Monday, May 7, 2012

Good day :)


Juhlittiin tosiaankin lauantaina Pupuhypyn kanssa synttäreitämme, ja tapani mukaisesti en taaskaan muistanut ottaa kuvia illalta. Miusta on tullut ihan surkea kuvaaja, ennen kuvasin kaiken mahdollisen ruuasta lähtien, nyt innostus on vähän laantunut. Niin ja ei miulla ole sitä hovikuvaajaakaan, höh!


Pessimisteinä olimme siis varautuneet siihen, ettei juuri kukaan vaivautuisi paikalle, mutta ihan kivasti ihmisiä sitten lopulta ilmestyi. Suurin osa oli myöskin miulle uusia tuttavuuksia, joten kiva myös siinäkin mielessä. :) Päälle tälläsin tosiaan tuon uuden tekemäni topin, jonka seuraksi valikoitui luottohameeni Lipparilta.

Tehty Pupuhypyn kaavalla, harmi kyllä tuo trikoon taiteraita ei kestä silittämistä, vaan oikenee heti pois. Saa nähdä mitä tykkää ensimmäisestä pesusta...
Kämppäkin on nyt tilavamman oloinen, kun innostuin vaihtamaan sohvan ja telkkarin paikkaa keskenään. Sain myös julisteita ja muuta roinaa seinille, mutta en nyt tiedä miten nuo sopivat muuhun sisustukseen tai edes toisiinsa. Oh well, köyhän on turha ruikuttaa.

Telkkarissa tuli hienosti just joku mainoskatko :D
Eilisillan teehetki, saatiin tuo punkku yhteiseksi lahjaksi, ja molemmat omat pikkuskumpat. :P
Soma musta teekannu on kirppislöytö, tykkään ♥

Tänään piipahdin kaupungilla sovitun kirppistapaamisen merkeissä, ja nappasin samalla torilta tuoretta rapeakuorista ruisleipää. Sen jälkeen jatkoin matkaani kohti lähipostiani, johon nakkasin pari pakettia ja sain tilalle toiset kaksi. Toinen paketeista sisälsikin "yllärin" äidilleni, onneksi saapui hyvissä ajoin. Saan kerrankin läheteltyä äitienpäivälahjan ajoissa, kun olen suunnistamassa Seinäjoelle vasta kesäkuun alkupuolella. :) Kaupasta innostuin keräilemään ostoskoriin salaatin ja tomaattien lisäksi myös espanjalaisia mansikoita ja pursotettavaa kermavaahtoa, herkutteluhetki oli siis taattu! ♥

Yummy! ♥
New sunglasses from ebay ♥


~Misantrella


2 comments:

  1. Onpa hieno tuo tekemäsi toppi! :) Niin ja myöhäiset synttärionnittelut vielä! ♥

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...