Thursday, April 19, 2012

Iron Sky and depression

Taas menossa joku alakuloinen masennuskausi, tuntuu ettei mulla nykyään muita olekaan. :/ Ei ole kiinnostanut kirjoitella mitään, ei ole tullut käytyä edes lueskelemassa muiden tekstejä. No, ehkä tää tästä taas.
Fiftarisihteeritäti
Tämä viikko on alkanut lievän ahdistuksen merkeissä. Heti ensimmäisenä maanantaiaamuna kävin terveyskeskuksessa poistattamassa selästäni melko suuren luomen, se kun oli ulkoneva, muuttanut vuosien mittaan muotoaan, ja vähän hankalassa paikassa rintsikoiden kannalta. Operaatio nyt sinänsä oli varsin helppo ja todella nopea, mutta piti sitä nyt kuitenkin vähän jännätä. 3 vaiko neljä tikkiä siihen laitettiin, ja ne pitää sitten ensi viikon perjantaina käydä otattamassa pois. Ei ole onneksi kipeä ollut, mutta piru vie kun kutisee koko ajan!

Koskahan oikein opin, ettei tuommoinen intensiivinen pikkukikkura vaan oikeasti sovi miulle...
Tiistaina taasen päätin lähteä viimein katsastamaan tuon Iron Skyn, ja innostuin vähän tälläytymäänkin sitä varten. Kukaan ei sitten loppujen lopuksi lupautunut lähteä seuraksi, mutta eipä tuo haitannut, ei miuta ole koskaan häirinnyt käydä yksin leffassa. Hiuksissani oli vielä lievää kikkuraa toissayön lettien jäljiltä, joten tukka oli vallattoman pöyheä. Päätin viimein ajatuksen kanssa kokeilla victory rollsien tekemistä, ja yhden pikaisen youtubevideon katsastettuani lähdin kokeilemaan. Ensimmäiset kasassa pysyneet jäivät omaan makuuni vähän turhan muhkeiksi, mutta toisella kertaa niistä tuli jo siedettävämmän näköiset. Otsatukkaa piti vähän feikata pois, koska en jaksanut sen kanssa alkaa erikseen takuta. Loput hiukset laitoin sitten muhkuponnarille kaksinkerroin, ja ylleni Gangsta Prankstan vihreäraitaisen hameen, perustopin ja lyhyen neulepuseron. Näytin melkoisen hyvältä, vaikka itse sanonkin, mutta silti ahdisti taas liikkua kaupungilla ihmisten ilmoilla.

Black top&tights H&M, skirt&cincher Lip Service, bolero sweater Halpa-Halli, shoes Skopunkten

Leffa itsessään oli aivan huippu, suosittelen ehdottomasti kaikille! Natsisolttujen koipia katsellessa totesin itsekseni, jotta ne semmoiset pitkät saappaat on muuten melkoisen seksikkäät miehillä. Niin ja Adlerin ja Renaten mätsäävät mustat asut olivat aivan järisyttävän upeat! Renate oli hahmona muutenkin upea, kaunis nainen. :)


Tuo luomenpoisto kuuluu tosiaan osana tälle vuodelle tekemääni lupausta pitää itsestäni kokonaisvaltaisesti parempaa huolta. Samaan kastiin menee myös viime viikkoinen lääkärireissu, joka sekin yllättäen tuotti kivasti tulosta. Lääkäri oli kanssani samaa mieltä siitä, että miun pitäisi päästä puhumaan masennuksestani, joten laittoi lähetteen psykologi+depressiohoitaja -parille, uusi astmalääkereseptin, ja tuon luomen nähtyään totesi, että vaikka se näyttääkin hyvältä, niin otetaan toki pois jos se häiritsee. Tähän mennessä kun tuo omalääkärini on tuntunut olevan enemmänkin ilkeä ja nyrpeä setä, joka ei ota vaivojani tosissaan (odotin tosiaan 5 viikkoa lekurillepääsyä kipeän ranteeni kanssa viime kesänä...). Olen myöskin käväissyt kaupungin työllistymispalvelussa juttelemassa tilanteestani, ja sinne on varattuna jälleen uusi aika ensi viikolle. Tuumasivat, että työelämävalmennus olisi varmaankin tässä vaiheessa miulle se paras vaihtoehto, joten katsellaan niitä juttuja sitten tiistaina. Olen siis kohtalaisen tyytyväinen itseeni, kun olen kerran saanut edes jotain aikaiseksi. Vielä kun jaksaisi innostua siivoamaan tämän kämpän...

~Misantrella

I've been feeling blue again, and haven't had any interest in writing my blog or even reading others. It seems like all I have these days is feeling down and miserable. I either have trouble sleeping or I sleep too much. Bah!

On Monday I went to the doctor to get a mole removed from my back. I was a little stressed about it even though I knew it was just a small operation. Luckily it didn't hurt at any point, but it's so damn itchy all the time! It's because of the stitches, I'm not sure whether there's 3 or 4 of them. I get them out on Friday next week, so I guess it'll be itching till then. 

Tuesday was a movie day, I went to see Iron Sky by myself, and decided to get dolled up for the "occasion". It was my very first attempt with victory rolls, and the first ones came out too big, they looked really goofy! The second ones turned out pretty nice, I even managed to fake my bangs to fit along them. :P I really liked the outfit I put together, although an actual corset would've looked better. Meh, comfort won! :D I really liked the movie, it was fun, it was visually awesome, and the outfits were perfection in my eyes! I will definitely be buying the DVD when it comes out! :)

Other than that I've been really anxious about going to the city amongst all the people, especially since I've had to be there around the biggest traffic hours. Not fun, especially when I've been feeling inadequate and under the weather. I caught a cold, so I haven't been able to go to the gym or do anything physically active. :(

But I have managed to keep the promise I made for this year - to take better care of myself. In addition to having that mole removed I've also seen a doctor about going to talk to a psychologist about my depression, and he agreed. My asthma medication has been updated again, so hopefully my lungs start getting better too. I also made an appointment to the job services the city offers, and will be going there on Tuesday to talk about what would be my best option job-wise at the moment. I'm pretty satisfied with myself for all this, but still need to find the energy to clean my messy appartment...:P

8 comments:

 1. Nuo victory rollsit sopii siulle mielettömän hyvin! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, tulee kyllä testailtua toisenkin kerran. :)

   Delete
 2. Iron Sky oli kyllä loistava. Avokki haukkui sen ihan lyttyyn, mutta mä vaan nauroin siellä ihan kippurassa xD Tykkäsin myös hurjasti niistä näyttelijävalinnoista, varsinkin tuosta naispääosasta. En ole yleisesti ottaen pitänyt saksaa kovin seksikkäänä kielenä, mutta noille hahmoille se sopi ihan jumalaisen hyvin :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla oli myöskin hauskaa, tuntui että vieressä istunut setä ei hirveästi arvostanut, kun hihittelin milloin millekin. :D Ja Renate oli kyllä ihana, oikea valinta kyllä pääosaan. :)

   Delete
 3. Oi, näytät todella kauniilta tuossa asussa! Itse pidin ja en pitänyt elokuvasta :D Oli huippu kohtia ja upeita pukuja mutta välillä mulle tuli surku kun joistain kohdista oli tehty kauhean epäaitoja, vaikka toki ymmärrän, että elokuva oli komedia. Silti mieltäni jäi kutkuttamaan ajatus siitä, että millainen elokuva olisi ollut vakava mielisenä... tai siis ilman suurempia komedia kohtauksia? Joka tapauksessa elokuva oli avaruuskohdilta todella upea! Ja niin kuin sanoinkin, puvut olivat ihania <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse en kauheasti edes tiennyt mitä leffalta odottaa, muutamat kaverit oli jo ehtineet yleisesti ottaen sen kehua. Jotkut kohdat oli kieltämättä tehty kyllä ihan kieli poskella :D Ja joo, vakavampihenkinen aiheesta tehty teos ois varmasti myös kiehtova. :)

   Delete
 4. Näytät kyllä tosi erilaiselta, mutta ehdottomasti hyvällä tavalla! Itselläni on myös ollut jostain syystä todella paska olo viimeisen viikon ajan, enkä ole saanut mitään järkevää tehtyä. Blogikin jäänyt ihan unholaan, kun keskittynyt lähinnä selviämään päivästä toiseen. Tuntuu, että tämä kevät on monille ollut erityisen vaikea. Toivottavasti helpottanee meillä molemmilla.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli kieltämättä itselläkin melko jännä olo peiliin katsoessa, varsinkin kun en ikinä jaksa laittaa hiuksiani mitenkään, kun ei ne ikinä mene tai pysy niinkuin haluaisi. :P Tosi turhauttavaa aikaa kyllä ollut tämä kevät, tuntuu että useammallekin tihkaisee. :(

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...