Thursday, November 3, 2011

Cherrylific

Mood: incredibly sleepy
Now watching: Loser (movie) & Little Britain

Tiistain meikkinaama
Jostain bongasin linkin nettikauppaan Cherry Culture (menen jo sekaisin mistä mikäkin inspiraatio lähtee, pahoittelut siitä), jossa näytti olevan todella edulliseen hintaan kaikkea mukavaa meikkituotetta. Postikulut kuitenkin tulivat sen verran suuriksi, että jätin tilauksen ensin pelkkään leikkishoppailuun. Tiedättehän, klikkailet tuotteita ostoskoriisi mielen määrin, mutta sen sijaan, että klikkailisit tilauksen maksun kautta loppuun, huokaiset, ja siirryt pois kyseiseltä sivulta. Olin kuitenkin ehtinyt liittyä postituslistalle, ja kun sain ilmoituksen, että putiikissa on Halloween-alennus -20% kaikista tuotteista, päädyin lopulta tilailemaan.


 Paketti saapui tiistaina, ja paljasti kasan kaikkea kivaa. :) Tuotteet olivat todella hyvin ja turvallisesti pakattu: ensin käärittty kuplamuoviin, sitten pehmustepaperiin ja pahvilaatikkoon, jottei mikään pääsisi hajoamaan. Eipä tuossa tilauksessa varsinaisesti mitään herkästi särkyvää, en tilaillut luomivärejä tai muita puristeita.


Eniten näistä kiinnosti ehkäpä nämä jumbokynät, joita otin 2kpl NYXiltä sekä 3kpl vähän halvempia L.A. Colorsin versioita. NYX:iltä sävyt Milk ja Black Bean, L.A. Colorsilta taas Saltwater, Cherry Blossom ja Summer Love. Testailin kaikkia viittä käsivarteen, ja näyttivät kyllä tosi kivoilta. Näitä kun lämää luomivärin alle, niin kyllä pysyy! :)

Summer Love, Cherry Blossom, Saltwater (L.A. Colors) sekä Milk & Black Bean (NYX)
NYXiltä myös valkoinen silmämeikinpohjustuspötti sekä concealer (jolle en tällä hetkellä millään keksi suomennosta) sävyssä Porcelene. O_o Tuo toinen silmämeikinpohjustus on merkiltään Jordana, se taasen on enemmän ihonväristä tököttiä. Näistä testasin vain tuota concealeria tummiin silmänalusiin, näytti kyllä toimivan ihan kivasti. :)


Muita hankintoja olivat sitten nopeasti kuivuva päällyslakka, tuplapakkaus kajal/kulmakyniä, sekä NYXin musta kulmakynä harjalla ja satunnaisesti valittu huultenrajauskynä Amuselta. Oli niin edullinen, että piti ostaa testattavaksi, mutta en ollut varma miten hyvin nuo sivun värimallit vastaisivat todellisuutta, joten otin sitten ihan satunnaisesti sävyn natural. Melko tumma tuo kyllä oli, joten ei minusta ole mitenkään luonnollinen.


Tähän pärstään käytin kulmille tuota ruuvailtavaa NYXin kulmakynää. Kulmani ovat luonnostaan vaaleat, todella suorat ja harmillisen eri paria, joten en lähtenyt kikkailemaan mitään sen kummempia. Tarkoitus oli myöskin läntätä luomille silmämeikinpohjustus, mutta laitoinkin tuota NYXin Milk-kynää, jonka päälle sitten lisäilin joskus muinoin ebaysta hankitun ison Manly-paletin valkoista, hopeaa, sekä mustaa luomiväriä. Näistä tuo hopea on itselläänkin jo melkoisen pigmenttinen ja peittävä, mutta kynän päällä näytti vielä paremmalta. Kuvat on otettu kehnossa sisävalossa, joten eivät oikein tee värille oikeutta!
Olenko ainut, jonka pää on tosi kummallisen muotoinen,
 varsinkin pelkkiin silmiin rajattuna? O_O
Mustat rajaukset ja ripsari, tämmöinen tällä kertaa.
~Misantrella

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...