Thursday, March 1, 2012

Leap Day

Tämä päivä on kyllä ollut melkoisen syvältä, lähes kaikki mikä voi mennä pieleen on tehnyt juuri sitä. Aamulla jaksoin nousta vähän herätyksen pirinän jälkeen, siirryin koneelle - ja nukahdin sohvalle. Noh, kun viimein heräsin taas uudestaan, ja aloin laittamaan naamaa kuntoon, niin tökkäsin ripsiliimaa silmääni ja piilariin. Seurauksena tietenkin hervoton kirvely, vaikka nappasin piilarin pois ja puhdistin sen, sekä huuhtelin silmää useampaan otteeseen. Ei auttanut sitten muu kuin pestä meikit pois ja vaihtaa takaisin silmälaseihin. Tässä vaiheessa olin jo luovuttanut, oli siis tarkoitus suunnata Pupuhypyn kanssa kaupungille. Noh, postiin oli kuitenkin päästävä, joten pakkailin myyntijutut valmiiksi, ja totesin ettei Pupuhyppy ollutkaan ehtinyt vielä mihinkään. Uudella yrityksellä siis!

...ja sitten myöhästyin kahdesta bussista. Noh, pääsin kuitenkin kaupungille, löysin Pupuhypyn, ja saatiin kumpikin lähetettyä myyntijuttumme. Silmää kirveli edelleen, olin varmasti todella hehkeä näky punaisena loistavan silmäni kera, varsinkin kun näytti siltä, että oon unohtanut housut kotiin tai harrastan "paljasperseilyä" legginseillä. Aina yhtä mukavaa kun takki peittää hameenhelman ihan täysin... :P Noh, suunnattiin sitten Watami Sushiin syömään, mikä ei välttämättä ollut se paras paikka, Pupuhyppy kun välttelee kalaruokia parhaansa mukaan. Listalta löytyi kuitenkin myös pelkillä kasviksilla täytetty sushirulla, joka ilmeisesti tosin osoittautui pettymykseksi oudon makean maun vuoksi. Itse en kasvisversiota maistanut, vaan mutustin tällä kerralla Spicy Rapu-version. Ruokailun onnistuminen meni siis vähän fifty-fifty, itse kyllä tykkäsin omastani.

Maistuisiko järkiruoka? Tällä kerralla ehdin napata kuvan. :P
Spicy Rapu
Kuvia ei ole meistä kummastakaan, Pupuhyppy sai tässä viikko sitten epäonnistuneen hiustenleikkuun ja -värjäyksen,
ja suostui hädintuskin luopumaan pipostaan ruokailun ajaksi. :(
Matkalla Sokokselle lensin ihan yllättäen perseelleni maahan, onneksi ei kuitenkaan sattunut pahasti. Ei paljoa auttanut hiekoitus siinä kohtaa, kun kaikki murenat oli auringon lämmössä vajonneet jään sisään, joten maan pinta oli liukas ja sitten kun siinä oli vettä päällä... Kivasti oli puolet persiistä märkänä sen jälkeen, ja toiseen kämmeneen tuli ikkupikkuinen reikä jostain terävästä. Oli muuten ensimmäinen lemaus tänä talvena, jes! Noh, selvittiin kuitenkin kauppaan asti, käytiin ihastelemassa Vallilan valmisverhoja, ja nappasin Alkosta uuden valkkarin testailuun. Tässä vaiheessa Pupuhyppy luovutti omalta osaltaan, ja lähti Sipulimiehen luo. Yritin yllyttää kosimaan, olihan kuitenkin karkauspäivä... ;)

Itse kiertelin vielä pikaisesti ruokakaupan läpi, muistin ehkä puolet ostoslistan tavaroista, ja kun luulin pääseväni juuri sopivasti suoraan kaupasta bussiin ja kotia kohti, oli tuo kyseinen bussi sitten mennyt reilusti etuajassa tai jäänyt matkan varrelle. Odottelin yhteensä 20minuuttia, jonka aikana piti vaihtaa jo pysäkkiäkin, kun ei sitä ensimmäistä bussia tosiaan kuulunut. Pääsin kuitenkin lopulta turvallisesti kotiin, vaikka vähän huoletti mitä muuta päivä vielä lykkää tielleni... Noh, läppäri on edelleen ehjä (knock on wood), sain mätystettyä vielä iltapalaa hajottamatta tai polttamatta mitään, ja vaikka silmä tuntuukin vähän oudolta vielä, on se jo huomattavasti parempi. Tätä raapustellessa päivä onkin juuri ehtinyt vaihtua, joten ehkäpä tästä selvittiin lopulta kunnialla!


~Misantrella

It sort of feels like it was Friday the 13th instead of Leap Day since so many things went wrong.  I accidentally got eyelash glue (the reeeeaaally cheap, crappy shit you get with cheapo lashes, who knows how toxic that is!) in my eye and contact lense, so I had to switch back to my glasses, wash off all my makeup and keep rinsing my eye to try and get everything out. It burned! It still feels a bit weird, but much better now. I also missed two busses trying to head out, fell on my ass walking in the city (ice with water on top, not a good surface to walk on), and missed another bus trying to get home. I waited for 20 minutes for the damn bus, and either it was really early or it just never arrived. I managed to get back home in one piece, but quite worried about what else could go wrong, seeing as my laptop cooling fan is quite shit, my pet mouse has a massive tumor on her right side/stomach/front leg, and my left leg has been feeling a bit funny the past couple of days, but in the end it looks like I made it through. Phew!

2 comments:

  1. Ensi kerralla otan järkiruuakseni suklaakakun hedelmillä ja sillä kermavahdolla :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä taas himoitsen sitä suklaavaahtoa hedelmillä. :D

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...