Tuesday, April 5, 2011

Lip Service ~ Midnight blue

Mieliala: energinen (kiitos vihreän EDin)
Taustalla soi: Gothminister ~ Angel [Club version]


No niin, aloitetaanpas vaateurakka sitten näillä tyrmistyttävän upeilla, keskiyön sinisillä Lippareilla. Näin kyseistä väriä ensimmäistä kertaa Pupuhypyn vaatekaapissa, ja lopulta tulin siihen tulokseen, että kyseistä väriä täytyy itsekin saada.

Vaatteet ovat kahden eri tilauksen tulos, ja ensimmäisenä tuli hankittua tämä sievä minihamonen. Hame on kokoa XL, ja oli taasen hieman liian suuri, joten kavennusoperaatio on tälle luvassa. On kyllä harvinaisen ärsyttävää, miten paljon nuo koot vaihtelevat. *mur* Hameessa on edessä vetoketju, ja takana koristenyöritys. Takana helmassa on sievä pieni vekitys.

Ensimmäisen tilauksen mukana tuli myös samaista väriä edustava kaunis vyötärökorseletti, jonka tilasin tahallaan liian pienenä. Härpäke on siis kokoa L siinä toivossa, että saisin mahamakkarat joskus kutistumaan ja tämä kauneus pääsisi ansaitsemaansa käyttöön. Ottaen kuitenkin huomioon yleisen laiskuuteni ja sen, että ruoka nyt vaan on hyvää, tässä kuitenkin menee vielä tovi jos toinenkin...

Olen kuitenkin todistanut itselleni, että moinen on kuitenkin mahdollista, sillä olen pariin otteeseen tunkenut tursumakkarani tuonne sisälle! Kaunishan näky ei missään tapauksessa ole, eikä korseletti kestäisi oikeassa käytössä näillä ihroilla. [Siihen on ihan oikeasti syy, miksei miusta näy täällä(kään) sivuprofiilikuvia...satun olemaan kropaltani aikalailla mallia Tuksu O_O;]
Laiskuuteni näkyy mm. kuvassa sillä, etten jaksanut sulkea noita solkia, sillä olisin kuitenkin saanut avata ne samantien säilytyksen ajaksi.

Anywho, hameelle kaveriksi tuli hankittua tämä kaunis ja edestä kiusoittelevan avonainen toppi. En oikein tiennyt koon puolesta, joten tuli hankittua tämäkin XL:nä, mikä osoittautuikin sitten hyväksi valinnaksi. Topille kaveriksi nappasin vielä alepuolelta ihkaensimmäiset pvc/vinyylirintsikkani. ^^ Noiden kokoja on muuten melko mahdotonta arvailla, onneksi oli jo jotain hajua kokosysteemeistä, ettei päässyt lipsahtamaan sormi suuhun.


Loppuun vielä pakko tunnustaa, että ihastuin tuohon siniseen niin paljon, että siihen oli pakko hankkia myös kynsilakka sävy-sävyyn. Kyttäsin vaihtoehtoja maaliskuun alkupuolella Sokoksen nettisivuilta, ja täytyy sanoa, että kerrankin jossain on osattu säätää värit kohdilleen! Oli meinaan just eikä melkein hyvä livenäkin se sävy, mihin netissäkin jo päädyin. Kävin siis vielä paikan päällä tarkistamassa vaihtoehdot, mukana oli tuo korseletti auttamassa värin valinnassa. ^^ Kynsilakka on siis We Care Iconin sävy 21 Magic Sapphire, jota sain aikaiseksi kokeiltua vasta tänään ensimmäistä kertaa. Kynsissä kaksi kerrosta lakkaa.

Vaatteet eivät ole myöskään päässeet vielä ulkoilemaan, suurinpana syynä ehkä se, että hiukseni olivat vielä kuukausi sitten punertavat n. 10(?) sentin matkalta juuresta. Aikomus kun oli tosiaan vaihtaa hiusväriä poistamatta mustaa hirveillä värinpoistomurhilla. Kyseisen värin valmistus kuitenkin lopetettiin jo toista kertaa, joten päätin sittenkin palata takaisin mustaan.

Loppuun piristykseksi kuitenkin ihmeellinen ankkapose, yritin miettiä mitä pukea päälle LWS vs. Wastefieldiin maaliskuun alkupuolella. :D

~Misantrella

3 comments:

  1. Ihanasti kaikki samaa sävyä ja vielä upean mallisia! :)^^

    ReplyDelete
  2. Ihastuin noihin ihan täysin kyllä sekä värinsä että mallien puolesta. ^^ Seuraavaksi ois vielä hakusessa se hihaton toppi...f^^;

    ReplyDelete
  3. niin voisin adoptoide kaikki lippyn siniset ihanuudet. <3

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...