Wednesday, November 2, 2011

November hearts

Mood: feeling lightheaded
Now watching: Blue Velvet

Eilen käväisin kaupungilla asioita hoitamassa, ja kävin samalla ihmettelemässä löytyisikö Nitrobabelta mitään kivaa, mihin voisin tuhlata synttärilahjaksi saamani lahjakortin. Ostin sitten ihan perinteiset verkkosukkikset, kun tuntuu etten ikinä oikein löydä ko. putiikista mitään itselleni sopivaa.
Lahjakorttiin jäi vielä hurjat 1,10e rahaa jäljelle, wau. :D
Piipahdin samalla Clash Ohlsonilla etsimässä muutamia tarpeellisia juttuja, mutten löytänyt kuin nämä maalisiveltimet. Pääsen vihdoinkin viimeistelemään tuon edelleen kesken olevan pöytäprojektini, hammasharja kun oli varrestaan liian paksu kaikkiin pieniin rakosiin. :P Tiimarista oli myöskin tarkoitus kahmia mukaan vähän muutakin, mutta myivät ei-oota, joten pitää katsella jostain muualta. Törsäsin sitten, ja ostin tämän parissa blogissa jo aiemminkin vilahtaneen mustan valokuvakehyksen. Harkitsin myös saman sarjan peiliä, mutta huomattuani yhden valmiiksi rikkinäisen (itse peililevy oli irrallaan ja vinossa), jätin sen suosiolla pois.

Kuva ei taaskaan käänny, mur.
Maailman jännin kuva.

 Piti tottakai kiertää myös vaatekaupoissa, ja hainkin Hömpästä toiset noita sydänsukkiksia, paksut mustat sukkikset koipia lämmittämään, sekä nuo mustat glitterpallokuvioiset, joita himoitsin jo edellisellä visiitillä. Neule oli puoleen hintaan, joten nappasin sitten senkin mukaan, sillä meinasin moisen ostaa jo alkusyksystä. Säästöä siis sen osalta, jee! Sukkikset tosin keräsivät yllättävän suuren summan... Hömpässä näytti tällä hetkellä olevan kaikkea muutakin kivaa, harkitsin ostavani kauniin mustan glitterillä kuvioidun kukkasen hiuksiini, ja isoa läjää mustia rannerenkaita, mutta jätin ne kuitenkin vielä kauppaan, ei nyt ihan kaikkeen kuitenkaan rahat riitä...


Yht. 3e
 Lopuksi piipahdin vielä Radiokirppiksellä etsimässä pikkuisia astioita ja muuta tilpehööriä elukkakäyttöön, en jaksanut edes yrittää keskittyä vaatteiden, laukkujen tai kenkien tutkailemiseen, sillä miulla oli ihan älyttömän kuuma, ja Radiokirppis ei ole tunnettu hyvästä ilmastaan... Onneksi sentään löysin yhden pikkukulhon, ja myös omaan käyttööni mustia kulhoja. En oikeastaan omista kuin 2 syvää lautasta (joku pastan/pastakastikkeen kylkiäisjuttu joskus?), ja olenkin kaipaillut kivoja kulhoja. :) Olen melko nirso astioideni suhteen, ja suorastaan vaadin niiltä pyöreitä muotoja! Valkoisia Teema-lautasia lukuunottamatta kaikki astiani on hankittu alennushinnoin, saatu lahjaksi, tai kierrätetty miulle. Teematkin tosin oli joskus K-kauppojen keräilyjuttuja, ja äitin sponsoroimat. :PLiikenteessä peeloilin tämännäköisenä, jaloissa tosin oli myöskin mustat säärystimet. Yllä siis ensimmäistä kertaa nuo ihanat sydänkuvioiset sukkikset, joihin rakastuin ihan täysin! ♥ Myös tämä vetoketjullinen mekko on koristanut muutamaa blogia, ja itsekin tykästyin siihen kovin. En tiedä tohtisiko koskaan käyttää sitä ilman minkäänlaista paitaa alla, en ole oikein sinut olkaimettomien vaatteiden kanssa, mutta esim. tuon mustan 3/4 hihaisen paidan kanssa todella kiva. :) Ja parveke on edelleen melkoisen sotkuinen, ja lattia oli KYLMÄ!

~Misantrella

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...