Sunday, April 1, 2012

Tired and broke

On ollut kovin hiljaista tällä rintamalla. Ajatuksissa kyllä pyörii kirjoittelu, ja yksi postaus on kovasti vaiheessa, mutta sen käsittelemä asia on niin raskas, että saa nähdä saanko sitä koskaan valmiiksi. Tämä päivä on tuntunut vain valuvan ohitse, joka kerta olen ollut jotenkin ihan järkyttynyt kelloon kurkatessa. Miten se on jo noin paljon!? Jokin kevätväsymys ilmeisesti vaivaa, sillä olen viikolla nukahdellut useampaan otteeseen, ja jatkuvasti muutenkin väsynyt. Pohjat veti kuitenkin keskiviikko, jolloin jumpasta kotiuduttuani nukahdin sohvalle ruhtinaalliset kolme kertaa!

Perjantain asukokonaisuus
Tämän päivän olen suurimmilta osin viettänyt miettien mitä kaikkea voisin tähän hätään myydä, niitä kuvaten ja kirppiksille lisäillen. Katselin myös muutaman jakson Community-sarjaa, olen höpötellyt mesessä, ja pelannut FB-Simsiä, johon olen jäänyt niin pahasti koukkuun, että lisäsin muutaman täysin randomin kanssapelaajan kavereikseni, jotta saisin pelivaatimuksia täyteen. O_o Koneeni kestää hädintuskin pyörittää nuita FB-pelejä, joten en kauheasti rasita sitä pelailemalla mitään muuta. Tai ehkä kaikki johtuu vaan siitä, että miulla pitää olla aina vähintään 4 ohjelmaa pyörimässä yhtäaikaa... (Digsby-meseni, jokin tv-sarja, Firefoxilla tietty FB ja muut vakiosaitit, sekä usein kuvakansio ja kuvanmuokkausohjelma)

Perjantaina tuhlasin viimeiset roposeni pussilliseen leipään, ja nyt tänään sitten illanmittaan ryöväsin myös totaalisesti unohtamani vanhan euro-kolikkokokoelmani. Onneksi se sisälsi vielä sen verran rumia euroja (en malta edelleenkään käyttää Italian euroja, ne on liian hienoja), jotta sain haettua Siwasta juustoa ja tehtyä himoitsemiani lämpimiä uunileipiä. Vaikkei nyt justiin tuota rahaa olekaan, niin miulla kyllä on kaapit täynnä makaronia ja riisiä, ja pakastimeenkin on tullut jemmattua pari pussia parsakaalia ja hemapaa, mutta nyt on pitkästä aikaa leipähimo. ♥

Ei-niin-onnistunut viuhkaposetus
Tosiaan, rahatilanne ei ole paras mahdollinen, jos ette jo osanneet päätellä. Laskut on onneksi kaikki maksettuna, ja olen onnistuneesti pitänyt näppini irti vuokrarahojenpuolikkaasta, joten saan senkin ajoissa maksuun. Tämän takia on nyt sitten tullut heiteltyä vähän tarpeetonta tai kaappiin liian pitkäksi aikaa unohtunutta tavaraa myyntiin, turhaan minä niitä täällä panttaan. Ensi viikolle kun olisi luvassa sekä Battle Royale vs. Redemption Clubia että Emilie Autumnin keikkaa, sekä muuten vaan hömpöttelyä Jossumurun kanssa. Emilien keikalle on sentään ollut lippu ostettuna jo pitkän tovin, päätettiin että kun kerran Tampereelle tulee, niin pakko mennä. Harmittaa vaan, ettei rahatilanne ole missään vaiheessa näyttänyt vihreää VNV Nationille, muuten olisin sielläkin fiilistelemässä...

Kotiutin jälleen yhden linnunkallon.
Mitään Aprillipilaa lienee nyt turha tästä blogista etsiä, minä kun onnistuin tässä pari vuotta sitten huijaamaan kaveripiiriäni niin onnistuneesti, etten taida pystyä sitä enää ylittämään. :) Älkää tulko jekutetuiksi! ;)

~Misantrella

1 comment:

  1. Älyhieno toi kaulakoru! ^^ Ja ääh, mun sydänsukkikset on jo rikki, noi on niin ihanat. :/ Battle Royale ois ollut kyllä kiva, mutta VNV Nation ja Infektio imaiseen nyt kyllä rahaa liikaa, että vois revetä Tampereellekin.

    Ja hei, mulla on sulle haaste blogissa: http://ohiminlovewithegypt.blogspot.com/2012/04/dark-sunshine-award.html :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...