Monday, November 14, 2011

Dem Bones

Mood: have a headache, had one for several days now =(
Now watching: Supernatural Season 5

Viime viikko oli kokonaisvaltaisesti kurja, masensi, enkä tehnyt oikeastaan muuta kuin maannut vuoronperään sohvalla ja sängyssä katsellen Supernaturalia. Keskiviikkona olisi ollut yhdet synttäripippalot ja perjantaina taasen tuparit, mutta molemmat jäi miulta välistä. Keskiviikkona pelkkä ajatus kotoa lähtemisestä ahdisti niin paljon, etten päässyt liikenteeseen, vaan möllötin kotona. Sitten kun viimein sain tsempattua itseni käymään kaupassa hakemassa karkkipussin viemisiksi, niin takaisin kotiin päästyäni se iski taas. Mur, en tykkää. Perjantaina Pupuhyppy houkutteli leffaan katsomaan Paranormal Activity 3, mutta se jäi rahanpuutteen vuoksi toteuttamatta, eikä hyppy ollut itsekään lähdössä tuonne yhteisen kaverin tupareihin, joten jäin itsekin kotiin. Finanssipoliittisen tilanteen vuoksi ihan hyvä päätös kyllä...

Hiukset märkinä ja meikittä suihkun jäljiltä.
Viimeiset rahani olin tosiaan onnistunut tuhlaamaan Backstreetin taannoiseen -20% aleen, josta nappasin Lip Servicen Batz & Bones -malliston off-shoulder puseron. Tämän linjan (2010 syksy) tullessa myyntiin en ollut innostunut näistä raidallisista tamineista, mutta näin jälkikäteen nuo harmaaraitaiset ovat kuitenkin alkaneet kummittelemaan. Kyttäsin tätä kyseistä puseroa sieltä täältä, mutta ainut löytämäni myyntipaikka oli juurikin Backstreet. Puserolle kaveriksi tuli myös raidallinen hamonen, joka oli kyllä "yllättäen" tosi lyhyt. Peittää sentään persieen, ja tuo pusero taasen on vastaavasti melko pitkä.

Tuosta Batz and Bones -mallistosta kiinnosti enemmän aikanaan nuo 2010 kesän tamineet, joissa oli oikeasti niitä lepakoitakin mukana; pitsiä ja nättejä huppareita. Vieläkin harmittaa, etten ehtinyt saada mistään sitä pitkähihaista hupparia, hihaton kuitenkin löytyy kaapista.
Tämä puuttuu =(
Tämä löytyy

Onneksi kaupoissa on ollut paljon kivoja tarjouksia, joten sai muutamalla roposella hoidettua ruokaostoksetkin alta pois. Tämän päivän aloitin hymyillen, sillä tilille oli onneksi taas ilmestynyt pikkuisen rahnaa, joten pääsin jälleen ruokaostoksille. Posti toi myös parit askartelujutut lisää, projektit pääsee etenemään.

Aamulla testailin luomivärejä Jordanan silmämeikinpohjustuksen päälle, kivasti kyllä pomppasi värit esiin. :) Luomiväreinä oli ebaysta joskus tilatun Manly -paletin 3 satunnaista sävyä sinistä, violettia ja pinkkiä. Lisänä myös valkoista ja alaluomella vihertävää. Hyvä ostos oli siis tuo primer, varsinkin kun tuo Manlyn paletti sisältää useita värejä, joista ei irtoa kauheasti pigmenttiä.Bonuksena myös "kaljuna" hohtava päälaki, juurikasvu värjäämättä, ja ihan kovin äkkiä en sitä pääse edes peittämään, sillä päänahka on melko arkana niskasta. Pahana tapanani kun on ajatuksissani raaputella päänahkaani... Möh.

~Misantrella

1 comment:

  1. Tosi nätti tuo lipparin paita ja hamonen! :) Katselin itse kanssa noita, kun olivat tosiaan alennuksessa. Myös kalju päälaki on niin tuttua joka kuukausi. :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...