Thursday, December 8, 2011

Jouluarvonta


Tsädääm, toteutan viimein pitkään pohtimani arvonnan! Alunperin palkinnon oli tarkoitus olla erilainen koru, mutta säästänkin sen vielä toiselle kertaa. Ja koska joulu lähestyy kovaa kyytiä, arvon siis kaksi kipalesta koruja yhden sijaan. Hooray!

Palkintoina ovat siis tällaiset näpertelemäni "myrkkyputelit" kaulaketjussa. Kuvaushetkellä olivat vielä hienon raidalliset, mutta näyttääpi valitettavasti siltä, että purnukoihin jäi pikkuisen liikaa tyhjää tilaa, joten tulevat melko varmasti sekoittumaan. Mutta eipä anneta sen haitata!

Toinen purkeista on lyhyt ja leveä, toinen taasen pitkä ja kapea. Molempien korkit ovat mustat, sisus on sama, ja kaulanauhat eriväriset. Voit osallistua joko molempien tai vain toisen arvontaan, ilmoita tällöin kommentissasi josko jompikumpi miellyttää silmääsi enemmän.

Kynnet näyttää epätasaisilta, koska kromilakan päällä hopea crackle...d'oh!
Arvonta on kaikille avoin, ja osallistua voi tosiaan jättämällä kommentin, josta käy ilmi oma nimimerkki. Otan mielelläni vastaan myös ruusuja sekä risuja, kunhan pysytään asiallisuuksissa. Aikaa osallistua on sunnuntaihin 18.12.2011 asti!
~Misantrella

7 comments:

 1. Osallistun! ^^ Blogiasi on mukava lukea, koska se on todella monipuolinen. :)

  Laitan tuon sähköpostin vielä mukaan:

  Grotesca(ät)luukku.com

  ReplyDelete
 2. Osallistun :) Blogissasi on aina mukavasti kuvia sekä tekstiä, joten se pitää mielenkiinnon aina yllä!

  ReplyDelete
 3. Osallistun! Pidän kovasti blogistasi, koska kirjoitat taitavasti ja mielenkiintoisesti. Kuvasi ovat myös erittäin kauniita!

  ReplyDelete
 4. Osallistun! Hauskat palkinnot, ja taidanpa viimein myös lukijoitua :)

  ReplyDelete
 5. Osallistun!
  Löysin blogisi aivan äskettäin ja oli pakko klikkailla itseni lukijaksi kun mielenkiintoiselta persoonalta vaikutat ja tekstisi ovat mukavia lukea. ^^

  Ravernoir@gmail.com

  ReplyDelete
 6. Minäki voisin osallistua ku on noin hauskat purnukat. :3

  ReplyDelete
 7. Miekin osallistun, suloiset nuo myrkkypurnukat^^ Siulla on ihana kirjoitustyyli, pitää mielenkiintoa yllä. :)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...