Thursday, February 23, 2012

Plain and boring

Ystävänpäivänaama
Ystävänpäiväkynnet
Ystävänpäivästä näin jälkikäteen vielä sen verran, että kyseinen Forever Alone -päivä tuli vietettyä juurikin niiden ystävien seurassa. :) Käytiin siis Pupuhypyn ja Miukun kanssa syömässä ja muuten vaan vietettiin aikaa yhdessä. Pupuhyppy kuitenkin poistui paikalta melko aikaisin Sipulimiehen seuraan, joten palloiltiin sitten Miukun kanssa vielä kaupungilla etsimässä hälle verkkosukkiksia. Pyörähdettiin myös Seppälässä, jossa oli kiva ystävänpäivä-ale, ja bongasinkin sieltä viimein henkselihameen itselleni! Vielä kun jostain kävelisi vastaan korkeavyötäröinen kynähame henkseleillä tai ilman... :)

"Katso, äiti, ilman päätä!"
Piipahdin myös Kappahlilla tässä yksi päivä, kun Pupuhyppy kehui siellä olevan alerekissä minua kiinnostavia mekkoja just miun kokoisina, mutta olivat ilmeisesti ehtineet jo mennä. Nyhjäsin sitten ale-hintaisten laukkujen parissa pohdiskellen tarjouslappusta, jonka mukaan jo alennetuista asusteista lähtisi vielä puolet pois. Kysäisin yhdeltä myyjältä koskeeko tarjous myös laukkuja, ja sain ristiriitaisen vastauksen. Kassatyttökin oli hämillään tarjouksen kanssa, ja vasta liikkeen pääpomo selvensi muillekin, että laukut ovat asusteita ja tosiaan kuuluvat tarjoukseen. Sain siis lopulta kivan ja käytännöllisen laukun hieman reilun 6e hintaan, eli neljänneksellä lähtöhinnasta. Tämä talvi onkin tullut kuljettua Lindexin lastenosastolta löytyneen alelaukun kanssa, siinä kun on pitkä olkahihna. Nytpä on sitten käsilaukku, jonka kahvat mahtuvat myös toppatakin olalle! :)

Ainut hyvä kuva laukusta oli juuri se kameran ylivalottama yksilö...
Olen myös opetellut käyttämään niitä ostamiani Hömpän pillifarkkuja, ja ovathan ne loppujen lopuksi oikein asustettuina varsin kivat. :) Pupuhypyltä ainakin olen saanut tosi positiivista kommenttia siitä, miten hoikalta näytän ne jalassa, ja olen aivan rakastunut siihen, miten kivoilta ne näyttävät talvisaappaideni kanssa! Viime talven kuljin epäedustavissa mutta ah-niin-mukavissa elloksen luonnonvalkoisissa talvitennareissa, tämän talven tähtenä ovat olleet Skopunktenin vuorelliset pitkät saappaat. Alan kai tosissaan olla vanha, kun tällä hetkellä vaatteissa suurin valtti on mukavuus, melko sama miltä sitä näyttää.

Toissasyksynä ostettu lyhythihainen isokauluksinen neule mustan peruspitkähihaisen yllä, farkut, ja ne saappaat. Vähän vanhempi versio teinipissiksestä?
Tästä combosta tykkäsin myös hurjasti: spagettiolkaiminen toppi, Kanadanreissulla ostettu boyfriend-neule, ja nuo farkut. Rento oleilu-look.
  
~Misantrella

Some random pictures I've kinda intended to post but for some reason (me being lazy) haven't gotten around to. I'm getting really old and my clothes are getting really boring, sniff, so sad. I did find a nice new handbag though. :P

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...