Tuesday, July 22, 2014

Summer activites, part III

Sunnuntaina suuntasin Tiinan ja Tinden kanssa Sorsapuistoon puistokirppikselle, josta olin bongannut tietoa aikaisemmin viikolla. Tinde ystävällisesti kuskasi meidät tavaroinemme paikalle, hän kun on meistä ainoa autoilija. Vallattiin hyvät paikat ja asetuttiin ostajia odottamaan. Ja sitä odotuksen määrää... Naureskeltiinkin, että ainoa, joka sai mitään myytyä, oli Sipulimies, joka ei ollut edes paikalla!

Lovely ladies ♥
And me
Tein kuitenkin itse huippulöydön ja nappasin eräältä myyjätytöltä käytetyt ja hieman kolhiintuneet New Rockin korkkarit neljällä eurolla. (!) Ajattelin käyttää kengät suutarilla uusien kuminauhojen vaihtamiseksi, mutta pelkästään poposet tekivät päivästä kaiken sen istumisen arvoiset. Harmi vaan, että aurinkorasvasta huolimatta onnistuin polttamaan selkäni päivän mittaan. Ehkäpä sunnuntaina uudestaan! :)

Whee cheap New Rock shoes!
What happens to me even when I wear sunscreen...
Kirppis järjestetään Sorsapuistossa aina kesäsunnuntaisin sään salliessa klo 10 - 20. Mitään ilmoittautumisia ei tarvita, mukaan kannattaa varata myyntialusta sekä vaihtorahaa. Lisää tietoja löytyy linkistä.

~Misantrella

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...