Monday, June 4, 2012

Clothes & Makeup

On ollut aikomusta taasen kirjoitella useampanakin päivänä, mutta kun ei se pelkkä aikomus riitä... Tässä nyt kuitenkin parit kootut asu- ja meikkikuvat kuluneelta parilta viikolta.

 

Naama oli näissä kuvissa melkoisen jäätävä, joten blurrasin sen ihan suosiolla piiloon ;P
Tuo harmaa pusero on kirppislöytö, johon tykästyin samantien hurjasti. 
Sattumoisin olin aiemmin ostanut samansävyiset sukkikset alekorista, joten pitihän ne tietenkin yhdistää.


Tämän mustan samettiprinttipaidan olenkin jo esitellyt aiemmin, se on myös aivan ihana päällä! Ainoana miinuksena se, että nuo "paljetit" on vain liimattu kankaaseen, ja tuntuvat tipahtelevan yllättävän helposti. Myöskin reunimmaiset nuista tuntuvat vähän raapivan tuossa kaula-aukossa.
Rannekorussa roikkuu pieniä ankheja, tilasin sen samaan syssyyn kun Pupuhypyn synttärilahjankin. :)

Tending my plants?
Pihan puut ovat olleet ihan keltaisenaan siitepölystä, joten sitä on sitten 'todella suurena yllätyksenä' ollut hirmuinen kuorrutus miun (lasittamattomalla) parvekkeellakin. 
On tullutkin käytettyä allergialääkkeitä ihan säännöllisesti tänä keväänä, vaikka miulla ei virallisesti allergiaa olekaan, astma kylläkin löytyy.

Liituraitajakku huuto.netistä, selluliittiset pattipolvet oman laiskuuden tulosta

Olen myös tesmaillut uutta luomiväripalettia, jota en ole sen kummemmin vielä kuvaillut. Sävyt ovat ainakin hurjan kivoja, ja pigmenttiä näyttää riittävän. 

Palailen taas jossain vaiheessa varsinaisen asiankin kera! :)

~Misantrella

Nothing important for now, just a combination of some of the outfits and makeup I've been sporting at work during the past two weeks.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...