Friday, October 28, 2011

Halloween approaching!


Testasin näitä toisiakin China Glazen lakkoja, enkä meinannut saada tuota vihreää millään näyttämään oikealta. Vaaleanpunainen häivähdys johtuu pinkistä kamerastani. :P Hopeinen crackle tahtoi kuivaa turhankin nopeasti, vasemman käden kynnet menivät vähän plöröksi. Lakka on kuitenkin pysynyt ihan älyttömän hyvin, johtunee ehkä siitä, että laitoin pohjalle Avonin värittömän timanttilakan. Kynnet saivat uuden värikerroksen tiistain ja keskiviikon välisenä yönä, kun en meinannut millään saada unta, eikä näistä ole lohjennut vielä muruakaan pois! En tosin ole tehnyt oikein mitään viimeiseen pariin päivään, joten sillä myöskin oma osuutensa tähän.

Platinum Pieces and Outta Bounds


On tosiaan pitänyt esitellä tämä huuto.netistä löytynyt kiva pikkusalkku jo aiemmin, mutta ehdin jo unohtaa koko asian. Laukku kustansi hurjat 2,5e kun sain Viikinkimiehen noutamaan sen miulle Oululaiselta myyjältä. Ei ole vielä päässyt käyttöön asti, ja oli pikkuisen pienempi kuin oletin, mutta tosi nätti kapistus kyllä.Sain myöskin pikkupaketin ulkomailta, sieltä paljastui ebaystä ostamani taskunauris. Tämä oli kyllä ulkomuodoltaan juuri sellainen, kuin olen etsinyt, mutta tällä hetkellä on oikeassa vain kahdesti päivässä. Kello on päivittäin vedettävä, enkä tiedä saako siitä säädettyä aikaa mitenkään! Tämä oli myöskin perinteinen miesten taskuversio, tosin ketjua vaihtamalla saan sen ripustettua kaulaani.


Halloweeniksi ei oikein alunperin ollut minkäänlaisia suunnitelmia, joten ajattelin väsäillä banaanisuklaamuffinsseja ja istuskella kotosalla. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että lähden huomenna ihmettelemään Tampereen yöelämää, joten jos joku sattuu tunnistamaan (maskeerauksesta huolimatta :D), niin tule ihmeessä nykäisemään hihasta, en pure. :)

Rekvisiittaa Tiimarista, ihana jäämuottiastia ♥ sekä paperivuoat muffeille
~Misantrella

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...