Sunday, January 13, 2013

Wrapping up Xmas

Friday's face, with the black version of the bat shirt (fell in love and had to get this one in addition to the wine red)
Ajattelin esitellä vielä loputkin joululahjat, kun olin nähtävästi ollut kiva tänä vuonna, ja sain lähes kaiken toivomani. :) Äiti sponsoroi miulle tuon toivomani kihartimen, kunhan itse sen hankkisin tehtyäni tarpeeksi hintavertailua. Olin myöskin saanut alekuponkeja Sokokselle, joten kävin nappaamassa Dieselin lahjapakkauksen sekä uuden ripsarin säästäen samalla muutaman roposen. Harmi vain, että en onnistunut vonkaamaan täydellisen violettia Loverdose-huulikiiltoa tuohon kaupan päälle, etu koski kuulemma vain yksittäisiä tuoksuja. *sniff*

Thermal mug & Batman-trilogy were presents from my boyfriend, the curler was sponsored by mom, and the Loverdose gift set I bought for myself :)
Toivoin poikaystävältä myös uutta termosmukia, koska tykkään ryystää teetä isoista mukeista, ja sopiva löytyikin sattumalta pinkkinä. Kuvattuna myös ihanan synkkä Batman-trilogia, jonka hologrammikannesta olen edelleen ihan innoissani! Olin jotenkin kuvitellut, että hologrammiin saa mahtumaan vain kaksi kuvaa, joten kun tuossa välähtelee katselukulmasta riippuen kaikkien kolmen kansi, niin tämä pieni dumdum oli ihan myyty. :P

Pupuhyppy oli jostain kaivellut nämä hauskat viiksimuotit! Rakastan viiksiä, kunhan ne eivät ole kenenkään naamassa... Omistankin jo 2 viiksiaiheista kaulakorua sekä yhden sormuksen, mutta harmikseni viiksekkäät vaatteet puuttuvat vielä kaapista. Peurakoru usealla ketjulla on ranneversio, ja tarvitsin kuulemma edes JOTAIN punaista, siksi puna-hopeinen arkkukoru. Mukana oli myös Angry Birdsien possutikkari, mutta sen olen ehtinyt jo popsia. :)

Moustache cookie cutters, deer bracelet, and a coffin necklace from my friend Pupuhyppy :) ♥

Pupuhypystä puheenollen, houkuttelin hänet lähtemään kanssani sushille tuossa perjantaina, ja innostuimmekin popsimaan kasvisaterian ja misokeiton lisäksi myös inside out-annoksen, kun meinasi olla niin hirmuinen nälkä. Olimme sen verran myöhään liikenteessä, että nappasimme mukaan myös take away-annokset puoleen hintaan, olisipahan sitten valmiiksi evästä seuraavallekin päivälle!
My take away sushi platter, yummy! ♥

~Misantrella

A quick post of the rest of my xmas presents.
I asked my friend Pupuhyppy if she'd be free for sushi this week, so we headed out on Friday evening. Everything was really delicious! We ended up chatting at Delisushi pretty much until closing time, so when all the take away -dishes were half price, we grabbed some lunch for the next day. :)

1 comment:

  1. en ole yleensä tykästynyt noihin peurakoruihin mutta tuo on jotenkin kovin veikeän näköinen ^^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...