Friday, June 8, 2012

Mutteri 19.07.2010-01.06.2012

Suuret kiitokset kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille. Joka vuosi ajattelen kirjoittavani asiasta jotain kaunista ja koskettavaa, jossen nyt sitten mihinkään julkisesti, niin vaikka päiväkirjaan, mutta joka vuosi huomaan myös miten kliseisiltä ja tyhjiltä kaikki sanat kuulostavat. Kökköjä korulauseita ja tyhjää sananhelinää.
Jottei nyt vahingossakaan eksyttaisi positiivisiin asioihin, niin pakko kertoa myöskin, että toinen rottasistani, Mutteri, läksi myöskin rottien taivaaseen viikko sitten perjantai-iltana. Menin häkille höpöttelemään ja ihmettelin pahaa hajua, vein sitten Mutteria pesulle, kun oli sotkenut turkkiaan, ja pestessä iho kasvaimen vierestä sitten repesi ihan täysin, paljastaen valtavan ja salaa märkineen avohaavan. Haavan vain revetessä koko ajan enemmän, päätin että nyt on aika jättää tytölle jäähyväiset, mitäpä muutakaan tuossa tilanteessa enää pystyin tehdä. Palleroinen on nyt haudattuna pihaan suuren puun juurelle, samaan paikkaan mihin pienemmät pallokorvaiset toverinsa Toffeekuono, Nokinekku ja Raitapeppukin ovat päätyneet.

Farewell, Mutteri the rat ♥
Nyt kuitenkin alan pakkailemaan viikonloppua varten, lähden Etelä-Pohjanmaalle ja palailen vasta sunnuntain aikana. Isäni täytti 01.06. pyöreitä vuosia, ja juhlistamme asiaa rennosti lähisukulaisten voimin äitin kotipaikkakunnalla. Jääpi siis valitettavasti myös toka Bella Morte välistä, mikä kyllä toisaalta harmittaa melkoisestikin, mutta iskä on mulle aina yksiä bileitä tärkeämpi! ♥

Toivottavasti mahdun junaan, lippua kun en tietenkään ole tajunnut ostaa etukäteen...

~Misantrella

First attempt with coloured big contact lenses (bought earlier from Pinkyparadise)

1 comment:

  1. Surulliseksi tulin,kun ihanuus meni pois 8<

    Ja kehunpas,että uulalaa mitkä silmät

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...