Tuesday, August 2, 2011

Sokos

Mood: sleepy, lazy, hungry
Now watching: 10 Years Younger (TV)

Eksyin tuossa viime viikolla Sokokselle kalenterinmetsästysreissulla, ja löysin sieltä muutaman aletuotteen, jotka lähtivät sitten mukaan. En olekaan hetkeen sinne eksynyt, oli kempparipuolta tyhjätty remontin takia. Olen vaan lueskellut noita uutisia Sokoksen remonttivahingoista, liikettä on jouduttu sulkemaan vissiin pariinkiin otteeseen ainakin pienen tulipalon ja olikohan vielä jonkin vesivahingonkin vuoksi? :D

Goshin Effect Powderit ovat ihania, mutta normaalihinnaltaan (9,90e) liian kalliita hamstrattavaksi. Nämä kaksi maksoivat vain euron kappale, harmi ettei ollut enempää värejä tarjolla. Sävyinä siis Rosewood ja Azure. Minersin Complete Base Flawless Concealer lähti myös kokeiluun, minulla on jo We Care Iconin samanmallinen peite/valokynäpuikko ollut kokeilussa, ja olen siitä tykännyt kyllä kovasti. Halusin myös testata noita Minersin luomiväriputkiloita, sillä niissä oli ihan kivat perussävyt. Ovat todella helmiäisiä, mutta eivät kauhean pigmenttisiä. Noissa oli joku ihmeen jousisysteemi sisällä, kuulemma jotta tulisi oikea määrä luomiväriä joka kerta, mutta tuolta kyllä tupsahti aina vähän ylimääräistä syliin avatessa... Niin ja Sokokselta viimein löytyi sitten se kalenterikin, olen todella kranttu ja vaativa niiden suhteen. ;)

Perjantaina saapunut pakettini sisälsi myöskin meikkejä, ja oli tosiaan tilattu Sokokselta. Nettiputiikissa kun oli paljon tarjouksia sekä 1e postikulut heinäkuun loppuun saakka, sieltä myös bongasin muutaman tuotteen, joita minun on kiinnostanut kokeilla. Kaikki ostamani tuotteet maksoivat kahdesta neljään euroa, joten oli hyvä hetki hamstrata. :P Hankin kokeeksi Minersilta sekä meikkivoiteen että puuterin, kyseiseen merkkiin kun en ole juurikaan tutustunut. Kynsilakan sävy oli nimeltään black velvet, mutta se osoittautui luumunväriseksi. O_o Tuo Goshin luomivärinappi on kenties liian tylsä sävyltään omaan käyttööni, joten saatan pistää sen kiertoon. Noita olisi ollut myös ihana violetti, mutta harmikseni se olikin loppuunmyyty kun sain ostokseni kasaan.

Innostuin myös hamstraamaan huulipunia ja -kiiltoja kokeiluun, suurin osa näistä oli We Care Iconilta, mutta mukaan mahtui myös yksi Gosh. Huuleni ovat huomattavan eripariset, ja ylähuuli on tosi ohut, joten käytän oikeastaan täysin vain huulirasvoja, ja korostan sitten mieluummin silmiä. Parit näistä väreistä oli aika järkkyjä, yksi oli jopa ihan Tuksunpinkki, joten sekin lähtee kyllä eteenpäin! :D

En tätä tiennyt, mutta nähtävästi tuolta netti-Sokokselta saa yllätyslahjan joka tilaukseen, minun tapauksessani niitä oli kaksi: L'Orealin musta meikkipussukka ja Maybellinen poskipunasivellin. :)

~Misantrella

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...