Sunday, May 1, 2011

Paljon onnea minä!

Mieliala: väsynyt, mutta yllättävän tyytyväinen

Ikävästi taasen tänään vanhenin, vaikka olenkin luvannut itselleni, että täytän nykyisin enää 22v. Eri asia tietenkin monesko kerta nyt oli menossa...;)

Juhlistin asiaa eilen Pupuhypun kanssa, alunperin meidän oli tarkoitus viettää vappua tutun kaveripariskunnan luona, mutta erinäisten skismojen takia päädyimmekin istumaan iltaa luonani kahdestaan. Valitettavasti minulla ei ole nyt kuvia illanvietosta, sillä olin taas maailman hitain meikkaaja, ja meille tuli loppujen lopuksi kiire lähteä kohti keskustaa.

Takkutukka vappukukka (ainut kuva minusta koko illalta)

Keskustassa sitten seuraamme liittyi Pupuhypyn poikaystävä, ja istuskelimme sitten kolmestaan Sputnikissa. Selvisin illasta melkoisen halvalla, auttaa aina kivasti jos narikassa/baaritiskillä on mies, jolle selitän ikävää vanhenemistani. ;) Pariskunnan päättäessä illan melko lyhyeen meinasin ensin vielä suunnata kohti Infernoa jatkaakseni vapunviettoa, mutta väsymys vei lopulta voiton, ja suuntasin vain uuniperuna-annoksen kanssa kotiin.

Juoppoja elämänviisauksia Spuden vessassa (en kylläkään ole samaa mieltä)

Tänään olenkin sitten laskeskellut Naamakirjaan tulleita onnitteluja, ja laamannut koneella, pakko saada nettiaddiktin nöräysannos täyteen, sillä olen huomisen netittä liittymänvaihdoksesta johtuen. :D

~ikäloppu Misantrella

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...