Saturday, May 5, 2012

Wabbu 2012

Oli melkoisen rauhallinen vappu tänä vuonna. Maanantaina lähdin istuskelemaan Näsinpuistoon napostelueväiden ja kauhuviinipullon kera, oli Jööttipiknik siellä. Tapasin viimein hurmaavan Mystralin, mikä oli varsin mukavaa. :) Ilma vaan tahtoi olla turhan viileä, ei tietenkään tullut puettua tarpeeksi vaatetta ylle. Mitään kuvasaldoa miulta ei löydy, sillä huonona bloggaajana kamera pysytteli laukussa koko päivän.

Tiistaina taasen nukuin rauhassa aamulla pitkään, ja menin sitten lopulta Pupuhypyn luo ompeluprojektin pariin. Jatkettiin samalla linjalla vielä seuraavanakin päivänä, en vaan harmikseni saanut tekemääni toppia valmiiksi, kun menetin hermoni tasosauman kanssa takkuamiseen ja sitten pitikin jo lähteä sovituille kirppistreffeille. Onhan miulla toki omakin ompelukone, sekä äitin saumuri täällä, mutta Pupuhypyllä on parempi peruskone, ja saumuri, johon saa myös tasosauman.

Muuten olenkin sitten viettänyt nämä pari päivää siivoillen ja järjestellen, sillä vietämme yhteisiä synttäreitämme Pupuhypyn kanssa lauantai-iltana. (Tiistai oli siis oma vanhenemispäiväni, ja huominen Pupuhypyn) Tarkoitus ei ollut järjestää mitään megabileitä, eikä montaa ihmistä näyttäisi olevan tulossakaan, tuntuu vaan, että edessä on jälleen yhdet meidän feilaavat hippalot. Innostus ei siis ole ainakaan tässä vaiheessa kauhean suuri, toivottavasti huomenna on pirteämpi fiilis.

Väsäilin ruokaa kaappien ja pakastimen antimista: couscousta, pakastevihanneksia, sekä yrttinen pussikastike.
Hyvää viikonloppua kuitenkin kaikille, ja tervetuloa uusille lukijoille! :)

~Misantrella

So my birthday was on Tuesday, and it's Pupuhyppy's turn tomorrow. We're hosting a small get-together at my place, so I've spent the past two days cleaning and organising my place. I've also been at Pupuhyppy's for a sewing project that I didn't actually finish, since I got really tired of fighting with the sewing machine. I got really close though!!

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...