Thursday, September 19, 2013

Random babble

Toissa viikonloppuna vietettiin melko hiljainen viikonloppu Herra J:n kanssa Tampereella, alustavasti oli tarkoitus lähteä ihmettelemään burleskia Klubille, mutta väsähdin ihan totaalisesti. Tuli myöskin uppouduttua niin tiiviisti toisiimme, että eipä sitä varmaan olisi muita ihmisiä siinä mielentilassa rekisteröinytkään... ;)

Sunnuntaina tallailtiin taas arboretumilla, tämä pörröhäntä oli kovasti utelias josko meillä olisi jotain herkkuja tarjolla. Ei kelvannut maahan pudonneet tammenterhot, enkä kyllä ihmettele, yhden halkaistuani sisältä löytyi toukka, yöks!


Pupuhypynkin kanssa on ehtinyt vähän paremmin olla taas tekemisissä, käytiin tuossa yksi päivä pitkästä aikaa syömässä Watami Sushissa. Pupuhyppy pitäytyi sushissa, kun taas itse herkuttelin tempuralla. Oli pakko napata kuva uudistetusta ruokalistasta, tuossa kun luki ennen "korjausta" Järkiruoka. :D

Tempuraa, om nom nom. ♥
Ja koska nuo Watamin järkiruoat ei oikein lämmittänyt, lähdettiin vielä kiinalaiseen ravintolaan herkuttelemaan friteeratulla banaanilla ja jäätelöllä, noms! ;) Suunniteltiin vähän lähtevämme illalla viihteelle ihan tyttöjen kesken, mutta suunnitelma kaatui sitten molempien väsymykseen.

Eksyin Watamiin toisenkin kerran, viime viikolla kun oli viimein silmälääkäriaika, jota olisin tarvinnut jo huhtikuussa. En kuitenkaan viitsinyt aikaa perua, varsinkaan kun olin juuri edellisenä päivänä saanut oikeaan silmään jonkun itsepintaisen roskan, joka ei meinannut millään suostua lähtemään pois. Silmän kanssa kaikki oli kuitenkin ok, mutta koska olin lähtenyt töistä hieman normaalia aikaisemmin ja skipannut välipalan, muistutteli nälkä olemassaolostaan. Siispä suuntasin tutkailemaan lounasbuffettia, jota tulikin kyllä tyhjennettyä ihan urakalla!

Eat all the things! o/
Viime viikonloppua vietin itsekseni siivoilun ja sarjojen parissa, kunnes sunnuntaina sitten kyllästyin omaan seuraani ja lähdin Pupuhypyn luo. Vein mukanani kaikki kivoimmat ja näteimmät kankaani, koska olin luvannut teettää vähän vaatetta. Lähes kaikki kankaat on ostettu satunnaisina palasina, luvassa on ainakin jakkua, vyöliivihässäkkää ja hametta.

My prettiest fabrics ♥
Nyt kuitenkin vähän teetä, äiti ja isi toivat tämän söpön teenkeittimen täällä käydessään. Äiti tosiaan soitti yksi päivä yllättäen ja kysyi mitä mieltä olisin moisesta koneesta, olivat juuri ostamassa uutta kahvinkeitintä ja tämä oli kuulemma tarjouksessa. Tykkäilen, olen huono käyttämään kaappiin kerääntyneitä irtonaisia teenlehtiä, tässä ne saa haudutettua helposti. :)

Teamaker, a gift from my parents. :)
~Misantrella

PS. Postaus on kirjoitettu illalla höpinähetken vallitessa, mutta ajastettu julkaistavaksi aamuksi.

4 comments:

 1. Mistä ihmeestä tuo teenkeitin on?? Tahtoo kanssa! O.O

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyseinen yksilö taisi olla Prismasta, on tosiaan Tefalin Magic-tea -merkkinen härveli, ja ainakin ite oon toistaiseksi tykkäillyt ihan simona. :) Satuin myös löytämään laitteesta tämän arvostelun: http://aiheet.domnik.net/ai-2011/01/tefal-magic-tea

   Delete
 2. Järkiruokaa xDD Hmmm, tuli kyllä nälkä kun noita kattoo.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, jotenkin tosi herttainen kirjoitusvirhe. :D Oli kyllä hyvät sapuskat, susheja olen tuolla aiemmin testaillut ja tuli niitä buffetistakin haalittua. Käynnin arvoinen paikka siis! :)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...