Sunday, April 17, 2011

Lip Service ~ Cyber Sniper

Mieliala: hieman krapulainen fiilis
Taustalla pyörii: joku satunnainen huono kauhuleffa


Mikä siinä on, että nyt on inspiraatio kirjoittamiseen kadonnut jonnekin huitsin nevadaan? Tekstikään ei tunnu kauhean fiksulta, höh. =(

No, anyways. Ennakkotilasin nämä Cyber Sniper -malliston rytkyt loppukesästä, ja ne saapuivat juuri sopivasti uudeksi vuodeksi. Valitettavasti joka ikinen Lipparin tilauksistani menee aina tullin kautta, joten muutenkin arvokkaille vaatteille tulee vielä kivasti lisähintaa. =( Noh, päädyin kuitenkin vaatteet tilaamaan ennakkoon, sillä näytti siltä, ettei tuota pinkkiä versiota olisi enää saatavilla kovin pitkään omassa koossani, tämä päti siis kaikkiin malliston vaatteisiin.

Kuva googlesta

Rakastuin tähän vyötärökorsettiin ihan täysin, eikä se myöskään pettänyt livenä. Kunnes sitten toisella käyttökerralla sieltä tunkivat nuo etuosan luut alareunasta läpi... Nyt kun yritin katsella onko päihin jätetty jotkin reiät, en oikein saanut selville miten luut ovat sieltä päässeet läpi, joten täytyy vielä vähän testailla ja tutkia asiaa. Kooltaan ja malliltaan tämä oli just hyvä, pitää makkarat ojennuksessa eikä purista liikaa. ^^ Olen käyttänyt tätä vetoketju etupuolella, vaikka varmaankin molemmin päin näyttäisi hyvältä.

Mietin ensiksi hankkisinko mallistosta topin, vai tuon irtohihaisen huppariversion. Päädyin sitten kuitenkin huppariversioon, sillä se on paljon monipuolisempi. Hihat on kiinni klipsuilla, joten ne saa pois tarvittaessa, hupun saa irti, ja nuo taustan pinkit nauhat tuo kivasti väriä tähän yläosaan . ^^ Tähänkin jouduin kuitenkin pettymään, sillä tajusin vasta kuukausi sitten, että toppiin on läntätty kaksi vasemman käden hihaa. -__-#

Kaveriksi näille ostin vielä sitten nuo irtolahkeet pinkein somistein. Jossain mielenhäiriössä päädyin sitten koon vaihtamisen sijaan lisäämään tilaukseen koko pienemmät lahkeet, joten toiset pitäisi jaksaa laittaa myyntiin.

Huomasin näissä kuitenkin ensimmäisen käyttökerran jälkeen myös virheitä: tuo yläreunan silikoninauha murenee käsiin, ja alempi kangaskerros on saanut jo ainakin yhden silmäpaon. Argh.

Jälkikäteen jäi harmittamaan, etten tullut hankkineeksi tuota Gamma Ray -minihametta, sillä sitä ei näy ebaystäkään löytyvän kuin mustana, ja Lipparin omilla sivuillakin on tarjolla vain koko xs. =( Toisaalta taasen, jos hame olisi yhtä mahtavaa laatua kuin nämä muut vaatteet, löytyisi siitäkin varmasti jokin vika. Merkki maksaa, joten luulisi sillä saavan edes kunnollista laatua!

No juu, en nyt jaksa avautua aiheesta enää tämän enempää, joten siirryn takaisin kauhuleffani pariin. :þ

~Misantrella

6 comments:

 1. Jos innostut myymään noita lahkeita, niin miulle kannattaa tarjota! ;D Terveisin cyber sniperia rakastava <3

  ReplyDelete
 2. Noita jo käytössä olleita en kehtaa enää mihinkään tarjota, ja ne toiset taasen on kokoa L/XL? Isot kuitenkin, joten veikkaan, että tippuis sulta jalasta..f^^; Tokihan niita voi koittaa pienentää, sen takia ne itsekin tulin hankkineeksi tuona isona versiona. ^^

  ReplyDelete
 3. Apuva, miten sulla on ollut noin huono tuuri lipin kanssa, niin monta maanantaikappaletta :D
  Eipä siinä, on niiden laatukin nykyisin mitä on..

  ReplyDelete
 4. No sanopa muuta, varsinainen säkä kyllä ollut! :D

  ReplyDelete
 5. Mie voisin nimenomaan olla kiinnostnut noista käytetyistä versioista, jos sais jotenkin ehkä fiksattua? =D Siis siinä tapauksesa jos oisit niiistä luopumassa. ovat aivan ihanat!

  ReplyDelete
 6. Tää mallisto on aivan ihana, itse yritän edelleen epätoivoisesti metsästää niitä koko mustia versioita.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...