Thursday, September 5, 2013

Time well spent

Tosiaan, ollaan Herra J:n kanssa vietetty viikonloppuja yhdessä, ja tehty kaikenlaista kivaa. Ekana viikonloppuna maisteltiin Daddy's Dinerin herkkuja ja käytiin pyörähtämässä pari kierrosta Keskustorilla Kukkaisviikkojen lopulla maailmanpyörässä.

Ferris Wheel

First ever cutesy picture ♥ Notice the Teenage Mutant Ninja Zombies -tee, awesome!
I'm convinced those Zombie-Turtles ate my brain...
Spidey has huge hands!
Batman looks constipated O_o Or maybe he really needs to go, and he's clenching his cheeks reaaaally hard...
Derpma--- I mean Superman. All these superheroes found at Daddy's Diner.
Toisen viikonlopun Herra J vietti Flow-festivaaleilla, mutta suuntasi jälleen seuraavana perjantaina kohti Tamperetta. Silloin olikin vuorossa chilifestit, jonne suunnistettiin heti perjantai-iltana kauniin sään vallitessa. Valitettavasti keskityin seuralaiseeni sekä ihmettelemään ja maistelemaan erilaisia herkkuja, joten kuvasaldo on lähestulkoon pyöreä nolla. Chilikahvi on muuten yllättävän hyvää! :)

Chilimojito, oli miulle liian tujua tavaraa, eikä oikeastaan mitenkään järjettömän hyvääkään, mutta oli pakko maistaa. :P Maistelin myös chiliolutta, joka taasen oli ihan järjettömän pahaa.
Mustamakkarakojun kyltti, en tullut maistaneeksi. Luinpa myöhemmin, että kyseinen maggara oli myöskin loppunut jo ensimmäisen päivän aikana kesken suosion yllättäessä valmistajat. :P
Kolmantena yhteisenä viikonloppuna lähdettiin käymään Särkänniemessä, ensimmäinen ja ainoa Särkkisreissuni tälle kesää toteutui sittenkin! :) Oli mukavaa, kun puisto oli kuitenkin jo näin loppukesästä kovasti hiljentynyt, eikä jonoja laitteisiin juurikaan ollut. Sää oli kuitenkin vielä varsin mukava moiseen ulkoilma-aktiviteettiin, joten aika bueno ajankohta. Sunnuntaina käytiin katselemassa maisemia Pyynikin näkötörnistä, sekä tietenkin mässyteltiin herkkumunkit siinä samalla.

En ollut muistanut ladata kameran akkua, joten räpsäisin parit kuvatukset kännykameralla. Piipahdettiin Näsinneulassa, oli melko hienot näkymät puistoon.
Piti fiilistellä vielä jälkikäteenkin. :P
Jonkun taiteellinen näkemys näkötornilla.
Myöhemmin lähdettiin vielä käppäilemään Hatanpään Arboretumille, jossa peuhasteli paljon oravia! Söpöt pörröhännät olivat uteliaita, toiset touhusivat omiaan, mutta yksi käväisi ihan vieressä katsomassa olisiko meillä ollut jotain herkkuja. Harmi, että en ehtinyt saada kameraa ajoissa esiin, kun olin kuitenkin ehtinyt yön aikana ladata akunkin taasen täyteen. Kukkasista kyllä otin kuvia, kun kerran osa ruusuista oli vielä kauniita kukkia täynnä.

Sorsa ja pörröhäntiä
Söpö väriyhdistelmä...
...kuten tässäkin :)
Täynnä terälehtiä
Niin paljon nuppuja!
Violetti kukkapusikko
Iso aloe, ellen väärin muista.
Suuri vanha puu, jota oli tuettu sisältä päin.
Höhöhöhö!
Näihin kuviin, näihin tunnelmiin... ;) Kohta onkin taas perjantai!

~Misantrella

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...