Thursday, October 13, 2011

Säätelyä

Mood: not tired yet, which is really starting to annoy me
Now rewatching: True Blood

Tässä kun en taas vaihteeksi näytä pääsevän ihmisten aikaan nukkumaan, olen säädellyt blogin ulkoasua hieman. Tekstikenttä on nyt leveämpi, samoin sivupalkki, jotta tuo robo.to -pätkä oikeasti istuisi siihen nätisti eikä pönöttäisi sen ulkopuolella. Yritin myös lisäillä faviconia [eli omaa (tässä tapauksessa netistä lainattua, en osaa piirrellä tietokoneellakaan) pientä kuvaketta tuon osoiterivillä näkyvän Bloggerin B:n tilalle], mutta enhän minä näin teknisesti lahjakkaana sitten onnistunut siinäkään. Olisi kiva säätää myös blogin nimipalkkiin joku nätti oma tunnuskuvake/-teksti, mutta koska en ole mitenkään visuaalisesti lahjakas, saa moinen odottaa ainakin vielä. Olen kohtuullisen tyytyväinen siihen, miten paljon näitä valmiitakin pohjia saa (jopa tällainen urpokin) tällä hetkellä säädeltyä oman makunsa mukaiseksi, vaikka tietyissä asioissa bloggerilla on todellakin vielä parannettavaa.

Pitkän harkinnan jälkeen päädyin myös lisämään FB-profiilini linkkilistaani. Olen pyrkinyt harrastamaan tietyn sortin anonyymiyttä netissä, mutta en ole koskaan yrittänyt piilotella esim. omia kuviani, ja olen jakanut netissä myös melkoisen henkilökohtaista materiaalia. They say what comes around goes around, mutta ehkäpä nyt kuitenkin otan tämän riskin. Ties vaikka löytyisi uusia tai unohtuneita ystäviäkin. :)

Olen melkoisen turhautunut omaan saamattomuuteni taas jälleen, on tässä jo muutaman päivän ollut tarkoitus ottaa itseään niskasta kiinni ja siivoilla kunnolla, jotta saisi otettua taas kenties julkaisukelpoisia kuvia ympäristöstä, ostoksista, ja ehkä omasta pärstästäkin. Parina päivänä on kuitenkin ollut vähän heikko olo, ja tällä hetkellä on muutenkin huono kausi menossa astman suhteen, tuntuu että henkitorvessa olisi jokin pala ilman tiellä, hengästyn todella helposti, eikä huvita harrastaa mitään liikuntaa. Fuck the fitness, feel the fatness.... Noh, ehkäpä huomenna taas uudella yrityksellä...

 ~Misantrella

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...