Sunday, April 14, 2013

It's a date!

Pääsiäislauantaina vietettiin Poikaystävän kanssa treffipäivää. Lähdettiin yhden aikaan kaupungille, ja suunnattiin syömään Nacho---Pancho Villaan. Tarkoitus oli alunperin testata jokin kiinalainen ravintola, mutta tekikin sitten enemmän mieli toisenlaista ruokaa. Pähkäiltiin aikamme Amarillon, Nacholan ja Gringos Locosin välillä, mutta päädyttiin kuitenkin Panchoon lähinna kellonajan puolesta.

Boyfriend approves!
Panostin pitkästä aikaa hieman enemmän ulkonäkööni, ja sutaisin meikkiä naamaan tulehtuneesta silmästä välittämättä. Valikoin ylle kivan mustavalkoisen roiske"kuvioisen" mekon, lätkäisin hopeiset klipsit päähän hiuspinnien kera, ja boom, valmista tuli. Poikaystäväkin tykkäsi, kun tuli pitkästä aikaa piirreltyä kulmakarvat, ne on sille joku juttu. ;) Ja onhan se totta, että kauniit kulmat kehystävät kasvot, ei vaan kauheasti aikaisina aamuina kiinnosta alkaa taiteilemaan...

Luomivärit MakeUp Academyn Undress Me Too -paletista
Unohdin säätää asetukset normaaliksi kylppärikuvaamisen jälkeen,
joten olen ihan sininen!
Normaaleilla asetuksilla en olekaan smurffikokelas! ;)
Poikaystävä oli myös löytänyt miulle vielä 2 kpl näitä lakritsi-suklaamunia, joita päätin haluta maistaa, mutta en sitten enää löytänyt kaupasta pääsiäisen alla. Itse en näistä lakua maistanut, mutta Poikaystävän mielestä molemmat maut tulivat tuosta läpi. Yllätysten puolesta olisin halunnut Angry Birds -munan, jotta olisin mahdollisesti saanut vihreän nöffepossun, mutta tuntuu ihan naurettavalta maksaa yli 3e pienestä määrästä suklaata.

Lakupeikko!
Käytiin vielä syömisen jälkeen haahuilemassa vaatekaupoissa ja etsimässä Poikaystävälle uusia housuja. Oli myöskin pakko piipahtaa hakemassa kaupasta limua, sillä ilmeisesti joku erittäin herkullisen aterian osasesta ei lopulta sopinutkaan miulle, ja olo alkoi olla melkoisen tukala. Onneksi kuitenkin lopulta löydettiin yhdet vielä kohtalaisen hintaiset pökät, ja olokin helpotti, joten jatkettiin shoppailua vielä hetki. Poikaystävä osti miulle kivat korvikset, ja nappasin Cubuksesta mukaan vielä kaulakorun. Muhahaha, soo iivul! >:)

Necklace from Cubus, earrings from Expressions
~Misantrella

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...