Friday, February 24, 2012

Why is there always more makeup!?

Olen lahjakkaasti saanut unirytmini sekaisin, minkä takia myös kivasti alkuun päässyt päivärytmi on mennyt pieleen. Tämän takia unohtelin masennuslääkkeeni parilta päivältä, minkä johdosta eilen ja tänään olo on ollut varsin järkyttävä. Jos teille koskaan määrätään Cymbaltaa, pysykää siitä kaukana, tai muistakaa popsia ne pillerit todella uskollisesti! Sitä luulisi, että ne ensimmäiset unohtelukerrat opettaisivat muistamaan lääkkeidenoton, mutta nähtävästi tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. Kirjaimellisesti.

Nyt kun on hädintuskin ollut energiaa nousta sohvalta muuta kuin täyttämään vesilasia tai kiirehtinyt halimaan vessanpönttöä, on ollut kunnolla aikaa keskittyä suoltamaan myös näitä blogioksennuksia. Tuleepahan päiviteltyä elämä ajan tasalle?

On tullut kliksuteltua nettikauppojen ja ebayn 'osta heti' -nappuloita vähän liiankin kanssa, ja onhan tuota saalista tässä sitten kertynytkin. Onneksi oon vastaavasti saanut sentään jotain tarpeettomaksi jääneitä omiakin tavaroita myytyä, niin ei ole läheskään niin huono omatunto. :) Miksi on niin helppoa uppoutua nettikauppojen hurmaavaan maailman kipeänä? Viikko sitten olin viimein pääsemässä typerästä flunssastani yli, mutta nyt se on alkamassa uudestaan, joten lompakon tulevaisuus näyttää synkältä.

Omistin jo ennestään 2 linnunkallo-kaulakorua, joten ajattelin jatkaa teemaa myös korviksilla. Ebaysta kulkeutui sitten luokseni hopeansävyiset yksilöt sekä näppärä kasa suuria hopeoituja renkaita. Hieman vääntelyä pihdeillä, ja kallot olivat käyttökelpoiset. Minulla kun ei nuo perinteiset avoimet lukot pysy korvissa millään, ja tällä hetkellä kun on venytykset ja renkuloita korvissa, on ne muutenkin ihan väärää kaliiberia.


Myös meikkejä on tullut hamstrattua lisää, vaikka niitä on ihan hirveät määrät, minkä vuoksi yritin lakkoilla kosmetiikan ostamisen kanssa. Noh, selkeästi epäonnistuin. Arkimeikiksi tuli hankittua kaikinpuolin luonnollista vaihtoehtoa, eli Benecosin Quattro-luomiväripaletti, Multi Effect-ripsari ja jostain mielenhäiriöstä mukaan napattu valkoinen rajauskynä. Toisaalta tuo kynä toimii ihan mukavasti noiden luomivärisävyjen kanssa, varsinkin alarajauksena, mutta ei ole puhtaanvalkoinen, vaan enemmänkin luonnonvalkoinen tai todella vaalea beige. Ripsaria en ole vielä ehtinyt kokeilla, sillä ajattelin nyt käytellä jouluna ostettua Rimmeliä loppuun, vaikka se variseekin ärsyttävästi poskille.


Vastapainoksi neutraaleille väreille tulin sitten hankkineeksi räväkämpiä ja tummempia sävyjä Detrivore Cosmeticsilta. Tilauksella kesti tasan kuukausi saapua kätösiini, mutta sävyt ovat kyllä upeita ja erittäin värikylläisiä. :) Tilasin siis 3 luomiväriä, sävyissä Hemoglobin (punainen), Plague (mustanvihreä) ja Sacred (mustanvioletti) sekä valkoisen Pallor Mortis Dehydrating Powderin. Ensimmäinen ja viimeinen ovat vielä testaamatta, kun taas violettia ja vihreää tuli jo testattua meikissä. :)

Detrivore: Hemoglobin, Plague, Sacred & Pallor Mortis.
Intense!
Samaan tilaukseen tungin myös 2 täysikokoista sekä 3 pientä testeriä Mannaian jännittäviä tuoksuja. Valikoin tuoksut kuvausten sekä arvostelujen perusteella, ja tässäpä vielä kopiot nuista kuvauksista.

Mrs. Lovett ~ This scent is primarily pie crust (from the worst pies in London), with a dash of vanilla and Mr. Todd's shaving cream. We also offer a Mr. Todd fragrance, perfect for a matching his and hers set (and great for Valentine's Day).

Un-birthday ~ The perfect un-birthday gift for any Alice fan, with notes of white birthday cake, raspberry tea, and candy, and very slight hints of blackberry, violet rosewood, and honeysuckle.

Glass Coffin ~ "And now snow-white lay a long, long time in the coffin, and she did not change, but looked as if she were asleep, for she was as white as sno, as red as blood, and her hair was as black as ebony." -Grimm's Fairy Tales, Little Snow White
A foresty apple orchard scent with additional notes of strawberry, rose, and blackberry.

Never Sleep Again ~ Something to keep you awake on those nights when Freddy may be coming for you. With notes of warm, buttery cappuccino, black coffee, and rum.

Oubliette ~ A sweet, crisp rose scent, with additional notes of blackberry, strawberry, and a little bergamot and geranium.


 

Tukkoisen nenän takia ei ole vielä hirveästi tullut testailtua, mutta tuo Never Sleep Again nousi heti ensimmäisenä suosikiksi huumaavan makean tuoksunsa vuoksi! Mrs. Lovett taasen muistuttaa minua Black Phoenix Alchemy Labin The Velvets-tuoksusta. Näitä kahta olen testannut iholle asti, muita olen tähän mennessä nuuhkinut vain pullosta.

Loppuun voisin vielä lisätä nämä kaikista uusimmat ostokseni, eli siis hurjat 30snt maksanut harmaanvihreä rusettikaulakoru Seppälästä (minulla on tämä myös mustana) sekä kallis-mutta-järisyttävän-ihana ankh-sormus Ginatricotilta. Tyksmuks. ♥

Maailman jännin kuvausalusta, kimallefarkut. Ei sentään olleet jalassa tällä kertaa...
Wow, my fingers look exceptionally chubby here. O_o
Vaateostokset voisinkin varmaan tunkea omaan päivitykseensa, tämä kun alkaa JÄLLEEN KERRAN muistuttaa hengästyttävää maratonpostausta.

~Misantrella

Why is it that whenever I'm feeling under the weather, I look for ebay and other online stores to make me feel better? The last two days I've been feeling horrible, but that's my own fault for forgetting my meds. You'd think once is enough to teach you, but no, I keep making the same mistakes all over again.

My recent material finds include bird skull earrings, that I modified slightly to fit my stretched lobes. I already have two bird skull necklaces, so earrings were a natural continuum. Maybe I'll find a ring to match one of these days? I also bought more makeup even though I promised myself I wouldn't, because I SERIOUSLY DON'T NEED ANY MORE. I was inspired to try out something very natural for everyday wear, so I got a Benecos palette, eyeliner pen, and mascara. And since these were way too natural, I also ordered some Detrivore Cosmetics as well. It took exactly a month to receive my 3 new eyeshadows, Dehydrating Powder, and Mannaia fragrances. The grayish-green bow necklace cost me only 0,30e whereas the ankh ring was an absolute must-have! ♥

8 comments:

 1. Awws, jännällä tavalla söpöset nuo korvikset, ihanat!^^ Oliko tuo punainen luomiväri muuten mitä hintaluokkaa? Millainen kestävyys? Mie oon jo pitkään kaipaillu punaista luomiväriä, juuri oikean sävyistä, ja tuo näyttää aika lailla juuri siltä oikealta. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Punainen luomiväri kustansi hurjat 4$+postikulut, mutta en ole sitä ehtinyt vielä testailla, joten pysyvyydestä en osaa varmaksi sanoa mitään. Nuo tummemmat sävyt tuli testailtua Jordanin primerin kanssa, ja ne ainakin kestivät iltaan saakka. :) Tuo Hemoglobin oli muuten punaisin sävy, mikä Detrivorelta löytyy! https://detrivorecosmetics.3dcartstores.com/Hemoglobin-Eye-Shadow_p_140.html

   Delete
 2. Noi tuoksut<3 Un-birthday oli kyllä ehdoton lemppari :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tykkäilin, ja edullisiakin ne oli, kun nuo täysikokoiset oli alennuksessa 6$/kpl ja kolmen testerin setti maksoi myöskin 6$. :) Tänään voisikin olla tuon Un-birthdayn testailupäivä!

   Delete
 3. Itsekin oottelen juuri paria linnunkallokorua saapuviksi, nuokin ovat ihanat! :) Luomivärit näyttää tosi kauniilta, ja tuoksut! Kuvauksetkin kuulostaa niin herkullisilta! Tekisi heti mieli klikkailla tuoksuja tulemaan, mutta ehkä en nyt kehtaa kun vanhojakin on kertynyt niin hyvin. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kallokavereita! :) Mullakin alkaa olla noita tuoksuja nyt sen verran, että voisi ahkerasti niitä käytellä poiskin. :P Osui muuten hyvään saumaan tuo oma tilaus, nyt kun ei näytä olevan enää tuolta Detrivoren kautta saatavilla tuoksuja, vaan ne täytyy tilata etsystä. O_o

   Delete
 4. Huu, täytyykin varmaan pöllästä tuo sun idea noiden korvisten väkertelyyn. ;) Odottelen kovasti että saisin oman venytysprojektin päätökseen, jotta voisin taas käyttää roikkuvia korviksia! Näiden spiraalien kanssa kun se ei oikein onnistu. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe, juu toimii ainakin tunneleiden kanssa tuommoiset, tosin olisin halunnut hieman pienempiä renkaita, mutta en vain löytänyt. :/

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...