Tuesday, March 6, 2012

Marching with the Sun

Asuna 24.02.
Alkaa olla rinnat täynnä kevättä, tämä maaliskuun aurinko tuntuu ihan erilaiselta kuin vielä helmikuun puolella. Kaunis, lämmittävä auringonpaiste on ainakin minuun vaikuttanut varsin energisoivalta, ja tuntuu muutenkin, että rinnat on täynnä kevättä! :)

Sunnuntaina nukuin reilusti pitkälle päivään, ja nousin vasta kolmen aikoihin. Innostuin ensin tiskailemaan kaikki astiat puhtaiksi, ja sitten aloin järjestämään keittiötä. Sainkin siivottua osaa keittiönkaapeista ja keittiötä muutenkin, mutta valon huvetessa siirryin sitten muun asunnon pariin, keittiöstä kun oli juuri pari päivää sitten harmillisesti palanut lamppu, enkä ole sitä muistanut korvata uudella. Järjestelin tavaroita kaappeihin ja laatikoihin, vaatteet kaappeihin, myytävät tavarat omiin pinoihinsa, meikit kaikki omiin laatikoihinsa, ja kaikki irtopinnit ja -ponnarit ovat nyt tallella omissa rasioissaan. Imuroin, tomutin, imuroin lisää, pikapuhdistin kaikki käytetyimmät kenkäni, pesin pyykkiä sekä raivosin muutenkin kylppärissä. Lopetin siivoilun vasta tajutessani kellon olevan 20.57, jolloin kävin vielä suihkun kautta puhdistamassa itseni. :P Varsinainen kevätsiivouspäivä siis, hyvän musiikin tahdissa toki! Palkitsinkin sitten itseni kulhollisella jäätelöä ja katsomalla telkkarista ihastuttavan roller derby -leffan Whip It. Olen nähnyt kyseisen leffan kerran aikaisemmin, ja pakko sanoa että tykkäsin. :) Itselläni kun kyseinen laji taitaa jäädä pelkälle haaveilun tasolle...

Tänään kävin viemässä pari kirjettä postiin, sekä noutamassa huuto.netistä ostamani mustat farkut. Tämän jälkeen pörräilin vielä kaupungilla ihmettelemässä vaatekauppojen tarjontaa. Tampereen suurinta Hömppää on kovasti tässä remontoitu, ja yläkerta on ollut poissa käytöstä. Tänään sinne kuitenkin pääsi ihmettelemään, ja sinne olikin siirretty jo alusvaatteet sekä nuortenvaatteet. Ihan kivalta näyttää, tosin on muuttumassa sokkeloiseksi! En voinut vastustaa paria ihanaa minihametta, toinen raidallinen onkin itseasiassa näkynyt jo ainakin yhdessä blogissa. :) Hömpässä oli myöskin tarjolla ainakin kolmet ihanat sukkikset, mutta lompakko ei nyt ikävä kyllä antanut lupaa niitä ostaa. Ehkä sitten myöhemmin, mikäli niitä on vielä tarjolla. Kuvia näistä maanantaisista ostoksista tulossa varmaankin huomisin, tältä päivältä oli luonnonvalo jo lopahtanut siinä vaiheessa kun ehdin kotiin.

Ehdin jo tovin myöskin stressailla miten järjestäisin vierailua Seinäjoelle, sillä olisi pitänyt olla kahdessa paikassa samaan aikaan. Asia kuitenkin järjestyi lopulta varsin hyvin, ja lähdenkin nyt sitten keskiviikkona vierailemaan perheeni luona, ja palaan sopivasti takaisin lauantaina niin, että ehdin kuin ehdinkin Club Bella Morteen! Olimme nimittäin äitini kanssa sopineet, että menemme yhdessä katsastamaan Seinäjoen Kaupunginteatterin Dance of the Vampires -musikaalin, ja näytösten käydessä vähiin äitini päätti sitten alkuvuodesta varata liput tuohon 10.3. olevaan päivänäytökseen, me kun saimme kumpikin kyseistä näytöksestä muutaman euron alennusta. Äitillä alkaa sopivasti juuri lomaviikko, ja itselläni ei näin työttömänä haahutessa ole sen kummempaa aikataulua, niin voin lähteä käymään näin keskellä viikkoa. :)

Mutta voisin vaikka esitellä muita lähiaikojen hankintoja. Katselin tätä Lipin valkoista waist cincheriä sekä huuto.netin, myyntiblogin että Goottikirpiksen kautta, mutta maltoin ostella sen vasta myyjän laskettua hintaa. Olen kyllä varsin tyytyväinen ostokseeni, sillä tämä menee just kivasti omalle makkaravyötärölleni! :)

Posti on kuljetellut lisää myös noita ripsiä, vielä taitaa parit olla matkalla. Pitäisi vaan hankkia se kunnollinen liima, mulla kun ei ole kuin noiden mukana tulleita miniputkiloita, joista useimmat ovat jo valmiiksi kuivaneita tai muuten vaan hirveää myrkkyä.

Tähtiblingiä, tuuheampaa ja luonnollisempaa karvatuheroa.
Tusinatuheroita, ensimmäiset melko luonnolliset ja varsin kivannäköiset, toiset vähän matkalla kärsineitä.
Tulin hankkineeksi myös toisen BB Creamini, se kun oli myyjällä tarjouksessa, ja olin tuota katsellut jo silloin ensimmäistä ostellessa. Molemmat ovat siis Skin79, se aikaisemmin hankkimani oli mielestäni liian harmahtava, enkä ainakaan vielä ole sen kanssa täysin sujut. Tätä olen ehtinyt tähän mennessä käyttää vasta kerran, mutta peittävyys ja sävy ovat huomattavasti paremmat. Tämä on tarkoitettu nuorelle iholle, mutta ominaisuudet olivat kuvauksen mukaan juuri sitä, mitä meikkivoiteeltani kaipaan, joten kaippa tämä sopii tämmöiselle ikälopulle akallekin. :D


Skin79 Dream Girls BB
Mutta nyt taitaakin olla aika siirtyä unten maille, joten jatkanpas taas huomenna. Niin ja kiitos kaikille uusille ja vanhoille lukijoille, teitähän on ihan hurja määrä, 53! Jotenkin todella hämmentävää moinen. O_o

~Misantrella

My poor mousy is sick, she has a gigantic tumor on her right side. =( She still seems energetic, is eating and drinking well, but I don't know what to do.
I'm loving the sun this March! Somehow it seems so different from February, it's so energizing. Springtime is here! The sun gave me so much energy on Sunday, that I actually started spring cleaning without really noticing it. I spent all day cleaning and organising and rearranging, and stopped only when I realised the tv-movie I had been waiting for was starting. :P 

Today  was spent with shopping, when I first headed out to pick up a pair of black jeans I bough second-hand. After that I spent some time wandering around the clothes stores, and did find two pretty miniskirts (pictures tomorrow). H&M also had some lovely new stockings/pantyhose but my wallet refused to get them for me, sniff. Maybe later.

2 comments:

 1. Tervetuloa katsomaan dance of the vampiresia! Minä olen myös menossa, juurikin kyseiseen päivänäytökseen. Toivottavasti on hyvä näytös, odotukset katossa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. On kyllä sen verran hypetetty, että odotukset on melko korkealla itselläkin. :) Muutama tuttu näytti myöskin olevan menossa katsomaan, tosin perjantai-illan näytökseen.
   Niin ja tervetuloa lukijaksi. :)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...