Wednesday, April 24, 2013

White and light spring time

Perjantaisen palkkapäivän kunniaksi on tullut shoppailtua vähän kaikenlaista. Viime viikolla raahasin kaupungilta mukanani kaksi Seppälän vaatekassia, ja tänään tuhlasin ison tukun rahaa Hömppään, josta kotiutin lähinnä urheiluvaatetta. Edelliset pitkät joogapökät alkoi hajota sisäsaumoista reisien kohdalta, joten nyt on varalle toiset, ja sitten parit vähän lyhyemmät versiot. Hankin kuntosalijäsenyyden nyt huhtikuun alusta lähtien, ja olen vahtinut syömisiäni vähän tarkemmin. Päälle puskeva ikäkriisi ja kevät ovat viimein saaneet aikaan sen, että peilikuva ällöttää nyt siihen pisteeseen asti, että jotain on pakko tehdä. Painoni huitelee ylipainon puolella, eikä kunnossakaan ole mitään kehumista. Elämäntaparemontti on siis paikallaan! Toistaiseksi olen pudottanut maksimipainostani melkein kolme kiloa, vaikka en olekaan vielä kerinnyt salille asti kuin pariin otteeseen. Työpaikan vaihtuessa ensi viikon jälkeen kuntoilutilannekin onneksi helpottuu. Mutta nyt itse asiaan!

Kolmet urheilupökät ja -toppi, H&M
Iski hinku valkoiseen! Ohut risti/plussaneule, tähtikuvioinen skater-mekko, sekä piiiitkä toppi niittikoristeilla, H&M

Hopeaglitteriset ristiprinttiset legginsit sekä toppi, Seppälä
Näitä metsästin hetken aikaan, ja olinkin hieman pettynyt, kun olivat erilaista materiaalia - tuon topin trikoo olisi ollut paljon mukavempi materiaali käytettäväksi myös noihin legginseihin...
Glitteri muuten ihan tosissaan varisee ja sitä on joka paikassa näiden kanssa!

Lähempää kuvaa printistä ja sävyero kankaiden materiaalista johtuen
Nämä tilailin Seppälän alepuolelta, eli siis Tiia Vanhatapion vesiputouskauluksinen pitkähihainen paita sekä lyhyt hame.
Hameeseen oli unohdettu hälytin mukaan, mutta sain sen lopulta kauppareissulla pois.
Harmitti kun nämä ovat keskenään myös täysin eri materiaali - hame on mukavaa ja ohutta kangasta, kun taas paita on paksua ja melko napakkaa, eivätkä hihat juurikaan jousta.
Uwaah, viimeinkin kaipaamani pitsimekko! Tämä löytyi siis Seppälän alesta viime viikolla, ja on aivan ihanan pehmoista pitsiä. Tykkään, samoin kuin noista 3/4 vai perätikö 1/2 hihoista. :)
Metallinhohtoiset legginsit myös alehyllystä, Seppälä.

Kahmin taas kynsilakkoja, kaikki siis Seppälästä. Soma ja hempeä glitterlakka vaatii alleen jonkun värillisen lakan tai reilusti enemmän kuin kaksi kerrosta, jolloin veikkaisin kerrostuvan melko paksuksi ja rumaksi itsekseen.
Wet'n'Wildin tummanpunainen lakka isolla siveltimella, violetinglitterinen lakka vielä testailematta.
Mattamusta ja mielestäni pehmeän kultainen sävy päätyivät edellisten lisäksi lakkakokoelmaan, tykkäsin näiden violetin ja mustan koostumuksesta.
Pitsikoru puoleen hintaan, Seppälä
Laitoin rahaa palamaan myös kampaajalle, jossa kävin eilen. Jokin tässä keväässä saa miut nyt kaipaamaan vaaleaa väriä, joten tavoitteena on päästä pitkästä aikaa blondiksi. Haaveilen saavani tämän tukan jossain vaiheessa niin vaaleaksi, että voin lisäillä latvoihin enemmän tai vähemmän satunnaisesti lilaa väriä. Tässä kuitenkin pari välivaihetta tukasta.

Värinpoisto yläosaan, joten hiukset todella epätasaisen väriset. On valkoista, oranssia, ruskeaa, ja punaruskeaa...
Kampaajallakäynnin jälkeen väri on tasaisempi, mutta jotenkin ihan järkyttävän "luonnollinen"! Omaan silmään luonnollisempi kun olis vaikka vihreä... Alaosa on edelleen musta, ja tästä jatketaan sitten ajan kanssa raidoittamalla. Hiuksissa on nytkin päälliosassa raitoja, jotka kirkastuvat vielä pesujen myötä.
Mutta nyt eväitä tekemään ja ajoissa nukkumaan, palaillaan! :)

~Misantrella

Friday was payday, so I've been doing some crazy shopping. I went to Seppälä last week and came back with two bags of stuff, and today I spent loads of money on more clothes from H&M. I mainly bought sports clothes though, since I've started to look more carefully at what I eat, and joined a gym. I've not had enough time to go to the gym more than twice so far (this month), but things should improve after next week when I switch jobs. 

There's something about this spring that's making me a little crazy: I'm longing after blonde hair, I REALLY want to buy a pair of super-ugly bright pink leggings (luckily everyone tells me not to!), and I bought the white clothes pictured above. I really like them though, and white's not really a colour now is it? ;)

And about the blonde hair...I started a project towards that as well. Pictures are after a bleach I did my self on the top part of my hair - obviously resulted in white, orange, and reddish brown - and yesterday's visit to the hair salon. A very natural light brown on top, still black on the lower part. Looks too natural to my eyes, I'd feel more comfortable with green hair! O_O I need to give my hair some time though, so the project continues in a couple of months with highlights. :)

3 comments:

  1. Heeeeeijj ja sori kommentointi vanhaan postaukseen! Mutta on pakko kommata kun itellänikin hiusten vaalennusprojekti kesken!

    En tiedä mikä pisti hamuamaan blondiutta, mutta epäilen suureksi syyksi joko Daenerys Targaryeniä (hiton koukuttava GoT!) tai sitten ikäkriisiä :D Aloitin prokkiksen jo maaliskuussa shokkiväri/kestoväripunaisesta vaalentamalla alahiuksia (oon blondannu hiuksia kolmessa osassa siis ala-, keskiväli- ja päällishiukset ja kutakin osaa aina 3x kahen viikon välein, hankala selittää..hm.)Ja nyt loppuvaiheen häämöttäessä nää kutrit rupeaa olemaan jo vitivalkoiset, uskomatonta mutta totta! :) komppaan täysin kyllä tota että vaaleimmalla hiusvärillä on inhan "luonnollinen" olo ja pitkään shokkivärejä käyttäneenä hamuaisi jo jotain ihanaa väripurskahdusta tukkaan :/

    Blondina olosta olen huomannut pari uutta asiaa: "normi"miehet ovat alkaneet iskeä baarissa, josta on kehkeytynyt pieni identiteettikriisi tyyliin : "ettekö huomaa että olen ehta villi metallinainen ja syön teikäläisiä aamupalaksi!!!" :D ei siinä mitään jokaiselle jotain jiiänee mut mulle ei sovi popeda/trance/yölintumiehet yhtään! Ehkä nyt vähän yleistän :D oonkin yrittäny tasapainottaa näitä enkelihiuksia pukeutumalla esim pvc:hen, korsetteihin ynnä muihin katu-uskottaviin bäädäääs vermeisiin ja jättämällä rakastamani rusetit ja röyhelöt rauhaan, harmi sinänsä.

    Toinen asia jonka huomasin on että ihmiset pitää mua paaaaljon nuorempana tällä hiusvärillä! En oo päässy pubeihin tai ravintoloihin tai kaljamarkettiostoksiltakaan ilman henkkarivilautusta, ja kaiken huippuna on että multa on kaksi kertaa (eri paikoista) kysytty paperit kun oon käyny tekemässä loton! Ja siitä, kun oon ollu seitsentoista kesänen on kummiskin yli 10 vuotta :D eli jotain positiivistakin :D

    Pahoittelen kilometrikommenttia! :/ Ja aurinkoista kesää! :)

    T.Misti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daenerys on kyllä ihan mieletön platinablondi! ♥
      Mimmosena sun hiukset on pysyneet tuon projektin edetessä? Itellä vähän kärvähti nyt tässä viimeisimmällä kerralla, ja nyt on pakko läträtä kosteuttavia ja hoitavia tuotteita mahdollisimman paljon joka pesun yhteydessä.
      Hahah, huomasi kyllä itekin heti tuon edellisen vaalennuksen jälkeen, että kauppareissulla jotenkin käänsi normaalia enemmän päitä, liekö sitten johtunut ihan vaaleudesta vaiko sitten tyytyväisestä hymystä naamalla... ;) Saakin muuten nähdä miten itellä käy tuon ikähommmelin kanssa, mua kun pidetään muutenkin jo ikäistäni nuorempana!
      Kaunista kesää myös sinne! :)

      Delete
    2. Muutes mullakin meinasi iskeä epätoivo vaalennusprojektin puolessa välissä kun alkoi tuntumaan että pehko ei olekkaan niin hyvässä kunnossa mitä ennen, mut löysin avun ihan marketin hyllyltä, uskomatonta mutta totta! Suosittelen erittäin lämpimästi Glissin Ultimate Oil Elixir-sarjaa!

      http://www.schwarzkopf.fi/skfi/fi/home/hair_care/care-products/Ultimate_Oil_Elixir.html

      varsinkin tuo seerumi, jossa on kultahiukkasia, on täydellisyyttä! (tää kuulostaa nyt joltain mainospuheelta, jes! :D ) Tekisi mieli laamia omaa tukkaa koko ajan kun on niin hyväkuntoisen tuntunen ja pehmeä :D Joka ilta myös laitan Glissin oil repairia hiuksiin ja varsinkin latvoihin että saavat kosteutta yön ajaksi (varmaan ihan sama mitä hiusöljyä on kunhan saapi moppi kosteutta), tietty kerran viikossa pesen tukan hopeashampoolla (tällä hetkellä käytössä Four Reasons Silver Shampoo joka on ihan hyvää) ja silloin tällöin lätkäsen tukkaan jonkun hiusnaamion, tällä hetkellä Pantenen 2min deep repair masque joka on ihan jees, mutta tykkäsin siitä Sunsilkin oranssista hair repair (vaimikäseoli) hiusnaamiosta enempi, mutten jostain syystä löydä sitä enää mistään...

      juu ja taas oon kilometrikommenttikuningatar, mutku innostun niin useasti sun blogista ja sitten kun on tämmösiä aiheita joiden kanssa itekin painin ja ja ja... :D toivottavasti jaksat edes lukea!

      T. Misti.

      ps. muistanko väärin vai tilasitko joskus semmoisen lipparin pitkän helle/kesämekon? Onko se ollut sulla jo käytössä?
      pps. pitäisikö mun kommata uusimpaan postaukseen?

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...