Tuesday, April 24, 2012

Emilie Autumn @ Tullikamarin Klubi 06.04.2012

Nonnih, josko nyt viimein saisin aikaiseksi tämän keikkapostauksenkin! :) Pääsiäinen meni siis Jossumurun kanssa muhustellessa, ja lauantaina suunnattiin Klubille katsomaan Emilie Autumnia. Kuvat puhukoot puolestaan. :)

Lava ennen neitosia
Tea time!

Emiliellä oli aluksi soma asukokonaisuus, johon kuului rotanhäntä ja lintunaamio. :P 

Veronica oli kyllä seksikäs porrrrnotäti! Naughty!
Bussimatkalla kotiin, oltiin väsyneitä ja rahattomia, joten ei sitten lähdetty mihinkään iltaa jatkamaan.

Kotona piti myöskin tottakai teemaan sopivasti posettaa rottisten kanssa. :P 

Oli varsin mukava ilta, ja hyvinhän tuolta vähän kauempana lavastakin näki, sai kuvia, sekä pääsi mukaan fiilikseen. :) En oikein tiennyt mitä keikalta olettaa, kun en tosiaan jaksa juurikaan youtubea käyttää muuhun kun musiikin kuunteluun (en mm. jaksa katsella musiikkivideoita, hauskat eläimet tosin ovat sitten asia erikseen), joten olin ihan positiivisesti yllättynyt. Kauniita naisia, ihania korsetteja, höyheniä, ja jopa pieni burleskiesitys. :) Tykkäsin, vaikken lempparikipalettani kuullutkaan. Ostettiin myös muistoksi joustavat mustat rannekkeet "Plague Rat" ja "Asylum Army" -teksteillä.Jossu jatkoi sitten maanantaina matkaansa täältä kohti Lontoota poikaystävänsä kanssa, ja tulivat vielä perjantaina kotimatkalla tänne. Sain ihan mahtavat tuliaiset, varsinkin kun odotin jotain perinteistä avaimenperää! :D Figuurit päätyvät koristamaan seinähyllyä, jahka jaksan sen järjestellä.
Mr.Gosh, Lenore ja Pooty & Ragamuffin

4 comments:

 1. Oi, olitko sinäkin Tampereen klubilla katsomassa Emilietä! Itse olin myös siellä :) Ja oli kyl mahtava keikka <3 Nuo siniset hiukset sopivat sulle ihanasti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aijaa, en kauheasti tullut edes etsineeksi tuttuja kasvoja. :) Päätettiin tosiaan kumpikin, että nyt on huono tuccapäivä ja iskettiin peruukit päähän, helpottaa elämää kummasti. :D

   Delete
 2. edelleen Veronica<3 Oli kyllä sellanen yllätys,että mahd.pian uudelleen! 8)
  Ja jee,onneks ees jollekkin osaan ostaa oikeanlaisia juttuja XD Kokeilitko muuten jo niitä sukkiksia? :O

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne Contessan bloomerpöksyt ♥ En muuten oo vielä testannut sukkiksia, oon ootellu vähän lämpimempiä kelejä. :) Löysitkö ne omasi matkalaukun syövereistä?

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...