Wednesday, March 14, 2012

Dance of the Vampires

Nonnih, alkaakin olla aika palailla takaisin blogistanian pariin. Varsin mukava oli taasen Seinäjoen reissu, sain taas kissavajetta paikattua hetkeksi aikaa ja löhöiltiin vaan yhdessä perheen voimin. Äiti nakkasi parit lankakerät ja esitti toiveen säärystimistä, ja koska veljeni oli tilaillut Canal+ -kanavapaketin kolmeksi kuukaudeksi, sujui aika sukkapuikkojen ja hyvien elokuvien sekä tv-sarjojen parissa kovin sukkelaan. Ehdin myös käväistä vaihtamassa kuulumisia exäni kanssa ihan näin livenäkin, sekä pääsin syömään Seinäjoen kiinalaiseen ravintolaan. Harmi vain, että olivat lyhentäneet lounasaikaansa, eikä himoitsemiani lihapulliakaan (Who's got two thumbs and goes to a chinese restaurant to eat meatballs? -This gal!) ollut enää tarjolla ainakaan sille päivää. Ruokailu kustansikin sitten n.10e enemmän kuin olin toivonut, mutta mukavasti lämmittävä mausteinen keitto ja friteerattu kala monimakuisessa kastikkeessa olivat kyllä hintansa arvoiset! :)
Matkaminä


Rölli ♥



Ruuvi-pulleroinen ja minun pipo
Äitin kanssa piipahdettiin myös Cittarissa ruokaostoksilla, ja keräsin sitten luvan kera muutamat aletuotteet ostoskärryihin. Koska miulta on edelleen se täydellinen meikkivoide hukassa, eikä tuo Dream Girls BB Creamkään ollut niin hyvää, kuin ehdin jo kuvitella, niin otin uudeksi testattavaksi Lumenen jonkun perustuubin. Myöskin silmämeikinpohjustusputeli lähti edullisesti mukaan, ja jälleen yksi ripsarikokeilu, nämäkin Lumenea. Raahasin myöskin isot ja hurjan painavat Tresemmen shampoo- ja hoitoainepullot mukanani Tampereelle, ne kun olivat pakettihintaan 6,95e ja hoitoaine ainakin näytti olevan silikoniton. Tykkään vaihdella hiustenpesuun käyttämiäni aineita, ja nyt onkin sen verran tuotteita taas jemmassa, että ihan heti ei tarvitse olla uusia ostelemassa!


Äiti oli myöskin työpaikan kautta tilannut Oriolalta miulle pari toivomaani tuotetta, yhtä tuotetta ei tosin ollut. Miulla on varsin herkkä päänahka, ja pahana tapanani on rapsutella päätäni vaipuessani ajatuksiin, joten saan välillä ihon todella rikki. Rapsuttelun vuoksi hiuksia tuntuu myös lähtevän tavallista enemmän, joten pyysinkin avuksi tuota telkkarissakin mainostettua Dexem Head -voidetta, sekä minulle ihan uutta tuttavuutta System4 T Climbazole Scalp Tonic -hoitonestettä. Näyttäisi siltä, että tuo System4 lähtee aktiivikäyttöön, kun taas Dexemiä tulee varmaankin käytettyä kuuriluontoisesti. Lupaavilta ainakin vaikuttavat, toivottavasti näistä on apua. :) Sain myöskin tuommoisen Avènen antibakteerisen hoitovoiteen, johon äiti oli itse ihastunut, ja ehdinkin tällä jo hoitaa inhottavasti rohtunutta ylähuultani. Tästä tuleekin varmaan "Bepanthenin korvike" luottovoiteena naarmuihin, rohtumiin, ja hiertymiin.


Taas yksi pakkokäännetty kuva...
Tuossa noin kuukausi sitten oli myös äityliinin kanssa puhetta Yves Rocherista, hän kun mietti tilausta ja miulle ei viimeisimmän muuton jälkeen ole enää eksynyt noi Yrjö Rohdon kirjeita, niin tungin sitten sopivasti samaan tilaukseen. Olin joskus aikoinani saanut jonain tilaajalahjana kokonaisen purkin tuota Riche Crème -yövoidetta, jota olenkin nyt aktiivisesti käytellyt pois tässä talven mittaan. Vaikka olenkin nimennyt purkin mummovoiteeksi, liittyy kyseiseen voiteeseen paljon helliä muistoja. Äitini käytti näitä vuosikaudet (purkit olivat silloin vielä erinäköisiä; tummempia ja kannessa oli syvemmät urat), ja tuoksu on edelleen sama ja tuttu äitin poskilta. ♥ Yövoide on todella paksua, mutta on näin talvella toiminut hyvin pintakuivan ihoni kanssa, joten kun sattui olemaan tarjouksessa kolmen purkin setti, niin toivoin sitten sitä. :) Päivävoidetta en ole koskaan testaillut, joten jos se on yhtä paksua kuin yövoide, niin varmaan jää talvi- tai yökäyttöön, mutta silmänympärysvoiteen testailua odotan innolla. Täytyy kuitenkin ensin käytellä vanhemmat moiset pois, ei niitä tosin tällä hetkellä olekaan kuin yksi. :)

Ehdin edistyä tästä jo reilusti :P
Mutteri piilotteli topin sisällä, Ruuvi seikkaili jaloissa.
Ohoh, menipäs tämä taas kosmetiikkapitoiseksi... O_o

Tasty chocolate cake + some red wine
Lauantaina oli kuitenkin Dance of the Vampires -musikaalin päivänäytös, johon suunnistimme innoissamme äitini kanssa. Molemmilla oli odotukset korkealla, sillä kumpikin meistä oli kuullut paljon kehuja kyseisestä esityksestä, eikä todellakaan tarvinnut pettyä! Musiikki pauhaa vieläkin päässäni päivittäin, harmi etten osaa kyseisiä kappaleita, niin en voi hymistä niiden mukana. :P Lavasteet olivat hienot, laulajien äänet todella vaikuttava, ja vampyyrien asut kadehdittavan ihania! Väliajalla totesin, että haluan maistaa "vampyyrikakkusta" sekä lasin punaviiniä, joten jonottelin niitä sitten tovin. En tiedä mitä kyseinen viini mahtoi olla nimeltään, mutta pidin siitä, ja suklaaleivos oli ihanan pehmoinen ja sopivan makea! ♥ Muutama vampyyri kävi esityksen toisella puoliskolla myös pureskelemassa edessä istuvia katsojia, kävi melkeinpä kateeksi! Esitys oli kyllä mahtava, ja miun persie nousi kyllä automaattisesti ylös penkistä, kun se sitten loppui. :) Taputin myös niin paljon ja innokkaasti, että oli hartiat pari päivää jumissa! xP

Nappasin muistoksi hiirimaton. :)
~Misantrella

So I spent a few days with my family in Seinäjoki, it was very relaxing. I got to play with the cats, I started knitting leg warmers for my mom, we watched a lot of movies and tv since my brother had ordered some cable channels, and the most important part: Dance of the Vampires -musical on Saturday with mom! I absolutely loved it! ♥ Everyone sang beautifully, the music still keeps playing in my head, the vampire outfits were gorgeous, the props were really cool... When it ended, I automatically gave a standing ovation, and ended up with sore shoulders for a couple days for clapping my hands so hard so for long. :D I bought the mousepad as a souvenir.

I also got a bunch of new cosmetics, again! Sponsored by mom ♥

3 comments:

  1. Hei mahtavaa että pääsit katsomaan ton musikaalin! :) Mutta siis hei apua, eikö vähän ollu ylihintaista toi lämpiön viini? :D Mekin otettiin silloin punkut J:n kanssa ja vähän kirottiin sitä hintaa! :D

    ReplyDelete
  2. Joo, meinas mennä vähän myöhälle, kun ooteltiin eka kaikki kilpailut läpi, että oisko niiden kautta tullut lippuja. :D (No ei tullut) Ja oli kyllä hirveä hinta viinillä ja kakulla, 14e meni yhteensä! O_o

    ReplyDelete
  3. Voi miten ihania karvapalleroita sulla on! Btw oon uus lukija :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...