Saturday, February 25, 2012

Shop 'till you drop!

Reilu viikko sitten innostuin taas tilailemaan irtoripsiä ebaysta, sillä en ole vieläkään löytänyt kunnollista ripsiväriä, ja omat silmäkarvani ovat sekä haaleat että lähes olemattomat. MSChicin ripsari on tähän mennessä ollut kokeilemistani ehkä paras, mutta jouduin heittämään sen pois, sillä se alkoi olla vähän vanha, ja sinne oli päässyt pesiytymään joku silmäpöpö. Jos olisi varaa ylläpitää ripsienpidennystä, kävisin varmaan laitattamassa moisen. Ystäväiselläni Pupuhypyllä on nyt ollut ripsienpidennys jo useamman kuukauden, ja käy melkeinpä kateeksi hänen pitkät tuuheat räpsyttimensä! ♥ Anywho, ripsiä on matkalla luokseni yhteensä 28 paria, joista ensimmäiset saapuivat luokseni eilen. Nämä näyttivät myyjän kuvissa ihan kivoilta, mutta osoittautuivat livenä todella ihaniksi! Toiset ripsistä ovat siniset ja toiset vihreät, ja molemmissa on jännä metallinhehku. Kuvat eivät tee näille oikeutta. :)

Piparkakkureunaa :)
Huuto.netistä taasen päätin kotiuttaa pari kauan kummitellutta ostosta. Ensimmäinen oli hame, joka on ollut huutiksessa myynnissä useampaankin otteeseen, mutta tähän mennessä vähän turhan kovalla hintaa. Nyt lähtöhinta oli 0e, joten pakkohan sitä oli huutaa! Hinta nousi lopulta harmikseni vähän liikaa, varsinkin kun myyjä viilasi silmään postareiden kanssa, mutta tykkään tästä hameesta kyllä kovasti. Edessä sivuilla on vetoketjut, joiden avulla hame myös puetaan, koristeniiteissa on pääkallot, joita en onnistunut ikuistamaan kuviin, ja alareunassa tuo pääkalloprintti. Alunperin hame näyttäisi olevan Seppälästä, mutta en muista siellä koskaan moista nähneeni.

Bone-cracking fun!
Toinen huutislöytö oli sitten Suzy Vanderbylian jäämistöistä löytynyt yhdenkoon pitsitoppi, jota olen kyttäillyt ebaystäkin reilusti jo vuoden, malttamatta sitä kuitenkaan kotiuttaa. Lähinnä mietin mahtuuko toppi miun päälle, mutta ihan kivastihan tuo jousti! Eikä ollut hinnalla pilattu, sillä maksoi postikuluineen vain 5e. Rakastan tämän mallisia toppeja, varsinkin jos hihat on muotoiltu niin, että ne voi pitää joko olkapäillä tai laskea käsivarsille. Juuri täydellisiä korsetin kaveriksi!

Täytyykin ratkoa tuo valkoinen lappu helmasta pois.
Toisen hameen taasen löysin Tampereen FB-kirppiksen kautta, maksoi 2e ja kaupat saatiin sovittua nätisti muun asioinnin yhteyteen. Raidoista tuli ihan ensimmäisenä mieleen Lipparin Lolita Candy -mallisto, vaikka eihän tämä lähemmällä tutkailulla kovin samalta näytä. Ehkä tämä kuitenkin menisi kyseisen malliston essun kanssa? En ole vielä ehtinyt sen tarkemmin testailla, hame meinaan lensi kuvan jälkeen pesukoneeseen: vaatteisiin täytyy saada oma tuttu tuoksu.



Olen ostanut myös parit housut, mutta niistä ensimmäiset, Lipparin keinonahkahousut olivat miulle ihan vääränmalliset, vaikka mahtuivatkin päälle. Ne täytyy siis saada listailtua uudestaan myyntiin, josko joku muu saisi tarjottua niille rakastavan kodin. Toiset housut löytyivät Goottikirppiksen kautta, ne taasen olivat Lipparin Strech Fuck'n Jeans -mallistoa. Housut olivat muuten sopivat, mutta kuten arvelinkin, jäivät lahkeet vähän liian lyhyeksi, joten joku patentti olisi niillekin keksittävä, muuten lähtevät kiertoon. Tuunaamista vaikeuttaa lahkeiden takaosassa olevat vetoketjut, sekä jonkin verran haalistunut kangas. Noh, saa nähdä.

Housuihin oli myös koristeremmit

~Misantrella

Seeing as my natural eyelashes are virtually invisible, I decided to add more falsies to my collection. In total I bought 28 pairs of lashes, and received the first two pairs today. They were much prettier than I thought they would be, pictures do not do them justice! They have this awesome metallic hue on them, which wasn't visible in the seller's pictures. Love them! ♥

The skirt with the skull print is second-hand, and something I've had my eye on for quite a while. The starting price was at 0e, so I simply had to bid! Ended up paying a bit more than I hoped I would, but I feel the skirt was still worth it. :) The striped skirt caught my eye, because it reminded me of Lip Service Lolita Candy -line. The skirt is in the wash now, so I'm not sure if it would actually match the Lippy clothes, but we'll see. 

The same black lace tops can be found on ebay, which is actually where I came across it the first time. I've been wanting to get one for a reeeeaaally long time, but was never sure if it would fit me, since it's onesize. It's extremely stretchy, so it fits, and would look fabulous with a corset! Luv. ♥

I've also purchased two pairs of pants, both Lip Service and both second-hand. The first pair is faux leather, and even though I fit in them, they are sooooo not suited for my body type, so I'm going to resell them. The second pair was black jeans that are nice but a tad too short. Maybe I'll try and fix them to fit me better, or I might just resell them too. The zippers on the back of the leg make it kind of hard to add any fabric to them...

5 comments:

  1. Minä löysin huutiksesta myös tuon pitsi paidan ja edellis päivänä se kolahti postilaatikosta :)On kyllä tavattoman ihana <3 Huutiksessa Vanderbylialla on paljon muutakin ihanaa myynnissä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se on kyllä tosi ihana, tykkäilen kanssa hurjasti. Ja niin muuten on, harmi että on joko vääränkokoista, tai lompakko sanoo ei. :P

      Delete
  2. Tuota hametta on ollut Seppälässä n. 10 vuotta sitten. Itellä oli kans tuo, mut möin tos pari kk sit kirpparil sen. Näyttää kyllä hyvin tutulta, varsinkin kun tuosta kappaleesta puuttuu myös takaata pyöreä kangasnappi. Tuo taitaa olla originaalikoosta pienennetty.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohoh, kyseessähän on sitten melkoisen vanha yksilö! Mua jotenkin viehätti tuo malliltaan, ja nyt kun mainitsit, niin tuota on tosiaan pienennetty alkuperäisestä, mutta onneksi ihan siististi. Hameen kuvauksessa kun ei tosiaan lukenut mitään modauksesta...

      Delete
  3. ihanat ripset kyllä, itse en ole koslaan oppinut laittamaan moisia silmiin, muuten olis kyl erikivat

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...