Friday, May 11, 2012

Crappy day x(

Joo, ei tosiaan mennyt kauhean kivasti tämä päivä. Aamulla herätessä vielä nauratti, sillä olin nähnyt jotain häröä unta siitä, miksi EN menisi katsomaan Avengersia, mutta melko pian kaikki menikin sitten plörinäksi. Sää oli harmaa ja näytti siltä, että tulee vielä satamaan (tätä kirjoittaessa sataakin), joten ei yhtään kiinnostanut lähteä liikenteeseen. Huomasin myös yhtäkkiä, että kamerani 8G muistikortista oli lohjennut millin-parin pala muovireunusta, eikä kamera suostunut enää lukemaan korttia. Kortti kuitenkin toimii yhä tietokoneeseen liitettynä, joten kaikki kuvat ovat kyllä tallella. Tällä hetkellä joudun pelailemaan puolet pienemmällä kortilla, jonka nyysin camcorderistani. Ärsyttää. Noh, pärjäsin kuitenkin neljä vuotta 512megaisella kortillakin, joten ei kait siinä...

Outfit from yesterday
Ranteessani on suuri ja arka mustelma, jonka sain ilmeisesti tiistaina pyöräillessäni. Totesin jo viime kesänä, että miun on pakko vaihtaa pyöränsarvet toisenmallisiin, sillä en osaa millään korjata huonoa ranteideni asentoa, ja esim. käyräsarvien kanssa olisi pakko. Mustelma oli muodostumassa jo tiistai-iltana, mutta se oli niin haalea, että luulin vain kuvittelevani. Nyt se on kuitenkin vain tummentunut ajan mittaan, ja näyttää melko karulta IRL.

Bruise on my wrist
Tili huutaa tyhjyyttään, joten kunnon ruokakauppareissusta saa haaveilla ensi viikkoon asti. Luulin, että olisin tänään saanut perusjuttuja haettua tuolla epäonnisella kauppareissullani, mutta pieni tilin välitarkastus osoitti, että Yliopiston Apteekki on tähän mennessä ainut asioimani putiikki, joka ei osaa pitää miun tiliä ajantasalla. Harvinaisen ärsyttävää, olen nyt jo yhteensä kolme kertaa luullut apteekkiveloituksen jo menneen ja näkyvän saldossa reaaliajassa, mutta tuon YA:n kohdalla näin ei koskaan ole asia. Noh, ehkäpä muistan ensi kerralla.

Makeup from yesterday, pink and purple eyshadow
Onnettoman kauppareissun jälkeen loppupäivä menikin kotosalla sohvalla röhnöttäen ja sarjoja katsellen. Kunnes sitten yhtäkkiä huomautettiin kellon olevan 20.04, ja miun olisi pitänyt olla hoitamassa Pupuhypyn kirppisbisneksiä 2km päässä. Minä kun olin odotellut, että Pupuhyppy ilmoittaisi vähän tarkemmin mitä ja keneltä olen hakemassa, mutta kun mitään ei kuulunut, niin en tajunnut kellon tulleen jo niin paljon. Noh, juoksin äkkiä kellariin ja pyörävarastoon, ja 9min myöhemmin olin paikan päällä vain todetakseni, että kyseinen ihminen oli sitten jo poistunut paikalta, ja jos olisin lueskellut FB-viestejäni, niin olisin nähnyt Pupuhypyn laittaman tiedon tästä. Noh, kyseinen tieto ois tavoittanut miun paljon varmemmin tekstarilla tai puheluna, en miä pidä mobiilinettiä päällä 24/7, se kun tuhostaa kännyakun aika nopeasti tyhjäksi!! Kiukun voimalla pörähdin sitten takaisin kotiin, vedin itkupotkuraivarit ja popsin vähän suklaata, johan taas helpotti.

Ylimääräisenä kiukkubonuksena tietenkin se, että alkuperäisen suunnitelman mukaan miun mummon, iskän ja setän+hänen vaimonsa oli tarkoitus piipahtaa täällä lauantaina matkallaan sukulaisjuhliin, mutta tämäkin sitten peruuntui muiden sukulaisten takia. En ihan oikeasti ymmärrä, mitä liikkuu päässä aikuisilla ihmisillä, kun pitää toisten ilo pilata! Odotin kovasti näkeväni iskän ja mummunkin, alkaa kieltämättä olla vähän ikävä omaa perhettä. :(

Niin ja huomasin myös viime viikon loppupuolella, että molemmille miun rotista on ilmestynyt jotain kasvaimia pitkin kroppaa. :( Ja vasta tasan kuukausi sitten menetin Raitapepun suurelle kasvaimelle, asuntoni on kovaa vauhtia muuttumassa Syöpäläksi.


Noh, eilen oli sentään ihan ok päivä. Olin ostellut erilaisia siemeniä jo huhtikuun puolella, ja sitten unohtanut ne siivotessani. Eilen ne tulivat kuitenkin vastaan, ja istutinkin ne samantien. Ruukuista löytyykin nyt sitten kolmea erilaista salaattia, parit yrtit ja kahdenlaisia kukkia. Siemeniä olisi vielä jäljellä, mutta käytin kaiken mullan näihin ruukkuihin.

Nyt nukkumaan, josko huomenna olisi jälleen parempi päivä.


~Misantrella

Yeah, today wasn't so great. I was laughing when I woke up, since I'd had a dream about why NOT to go see The Avengers, but quite soon things just started to go downhill. The weather was gray and it looked like it was going to rain (it's raining as I'm writing this) so I had no inspiration to leave the house. I also noticed that my camera's SD-card has a teeny-weeny chip in the plastic on one of the corners and now my camera refuses to acknowledge the card. I can still read the card on my computer, I just can't seem to save any more pictures on it. So for now I've stolen the SD-card from my camcorder, since I don't really use it.

I've also got a big sore bruise on my wrist, from biking on Tuesday. My hands are always in some weird angle, so my wrists are in danger with every bump on the road. I noticed this last year, but have yet to change the handles on my bike. I believe it's the only way to save my wrists since I can't seem to correct the angle using the normal horizontal bicycle handles. The bruise was already there on Tuesday night, but it was so pale I thought I was imagining it.

After my unfortunate trip to the grocery store I spent the rest of the day lazying on the couch watching tv. Until suddenly I realize it's 20.04 and I'm supposed to be meeting someone on behalf of Miss Bunnyhop (=Pupuhyppy). I had no concept of time, since I was waiting for some more information on who I was supposed to meet and what they were supposed to give me. All I knew I had 2km to go, all because of some second-hand deal they had arranged. So, off I go to get my bike and 9mins later I'm at the meeting place and there's no-one there. If I had checked my FB messages I would've gotten the info that this person had already left, but I DON'T have my 3G -thing on in my cell 24/7, seeing as I'm mostly home and at the computer. I can't understand why she couldn't just send me a text or call? I used my anger in hurrying back home, had a tiny breakdown raging about the whole thing, shed a few angry tears, ate some chocolate and magically felt much better afterwards. 

An extra piss-me-off is the fact that my dad, grandma, uncle+wife were supposed to stop by on Saturday on their way to a family party, but now that's ruined, thanks to other relatives of mine. Seriously, what causes sane (?) adults to deliberately ruin things for other people? I was really looking forward to seeing my dad and even my grandma (not all that close to her), since I'm kinda starting to miss my family. :(

Oh, and if this all isn't enough, last week I noticed that both my rats have tumors or extra lumps of some sort here and there on their bodies. It's only been a month since I lost my mouse Raitapeppu (=Stripybottom) to a tumor/cancer, and now the same thing is happening to my rats. My home is turning to Cancerville. :(

But on a positive note, yesterday was an ok day, and I finally planted the seeds I had bought earlier in April. I had since forgotten them and when I came across them yesterday I immediately planted them in different sized flower pots. I'm all out of flower dirt now, so I'll have to get some more, cause I still have some seeds left. I planted 3 types of lettuce, 2 types of flowers, and a couple different herbs. 

But off to bed now, perhaps tomorrow will be a better day.

5 comments:

 1. Se on kyllä sääli miten rotille tulee niin helposti kaikenlaisia sairauksia =( <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on, en taida ottaa enempää rottasia, kun on niin lyhyen aikaa sitten kavereina täällä. :( Harmi, ettei tähän asuntoon saa ottaa kissaa, tai ettei oikeastaan mihinkään muuhunkaan miun asunnoista oo saanu sitä kattia ottaa. Muuten miulla ois kissi tai kaksi kaverina, nyt ne onkin sitten vanhempien luona, onneksi sentään siellä saa lievitettyä kissakaipuuta. :)

   Delete
 2. Höh, olipa sulla tyhmä päivä.

  Mut hei, ootko erikseen kysyny sun vuokranantajalta, että onko kissojen kanssa miten tarkkaa? Jotkut vuokranantajat nimittäin kieltävät lemmikit ihan periaatteesta, ja sit kun niiltä on kysynyt suoraan et miten on, niin monesti ovat sitten sanoneet, että kyllähän kissa(t) toki käy. :) Eri asia sit on jos omistaja haluaa varjella vaikka jotain tosi hienoja tapetteja tai haluaa pitää kämpän allergiavapaana. Yksi sanoi, että lähinnä koiria ei toivo, koska lattiat menee. Mutta toivottavasti saat viettää vielä ainakin muutaman kuukauden rottiesi kanssa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli kyllä silkkaa SitäItseään koko päivä!
   Tosiaan, muuttaessa tänne omistaja kysyi että eihän mulle ole kissaa tai koiraa, sillä täällä on (rumat) parkettilattiat ja oli niistä huolissaan. En itseasiassa edes kysynyt saanko ottaa nuita jyrsijöitä tänne, ne kun viettää suurimman osan ajastaan häkissä (varsinkin hiiret, ne ois ollu heti hukassa jos olisivat vapaana saaneet vilistää!), ja mitään allergia-syytä ei ollut ilmaan heitetty. Toisaalta täällä on esim. keittiössä reikä tuossa parketissa, eikä tämä nyt missään mahtikunnossa näytä muutenkaan olevan. Myös lattialistat on vaan liimattu kiinni, joten ne repsottaa useammastakin kohdasta ja pari palasta on myös täysin irti. "Ihanan" persikkaisessa tapetissa on jo valmiiksi hirveät määrät seinäkoukkujen jättämiä reikiä, joten nekin ois kokonaisvaltaisesti nätimmät vaihdettuna johonkin muuhun... Minä kun oon päättänyt, etten ole tästä ihan heti mihinkään muuttamassa, niin mielestäni tänne vois kyllä kissan ottaa, mikäli tosiaan se lupa jossain vaiheessa heltiäis, toistaiseksi en ole vielä tohtinut kysyä. Pitää nyt ensin katella mitä nuiden rottien kanssa tapahtuu, ja maltanko heti sen jälken ottaa jotain lemmikkiä. :/

   Delete
 3. Sanonpa vaan, et saa olla kyllä aikamoinen kissa joka pistää parketit basaksi! :D Etenkin jos ne jo on huonossa kunnossa. Eikä noi tapetitkaan kuulosta erityisesti suojelemisen arvoisilta, mut tietysti jos vuokranantajalla ei itellä oo kokemusta lemmikeistä tai käy harvoin asunnolla, niin sillä ei välttämättä oo oikein hyvää kuvaa siitäkään, missä kunnossa se asunto nykyään on. Muistelee vaan sitä aikaa kun siihen 30 vuotta sitten laitettiin ne parketit ja uudet tapetit, ja se oli niin kaunis asunto...

  Mutta toivottavsti tosiaan rotat ei ihan heti menisi, mutta ei sille oikein paljoa voi tehdä, jos meneekin. :/

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...