Wednesday, February 22, 2012

Happy!

Taskuhippiäisten sukuinen ystäväiseni Jossumuru saapui vierailemaan viikonlopuksi luokseni Seinäjoelta. Ei oltukaan hetkeen päästy typerehtimään yhdessä, joten oli varsin mukava viikonloppu. :) Olin painostanut tyttöstä selvittämään asioita erään toisen neitosen kanssa, joten toimin perjantai-illan vähän huonona etätukena. Lauantaina sitten menin Jossua vastaan kaupungille, ja käytiin syömässä Watami Sushissa. Paikka oli ihan kiva ja ruoka hyvää, joten varmasti tulee käytyä toistekin!

Oma annokseni, Spicy Tuna, nams!
Ruokailun jälkeen lähdettiin seikkailemaan kohti Kalevaa, sillä Jossu oli luvannut piipahtaa myös siskonsa luona. Meinasi olla hieman ongelmia löytää perille asti, mutta viimein rimputeltiin oikean rapun oikean kerroksen oikeaa ovikelloa. ;) Oli varsin mukavaa lämmitellä haudutetun teen parissa mokkapaloja mutustellen, ulkona kun ujelsi kylmä tuuli ja tupsahteli lisää tuota VR:ää hämmentävää valkoista ainetta. Loppuilta menikin sitten pikaisen kaupassapyörähtämisen jälkeen kotosalla TV5 laatuohjelmien ja höpöttelyn parissa, tietenkin lonkeroa ja herkkuja nauttien. :)

Soijapullolla oli huivi kaulassa. :)
Sunnuntaiaamu valkeni hitaissa tunnelmissa, ei tahtonut millään päästä käyntiin. Onneksi kahvi ja suihku auttoivat lopulta heräämään, mutta koomailun ja hitauteni ansiosta päästiin liikenteeseen vallan myöhään. Olimme kaupungilla joskus neljän-viiden välillä miettien mitä varsinaisesti oli tarkoitus tehdä... Ehdittiin kuitenkin kytätä Seppälän alennuskorit läpi, ja kumpikin teki hurjat 30snt ostokset! Haahuiltiin vähän orpoina hetken aikaa, koska kaikki kaupat olivat juuri sulkemassa, ja päädyttiinkin sitten lopulta Café Europaan istuskelemaan. Tälläkin kertaa lämmin juoma teki terää, ja sen kyytipojaksi tilattiin sitten herkulliset lämpimät leivät. Tykkään ihan hurjasti tuosta Europan tunnelmasta sekä ruuasta, vanhanaikaiset sohvat ja kattokruunut ovat hurmaavia, ja siellä tuntee olonsa ihan boheemiksi taiteilijaksi. :)

Kahvia...
Seuraamme istahti hetkeksi joku varsin söötti poika ruman ja tylyn "venäläismafiososerkkunsa" kanssa, mutta kun ei kauheasti lämmetty pojan juttuyrityksille, niin vaihtoivat sitten lopulta paikkaa. Ei sillä, etteikö olisi ollut hauska ihan vain jutustella vastakkaisen sukupuolenkin kanssa välillä, mutta kummallakin meistä oli jotenkin todella hämmentynyt fiilis asiasta. Jossunen seurustelee, ja itse olen niin pahasti ruosteessa, etten edes tajua vaikka joku osoittaisikin kiinnostustaan. Kikateltiin sitten kaksistaan ja päädyttiin tuhoamaan myös kannullinen sangriaa, jonka jälkeen siirryttiin taas kotiin television ääreen. The Bodyguardia tuli Whitneyn muiston kunniaksi tiirailtua toisella silmällä, mutta ylenpalttinen kahvinjuonti ja alkoholin nauttiminen näin pitkästä aikaa aiheutti sen, että päpätin vain taukoamatta kaikkea tyhjänpäiväistä. Mm. toruin itseäni, sillä puheeseen livahti jatkuvasti ärsyttäviä "niinku" ja "sillai" -täytesanoja, ja lopulta sitten raivosin skitsofreenisesti itselleni kun en osannut lopettaa ja olla vain hiljaa. Normipäivä selkeästi... Uneen päästiin vasta joskus aamuviideltä.

Ruuvi oli eri mieltä kanssani siitä, että yhdessä posettaminen olisi kivaa.
Maanantaiksi oltiin sovittu treffit Miukun kanssa, jälleen Café Europaan. Tällä kerralla tosin tuli pysyttyä pelkässä haudutetussa rooibos-teessä, kroppa ei kauheasti arvostanut viikonlopun syömisiä ja juomisia. (Nimim. 6 kuppia kahvia yhden päivän aikana on liikaa!) Vaihdettiin kuulumisia, ja Jossu kertoili meille uusimmat juorut kotikonnuilta. Lopulta olikin aika tallustella rautatieasemalle toteamaan, että VR ei tällä kertaa ollut yllättynyt kuin vartin verran. Vartti osoittautui kuitenkin ulkona palellessa kymmenisen minuuttia ilmoitettua pidemmäksi, mutta saatiin me tyttönen turvallisesti junaan kuitenkin. :)

Peruukkileikkejä sunnuntai-iltana
Miukun kanssa sitten palloiltiin vielä jonkin aikaa Stockmanin kosmetiikkapuolella, testailin jo toisen kerran hurjasti kiehtovaa Loverdose-tuoksua, löysin miulle kivasti sopivan konad-laatan (leopardikuviota ja nättejä kukkasia), jonka jätin kuitenkin vielä ostamatta, ja testailin Lumenen silmämeikinpohjustusainetta. Kotona vietin illan puolikoomassa sohvalla maaten, ja valvoin taas liian myöhään. En meinannut millään saada unta, joten sängyssäpyörimisen lomassa suunnittelinkin millaiseksi sisustaisin asuntoani, mikäli saisin vapaat kädet. Osan ideoistani tallensin silmät ristissä myös kännykän muistioon, kirjoitusvirheistä huomasi ettei keskittyminen oikein sujunut.

Onneksi tälle päivälle ei ollut ohjelmassa muuta kuin aika hierojalle, ja parien kirppistelykauppojen suorittaminen loppuun. Tuli siis käytyä postissa ja haettua yksi hame paikalliselta myyjältä. Koska ei tämän jälkeen ei ollut minkäänlaista aikataulua loppupäiväksi, kiertelin vaatekaupoissa alehyllyjä tutkien. Mukaan päätyi kuitenkin vain normaalihintainen ankh-sormus Ginatricotilta, en vain yksinkertaisesti voinut vastustaa! :) Illanmittaan jouduin tallustelemaan vielä ruokakauppaan, sillä laskiaispullien kutsu kävi vallan vastustamattomaksi...

Ooh la la!
Kirppistelystä puheenollen, jotkut ovatkin saattaneet bongata minut mesoamasta tuolla Facebookin Goottikirppiksellä ylläpitäjän roolissa. Päädyin kuitenkin eilen viimein ilmoittamaan, etten tule noita ylläpitohommia enää jatkamaan, sillä olen ottanut hommasta aivan liikaa stressiä. Olen myös oikeastaan jatkuvasti ollut eri mieltä asioista muiden ylläpitäjien kanssa, ja olen tehnyt tämän myös harvinaisen selväksi. Otan liian helposti negatiivisen ja varsinkin aiheettoman kritiikin henkilökohtaisesti itseeni, joten monesti hommasta jäi vain paha mieli. On myös hyvin turhauttavaa hokea samoja asioita useasti päivässä ja kymmeniä kertoja viikossa, ihan vain siksi, kun ihmiset eivät vaivaudu lukemaan sääntöjä ja tarkistamaan asioita. Olin siis kypsytellyt päätöstä lopettaa jo hetken aikaa, ja eilen tarjoutui mielestäni sopiva tilaisuus ilmoittaa asiasta muillekin. Koko pestinhän sain aluperin siksi, että ryhmän perustaja, Pupuhypyn luokkakaveri, kuuluu minunkin kavereihini, ja Pupuhyppy taisi minulle ne adminin oikeudet silloin antaa. Ryhmä on kyllä ollut varsin toimiva sekä todella suosittu, ja tulen siellä tekemään bisnestä myös jatkossa. :)


Mutta nyt voisin kömpiä petiä kohti, josko saisin palattua jälleen vähän inhimillisempään unirytmiin.

~Misantrella

I had a lovely weekend with my friend DCF who came to visit me here in Tampere. There was lots of good food, some alcohol, and way too much coffee! I wish I had used my camera more, and not just while slightly drunk... ;)

1 comment:

  1. Välikäsi oli hyvä,itse se toinen oli vain perseestä x)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...