekkonen. :)
    Harmi kun leffahyllystäni puuttuu aina vaan tuo Sleepy Hollow, tänään olisi oikeastaan voinut sen katsella.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...