Tuesday, September 20, 2011

Scented Skulls

Mood: like a rollercoaster, I'm aiming back up again.
Now playing: The Roommate


Tänään on ollut ihan kiva ja hyväntuoksuinen päivä. Postinsetä rimpautti aamulla ovikelloa, ja sain viimein odotellun tuoksupaketin hyppysiini. Kaksi tuoksuista kiinnosti ylitse muiden, joten kokeiluun lähti vasemmalle ranteelle Zombi, ja oikealle Neil Gaimanin Neverwhere -kirjan inspiroima The Velvets-tuoksu. Olisin halunnut useammankin Gaiman-tuoksun, mutta rahatilanne salli tällä hetkellä testata vain yhtä. The Velvets onkin siis tilaukseni ainoa täysikokoinen tuoksu, muut ovat noita imp-testereitä.

Impeihin siis kuuluivat Zombin lisäksi myös La Petit Mort, London, House of Night, Defututa sekä Nefertiti, ja kaupan päällisinä tulleet Spellbound, The Witch's Garden, Al-Shairan sekä Ophelia, jota harkitsin ostavani. Muihin kolmeen tuoksuun en näistä ollut perehtynyt yhtään sen kummemmin, ja ensimmäiset kuusi olivat tarkan pohtimisen ja arvostelujen tutkimisen tulos. :)

Look at me~, I'm so cool!

Olin myös ahkera heti aamusta, ja ripustin viimein FB-kirppikseltä löytämäni kahdet verhot ikkunaan. Pohjalla tuommoiset tummat vadelmanväriset ja päällä mustat, joissa hopeisia kuvioita. Molemmat ovat todella läpikuultavia, joten kaipasin noille ensin hankituille kuviollisille yksivärisiä pohjalle. En vain ole oikein vakuuttunut tuosta yhdistelmästä, varmaankin tulee hankittua kokomustat tuonne alle, mikäli vain sopivan hintaiset tulevat joskus vastaan... Auringon paistaessa ja kämppäni viimein saadessa verhot iski kauhea hinku järjestää huonekalut taas uuteen uskoon! ...mitä en kuitenkaan vielä tehnyt, pitää antaa ajatuksen muhia vielä hetki. ;)

Tänään oli myös aktiivinen päivä FB-kirppiksen osto- ja myyntijuttujen suhteen. Itse sain taas myytyä pari pikkujuttua, joista nyt ei kauheasti rahaa kertynyt, mutta ainakin sai turhakkeita taas pois jaloista. :) Ostosten puolella taasen tein erittäin kivoja löytöjä.

Mietiskelin tämän mekon ostamista pitkään, mutta tänään sitten lopulta hain sen pois. :) Kyseessä siis Sisterhoodin hihaton kuviovinyylimekko, jossa ylhäällä koristeena pääkalloja, ja alempana D-renkaita. Takana suurinpiirtein samalla kohdalla on D-renkaiden sijaan isot O-renkaat, en kylläkään jaksanut kuvata mekkoa takaa, kun ehti tulla jo niin hämärä.

"Gatzogaa mun eteiztä niingu!!1"

Huono naamapäivä

Kotiutin myös mustan kivan matkalaukun, jonka sain neljällä eurolla. Kallokaveri on tunkenut tänään vähän kaikkeen mukaan... :P

~Misantrella

2 comments:

  1. Ui wau tuo mekko on kaunis! Näyttää muute mielettömän hyvältä sun päällä :D

    ReplyDelete
  2. Hei kiitos :) Tykästyin tuohon jo pelkkien myyjän kuvien perusteella, mutta ostopäätöksen tekemiseen meni melko kauan, nyt oon kuitenkin tosi tyytyväinen. :P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...