Thursday, November 17, 2011

Shoegasm

Mood: getting sleepy
Now watching: The only way is Essex (guilty pleasure - some of those peeps are REALLY FREAKING DUMB! :D )

Tänä aamuna heräsin puhelimen soittoääneen; Pupuhyppy ilmoitti, että Radiokirppikselle on ilmestynyt myyntiin taas kaikkea kivaa. Noh, sain sitten aamupalan ja koomauksen jälkeen raahauduttua itsekin paikalle tarkistamaan valikoimaa. Olihan siellä vaikka mitä kivaa, mm. todella vanhoja matkalaukkuja, joista yhdessä oli tarroja vierailluista paikoista. :) Kämppääni ei kuitenkaan mahdu enää mitään kovin suurta, ja vaikka nämä olivat muutenkin vähän epämiellyttävän värisiä, niin jätin ne suosiolla rauhaan. Kivoja vaatteitakin oli yllättävän paljon, kaikki tosin koossa 34/36... Ja minähän en tosiaan ole ihan sieltä pienimmästä päästä. Lähdin kirppikseltä sitten tyhjin käsin.

Suuntasin vielä Koskikeskukseen ihmettelemään, ja ajauduin Skopunkteniin hyväksi toviksi. Siellä on menossa 'osta kahdet, saat kolmannet veloituksetta' ja 'osta kengät, saat toiset puoleen hintaan' -kampanjat. Valikoima miellytti silmääni, joten nappasin kainalooni useamman parin kenkiä ja istahdin sovittelemaan. Tallustelin kaupassa edestakaisin vaihtaen aina välillä kenkiä, ja tutkaillen lisää sovitettavia. Päätin pysytellä korollisissa kengissä näin vaihteeksi, sillä omistan tällä hetkellä valkoiset maiharit, Elloksen luonnonvalkoiset talvitennarit lämpimällä vuorella (näillä rämmin läpi viime talven) sekä ebaysta keväällä hankitut "maiharit", joilla olen tallustellut tässä lähiaikoina.

Ensimmäiseksi kenkäpariksi valikoitui mustat mokkapintaiset kiilakorkonilkkurit. Sovittelin ensin vähän samannäköisia erillisellä korolla ja takanyörityksellä varustettuja yksilöitä, mutta ne tuntuivat tosi ikäviltä jalassa jo ihan muutamallakin askeleella. Nämä kiilakorolliset taasen vakuuttivat mukavuudellaan. :)

Toinen pari oli näistä arvokkain, katsoin ensin, että olisivat olleet kaikki samanhintaisia (39,90e), mutta nämä olivatkin kympin kalliimmat. Rakastuin näihin kuitenkin melko totaalisesti, joten en antanut hinnan vaikuttaa. Näissä oli ihan fiksu pohja talveakin ajatellen, eikä kuitenkaan liikaa korkoa.

Kolmas pari oli vaikein valita, halusin pitempivartiset saappaat, mutta kovinkaan monet niistä eivät vakuuttaneet ulkonäollään. En jaksaisi enää käyttää kenkiä, jotka ovat mielestäni todella rumat. Muiden mielipiteet kenkieni suhteen eivät häiritse läheskään yhtä paljon omani, minun kengäthän ne ovat! Päädyin sitten näihin taatusti lämpimiin vuorellisiin saappaisiin, joiden kanssa tallustelin edestakaisin vaikka kuinka kauan pähkäillen kahden koon välillä. Varsinainen kokoero näissä näkyi/tuntui vain varpaiden ja varren yläreunan kohdalla, ja päädyin lopulta ottamaan pienemmän koon. On melko hämmentävää huomata, että kun olen tottunut ostamaan kenkäni koossa 40, mahtuu useimmista korollisista miulle surutta 39! Miusta on myöskin hauskaa se, että vaikka olen muuten Pupuhyppyä pidempi ja suurempi, on jalkani silti pienempi kuin hänellä. ;P
Onnistuin muuten rikkomaan tätä ensimmäistä
paria näistä sukkiksista tänään, toisen polven kohdalla sisäsivussa
on ikävät silmukat ja pieni silmäpako.
Tarranauha, tuo sukkahousujen ikuinen vihollinen!
Toissapäivänä piipahdin pienessä lääketieteellisessä operaatiossa, jonka johdosta vasemmassa käsivarressa on kiva peniksenmuotoinen mustelma, ja käsivarsi on tänään ollu hieman arka. :P En siis saanutkaan tehtyä tänään kaikkea aikomaani, esim. siivoilu jäi nyt suurimmalta osalta välistä. =( Vanhempani tulevat huomenna vierailulle, ja olisi ollut mukava saada tämä läävä kunnolla siistiksi sitä varten. Noh, aamusta ehtii onneksi vielä vähän siistiä.

~Misantrella

P.S. Kuvat eivät nyt välttämättä tee täysin oikeutta kenkuloille, tajusin kuvailla niitä vasta illan mittaan, ja kunnon valaistuksen (ja sen kuvaajan) puutteessa nämä ovat nyt vähän tällaisia. Kuvat näkyvät kuitenkin hieman isompina, kun niitä klikkaa. Niin ja tajusinpas tässä juuri, että näitä kaikkia yhdistää solkikoristeet nilkan tai varren kohdalla! O_o

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...