Monday, October 31, 2011

Spooky Halloween!

Mood: tired, I feel comatose...
Now watching: American Psycho

Oli tarkoitus kirjoitella jo eilen, mutta koska lauantaina oli kivaa, niin eilinen meni unen ja koomauksen parissa. :P Viime yönä taas oli vaikeuksia nukkua särkevien hampaiden takia, joten koomaus on sitten jatkunut tänäänkin. Ja minä kun meinasin saada asioita tehtyä, pyh!
Alkuasetelma, hiukset pystyssä ja osittain
märät suihkun jäljiltä. Hyvin pitkältä näyttänyt
samalta tänään. Ja on toppi päällä!
Kukaan lähipiiristä ei tosiaan tänä vuonna järkännyt minkäänlaisia Halloween-hippaloita, enkä sitten itsekää jaksanut ottaa stressiä moisesta. Halusin kuitenkin jotenkin juhlia, joten lähdin sitten Pupuhypyn kanssa hippaloimaan Fat Ladyn Halloween-bileisiin. Miulle meinasi tulla taas kauhea kiire, joten valmistautuminen jäi vähän puolitiehen. Olimme sopineet aloittelua Sipulimiehen luo, joten sain pärstäni siellä sitten valmisteltua loppuun asti. Kaikki asusteet eivät kyllä sattuneet mukaan, mutta aina ei voi voittaa.

Kauhean huolestunut ilme, johtuu nuista kulmista.
Huomatkaa sama printti vyötäröllä! O_o
Pupuhypyllä itsetehty korsetti, miulla se Restylen vyö
korsetin päällä.
Oli muuten melkoinen WTF-hetki heti kun näin Pupuhypyn - oltiin säkällä valittu lähes täysin samanlaiset asut ja meikit! Jaa miten niin meillä on melkoisen samanlainen maku... Ilta näytti ensin vähän toivottomalta, mutta onneksi kuitenkin kaikki lähti sujumaan hienosti, ja hauskaa todellakin oli! :)
Yhyy, ainut asukuva koko illalta,
eikä ole edes kengät jalassa!
Transukulmat! Yritin tasapainottaa niitä
säröillä, mutta uusiksihan ne sit meni.
Itse olin siis ottanut "Circus Dolly"n teemakseni, Pupuhyppy taasen oli aiemmin kuvaillut asuaan luurankololiksi. Meikin kanssa mietin jonkin aikaa, mutta nappasin sitten silmämeikin Jangsaralta, ja kulmat olivat ihan sattumavetäisy. Huulet lähtivät loppuillasta ikävästi jo leviämään, aluksi oli siis pikkuruinen suukkosuu.  
Pönötyspose
En ollut käynyt Fat Ladyssa koskaan aikaisemmin, joten en pysty vertaamaan normi-iltaan. Mielestäni siellä oli kuitenkin todella kivasti panostettu tunnelmaan, seinillä oli seittiä ja verisiä tekstejä, kaikki baarimikot ja blokkarit olivat pukeutuneet ja/tai maskeerattu kivasti. Viihdyimme suurimmaksi osaksi istuskellen juomia nauttimassa ja ihmisten asuja katsellen, mutta tuli tanssilattiallakin pariin otteeseen piipahdettua. Miulla vaan tuntuu edelleen olevan astman kanssa huono vaihe päällä, joten tanssailut jäi senkin takia aika vähiin.

Seuralaisenamme toimi suuren osan illasta eräs mukava herrasmies, josta humalaiset aivoni eivät sitten tajunneet räpsäistä ainuttakaan kuvaa. Hän kuitenkin näpsäisi nämä otokset meistä kamerallani. Hurjat propsit myöskin kyseisen herran viime vuoden Halloween-asulle, hän oli ensin tallustellut Edward Scissorhandsina ja viikkoa myöhemmin Mad Hatterina! Kuvan ensimmäisestä nähdessäni kiljuin, Eetu on ihana. ♥
Mommy look, I'm a flower!
Tästä kuvasta ehkä huomaa miksei se Restylen pusero
sopinut hihoista ylle...T__T
Boobgrabber & Ghostface
Unmasking the dolly


Kotiin pienien kommelusten jälkeen päästyäni oli sitten selvästikin pitänyt ottaa pärstästä vielä kuva, ja tämähän oli kohtalaisen onnistunutkin vielä, peruukkikin hienosti naulakossa taustalla. :P

Toivottavasti lukijoillakin (iik, teitä on jo monta!) oli mukava Halloween, jos moista jotenkin juhlistitte. :)

~Misantrella

2 comments:

  1. Kaunis asu ja meikki! :) Heh, tilasin itsekin muuten muutama päivä sitten tuon saman vyön samasta paikasta. ;D Musta kyllä tuntuu vahvasti, että kohta joka toisella bloggaajalla on semmoinen! Mut eipä haittaa ainakaan minua. :)

    ReplyDelete
  2. Kiitos. :) Haha, tuo vyö on kyllä ja nätti ja yllättävän edullinen, joten ei ihme jos se loikkii kaikkien vaatekaappiin! :P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...