Sunday, September 11, 2011

Moustachio!

Mood: quite happy in general, feeling a lot better than I did yesterday :)
Now playing: Love Bites ep. 2
(and 3)

Heräsin tänään melko aikaisin, joten koomasin rauhassa koneella, rentouduin lämpimässä suihkussa, ja päädyin "trimmaamaan" ylikasvanutta otsistani. Otin myös heti testiin nuo Dermosilin shampoon ja hoitoaineen, sekä päätin viimein kokeilla myös suihkuvoidetta. Iho jäi kyllä ihanan pehmoiseksi! :)

Perjantaina minulla oli viimeinen työpäivä tällä tietoa, ja koska aamu meni töissä hieman reisille, päätin jo ennen kymmentä, että käyn myöhemmin kaupungilla hemmottelemassa itseäni jollain kivalla ja turhalla. :P Piipahdin siis H&M:llä ja Glitterissä.

Vaeltelin Hömpässä, mutten oikein löytänyt mitään, ennen kuin päädyin lastenosastolle. Ei ollut vaikea päättää lähtisivätkö nämä My Little Pony -soljet&ponnarit mukaani. :) Nappasin myös mustan baskerimalliset pipon, johon tykästyin niin kovasti, että unohdin sen kotona sovittelun jälkeen päähäni hintalappuineen kaikkineen. :D

Glitteristä taasen rohmusin ensin tuon tuplakalloisen sormuksen ja viimeiset kaltaisiaan olevat hämiskorvikset (oikeastihan inhoan hämähäkkejä! Yäks!). Valikoimaa tutkaillessani myyjä selitti toiselle asiakkaalle miten heillä on nyt jotkut erikoispäivät, ja ostoksista saa tuplaleimat. En edes tiennyt koko puljussa mitään leimakorttia olevankaan, mutta "ilmainen" kiinnostaa aina, joten lisäsin ostoksiini vielä mustan kukkasoljen hiuksiin ja pitkän pähkäilyn jälkeen tuon pienen linnunkalloriipuksen. Saakin kaverikseen ebaystä aikaisemmin saamani kallokorun. :)

Mutta takaisin tähän päivään. Lähdin kahdeksitoista kaupungille, jossa treffasin Pupuhypyn Yo-talon edessä. Kyseessä oli siis Ofelia Market, jossa kiertelimme kaikki myyntikojut läpi, ja siirryimme sitten takaisin ulos, jossa Pupuhuppy oli sopinut tapaavansa Sipulimiehen. Lyöttäydyin sitten heidän seuraansa Amarilloon syömään, koska tänään olo on ollut jo parempi, mitä nyt päänsärky vielä jäljellä. Ruuan jälkeen oli pakko vielä palata takaisin Ofeliaan, sillä yksi kaulakoru jäi mieleeni kummittelemaan. Onneksi sitä ei oltu vielä ehditty napata, joten kotiutin sen sitten mukaani. :) Kyseessä siis tämmöinen hauska viiksikoru.

Loppupiristykseksi sitten vielä pakollinen viiksiheru. :P


~Misantrella

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...