Tuesday, September 10, 2013

Trip to Helsinki, part 1

Elokuun viimeisenä perjantaina suuntasin töiden jälkeen kaupungille ja kohti juna-asemaa. Matkalla pysähdyin Seppälässä sovittamassa syksyn uutuusnilkkureita, joista en valitettavasti saanut uusia köpöttimiä. Sen sijaan ostinkin jo aiemmin haikailemani vaalean lepakkokuosisen huivin, joka onkin ollut nyt jatkuvassa käytössä.

Lepakkohuivi Seppälästä, lähti -20% alennuksella. :)
Hieman harmittaa, että ei mitään tuliaisia ollut lopulta viedä Herra J:lle, varsinkin kun sain ostettua junaliputkin vasta lähtöpäivänä, joka sattui olemaan myös tilipäivä. Ehkäpä ensi kerralla sitten, mies kun on tosiaan tuonut miulle kahdenlaista teetä (noms), viiniä (myös noms) sekä Deadpool-sarjiksen! ♥ Deadpool alkoi kiinnostamaan imgurissa vietetyn nöräilyn ansiosta, mutta en tiennyt mistä aloittaisin sarjiksien etsimisen. Olin maininnut asiasta Herra J:lle, joka sitten yllätti iloisesti tuomalla tuommoisen combolätyskän. :)

Nana nana nana nana Deadpool!
Anywho, kirin hieman univelkoja pois torkkumalla matkan ajan. Vähän myöskin jännäsin matkalla, koska en ole aiemmin matkustanut lähijunilla. Lopulta totesin, ettei tuo nyt mitenkään ihmeellistä ollutkaan, lähijunalla matkustaminen, lähinnä muistutti Japanista ja siellä liikkumisesta. Ensin vaan meinasin olla hukassa päätepysäkillä, kun en heti herrasta bongannut... :P

Viikonloppu meni mukavissa merkeissä hyvän ruuan ja miellyttävän seuran kera. Perjantaina saunottiin ja nautittiin mmmurrrreaaa peuraa porkkanoiden, sienikastikkeen, salaatin ja punaviinin kera. Lauantaina lähdettiin kaupungille seikkailemaan ja käytiin nepalilaisessa ravintolassa nälän yllättäessä. Sunnuntaina herkuteltiin banaanipannukakuilla tuoreiden mansikoiden kera, noms!

Prawn curry with naan bread and raita
Banana and ice cream in warm honey sauce
Banana pancakes with strawberries, yummy!

Koska kuvia tuli otettua paljon, jaan tämän reissun useampaan osaan, muuten en jaksa itsekään selata koko kuvaläjää loppuun kerralla... ;P

~Misantrella

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...