Tuesday, March 6, 2012

My new favourite mini

Päivän röhnötysasu
Tänään tuli tuossa aamupäivästä kirottua VR pitkästä aikaa, sillä kun menin ostamaan nettisivuilta 9e hintaista tarjouslippua, niin en löytänyt koko tarjousta yhtikäs mistään. Päädyin lopulta tutkailemaan VR:n Facebook-sivuja, josta sitten vanhempien postausten joukosta bongasin tuon tarjouslinkin, vain todetakseni, että kyseisten lippujen myynti tosiaan lopetettiin eilen... Otti hieman päähän, kun miulle on kaksi ihmistä mainostanut tuota 9e Tampere-Seinäjoki väliä, mutta kummallakaan heistä ei ollut ensikäden tietoa tarjouksesta, sanoivat vaan että tämän kuun loppuun asti voimassa. Joo, olihan ne tarjousliput tosiaan voimassa huhtikuun ensimmäiseen päivään saakka, mutta ne liput piti tosiaan ostaa viimeistään 5.3.... Hieman kyllä kiukutti, minä kun päätin reissupäiväkseni keskiviikon vasta tosiaan eilisiltana, enkä tietenkään hoksannut samantien sitä lippua ostaa. *mur* Kun sitten myöhemmin rauhoituttuani palasin nettikaupan syövereihin, jouduin takuta sen kanssa taas jonkin ihmeen vuoksi, joten sain lippuni ostettua vasta tässä illan mittaan. Todella turhauttava laitos kyllä koko VR!


Mutta tosiaan, lupailin kuvia eilen ostamistani hamosista. Lipputakkuamisen lisäksi en ole tänään saanut oikeastaan aikaan muuta kuin värjäiltyä hiukseni, eivätkä kuvat hamosista päälläni juurikaan onnistuneet, alkoi tulla jo turhan hämärää siihen aikaan. Tykkään kuitenkin hirmuisesti molemmista hameista, ja tuota mustaa mietin jopa semmoisena kirkuvanpinkkinä versionakin!

Vain keskimmäinen aukeaa oikeasti.
Ihana ihana ihana! ♥ Laitoin päälle ja kasvoin samantien hameeseen kiinni. ♥
Sukkikset tuli ostettua raitojen vuoksi, olivat heräteostos, mutta sentään -50%.
Ja tässäpä ne farkut, joiden vuoksi lähdin alunperin liikenteeseen. Olivat harmikseni reisistä aivan liian tiukat, mutta ovatpahan ainakin huiput tavoitehousut!
Olinkin ehtinyt jo hetkellisesti unohtaa nämä, mutta tuossa taannoin ostelin säkillisen loxeja ja yhdet rastalisäkkeet tuolta Goottikirppikseltä. Itselläni on kaapissa yksi pussi sinimustaa loxia odotellut jo pitkän aikaa, joten hommasin sille sitten kaveriksi läjän tavaraa. Miulla on myös jo valmiiksi väkerrellyt musta-hopeat loxit, sekä musta-violetti-pinkki-versiot, joita tulee yhdisteltyä enemmän ja vähemmän. Tässä kuitenkin koko läjä, jonka kierrätin parvekkeella pakkasten aikoihin; miustakin on alkanut tulla vainoharhainen ostoksieni suhteen... Läjästä lähti kuitenkin osa sinisistä loxeistä Jossun mukaan, sillä en hirveästi lämmennyt tuolle glitterraitaiselle kokosiniselle pötkölle.


Lähikuvaa, aurinko tosin tahtoi välttämättä ylivalottaa kuvaa jonkin verran.
Harmitti vain, kun tajusin, että nuo ihanan sinimustat takkulisäkkeet oli joku onnistunut polttamaan piloille tuosta kokomustasta osasta. =( Kuitu on siis melkolailla täysin sulanut pinnasta, sävyltään vaaleampaa ja kovaa liiskaantunutta koppuraa. Liekö tuhoamisprojektissa käytetty suoristusrautaa, vähän vaikuttaisi siltä. Olenkin lueskellut siitä, että tuota mustaa kuitua tiivistäessä täytyy olla todella varovainen, sillä jotkut mustat ovat laadullisesti toisia paljon huonompaa. Täytyy muistaa sitten kun jossain vaiheessa aloitan oman takutusprojektin, miulla kun luurailee tuolla kaapissa pinkkiä, hopeanvalkoista ja mustaa kuitua. Niistäkin pitäisi jossain vaiheessa saada jonkinlaiset lisäkkeet aikaiseksi, pinkkejä miulla ei ole vielä ollutkaan. :)

Nyt voisin kuitenkin taas lopetella, ja pakata tarvittavat kamppeet reissua varten. :)

~Misantrella

Pictures of the two skirts I bought yesterday, I love them both! ♥ The jeans were a little too small for me, but they'll be a nice incentive to lose some weight! 

A while back I bought some cyberlox and dread falls second-hand, and was kinda disappointed to discover that the dreads had been burned. The black part is all  melted and hard and feels really rough, the blue part is fine.  I also gave some of the blue cyberlox to my friend, because I didn't really like the blue ones with the glittery stripes on them. I now have blue/black cyberlox in addition to my black/silver and pink/black+purple/black ones. :)

4 comments:

 1. Hei!! Blogissani on sinulle tunnustus :)
  http://groomeri.blogspot.com/2012/03/tunnustus.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos, onkin ensimmäinen laatuaan! :)

   Delete
 2. Rakastuin noihin hameisiin. <3

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...