Tuesday, January 22, 2013

Batmania!

Minut on viime aikoina vallannut hirmuinen sisustus- ja järjestelykuume, joten olen suunnitellut kämpän uudelleenlaittoa. Valitettavasti persikansävyiselle tapetille, rumiksimaalatuille kaapinoville ja hirveälle koivunväriselle lattialaminaatille en toistaiseksi mahda yhtään mitään, mutta ainakin voin muuten tuunailla asuntoani mieluisaksi. Erittäin paljon olen saanutkin jo aikaan viime vuonna hankitulla isolla tv-hyllyllä ja uudella matolla, ja kirppikseltä ostetut verhot pääsivät oikeuksiinsa tavallisten mustien verhojen parina. Vanhempani sponsoroivat viime vuoden aikana myös Ikeasta löytyneen nätin vaaterekin, joka on tähän asti toimittanut naulakon virkaa eteisessä, mutta siirtynee todennäköisesti huoneen puolelle, koska on vähän turhan iso eteiseen. Ongelmaksi jääkin sitten kunnollisen naulakon löytäminen, sillä eteisessä kun ei ollut valmiiksi minkäänlaista hattuhyllyä tms. ja asunnon kiviseinät ovat osoittautuneet mahdottomiksi taulujen, ikkunalaudan tms. ripustamiseen.

Olenkin nyt suunnitellut miten laittaisin huonekalut kaikista järkevimmin, ja oikeastaan ne ovat jo valmiiksi parhailla paikoillaan. Aloin kuitenkin haaveilemaan työpöydän vaihtamisesta sellaiseen, missä ei olisi kiinteätä lokerikkoa toisessa sivussa, se kun tuntuu olevan aina väärällä puolella, ja tämänhetkisessä puolta ei saa edes vaihdettua. Irrallinen pikkulipasto pyörillä taasen olisi ihanteellinen kunnollisen pöydän alle, ja aloinkin tutkailemaan jo vaihtoehtoja. Olen myös yrittänyt järjestellä asunnossa vallitsevaa vaatteiden, kirjojen, myyntitavaroiden, ja muun pikkusälän kaaosta tässä muutaman päivän ajan. Totesinkin, että onnistuakseni tässä, täytyy minun hankkia jostain kannellisia laatikoita, mieluiten erikokoisia.

Joten tieni veikin tänään kohti Tampereen Ikeaa! Kiertelin ihan rauhassa tutkaillen lipasto-/yöpöytävaihtoehtoja, pöytiä, ja jo valmiiksi mietittyjä pahvisia säilytyslaatikoita. Sattuipa niin somasti, että eräs pöytälevy oli juuri mustanruskeana tarjouksessa, ja tavalliset mustat perusjalat lähtivät kympillä, niin hups, ostin sitten pöydän. Nyt vaan vanhemmat huonekalut kiertoon ja hyvä tulee. :) Tässä olenkin nyt pöydän lisäksi koonnut 20 erikokoista laatikkoa kansineen, siirtänyt vaaterekin huoneeni nurkkaan, ja eteinenkin näyttää jälleen paljon väljemmältä. Varsin onnistunut päivä siis! Eikä tietenkään pidä unohtaa maistuvia lihapullia! Yllätyn kyllä aina uudelleen siitä, miten hyvää ja edullista ruokaa Ikeassa on tarjolla, ja olenkin ehtinyt testailla melko monenlaiset ruoka-annokset. :)

Curls courtesy of an overnight bun on damp hair, didn't last very long though :P
Tänään on myöskin ollut ihan hillitön lepakkomania kaiken suhteen, ja päädyinkin tilailemaan lepakkoaiheisia sisustustarroja netin avulla. Päälle eksyi myöskin lepakkopaita, ja oli hirveän vaikea olla piirtämättä lepakonsiipiä kulmakarvoiksi! :) Sain myöskin lisäinspiraatiota tuunattaviin vaatteisiin, ja olen ollut melkoinen sekopallo koko päivän hinkuen vain lepakoita kaikkialle! Batsbatsbatsbatsbats~ ♥

PS. Kotimatkalla ei ollut kiva huomata, että nuo Ikean huonekalujen pakkaukset ei kestä yksin kannettuna sitä hurjaa 500m matkaa bussipysäkiltä kotiin. Enkä tahtonut kestää kyllä minä itsekään (ainakaan ilman itkua, kolhuja ja hampaiden kiristelyä), joten ensi reissulle on pakko repiä joku kaveri mukaan...

~Misantrella
Today was a good skinday for a change.
Nothing but illuminator, mascara, eyebrow pen, and lipgloss on my face.
I've been really inspired to redecorate and organize my appartment, but since I can't (at least for the time being) do anything about the peachy wallpaper, yucky closet doors or pale wooden floor my landlord loves so much, I'm focusing on furniture and little details. I pretty much have the furniture where I want it to be, and getting the tv-shelf and a new carpet last year really made my room look so much better. 

I started to long for a table with no pre-attached shelf or cabinet, just a very basic table, since the one I  have right now has 4 drawers and I keep bumping my knees on it. It's just on the wrong side for me and gets in the way, so I'd like a separate one with wheels underneath. I'd also been arranging this amazing chaos of clothes, jewelry, books and all kinds of knick-knacks and came to the conclusion that I needed more boxes to store everything out of sight!

So to Ikea it was, and it just happens to be that in addition to all the boxes I bought, I found a very reasonably priced table combination, and without too much thought, decided to get it. I also had lunch at the Ikea diner, and once again was surprised by how good their food is, in addition to being very reasonably priced! :) Hopsan hejsan, svenska köttbullar!

I've also had a borderline obsessive day conserning bats, and ended up ordering some bat themed wall decals from ebay. In addition to this, I was wearing my bat shirt and batting my lashes, and I RE-HE-HEALLY wanted to draw batwing eyebrows... But decided maybe it was not appropriate for Ikea..

Batsbatsbatsbatsbatsbats! ♥

2 comments:

 1. täällä ilmoittuu myös yksi lepakkomaniaa sairastava! (Mikä lie nahkasiipinen puraissut näin alkuvuodesta :DD) Nettikauppojen ihmeellisesta maailmasta oon tilaillu vaikka mitä bättiskamaa: koruja, vaatteita, koristeita... sisustustarrat olisivat myös kivat, kiitos vinkistä! :) Saisikohan siulta pyytää jonkinlaista kämppäpostausta kun olet saanut sisustusvimman jäljiltä kamat järjestykseen? (ja näin offtopicina, iksun lihapullat rules! ;)

  Kiva että oot alkanut taas bloggailla useammin! :) ja sori tää kilometrin pituinen kommentti..
  -M.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse kotiutin uusimpana lepakkolöytönä Ginatricotista lepapakuvioiset sukat, ne oli ihan pakko saada! ♥ Myös Punanaamiosta hain muovisia lepakoita askartelua varten, mutta se projekti odottelee vielä tuolla laatikossa. :P Sisustustarrat oli hurjan kivoja, suosittelen! Niitä oli saatavilla eri väreissä, hieman erinäköisinä ja -kokoisinakin. :) Kämppäpostausta voisin kyllä jossain vaiheessa toteuttaa, mutta todennäköisesti siihen menee vielä aikaa, kun tuntuu että kaikki on vieläkin ihan sekaisin ja hujan hajan! :P

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...