Tuesday, May 3, 2011

Popottimia

Mieliala: murehduttaa olenko tulossa kipeäksi =(
Taustalla pyörii: random komediasarja


Pakko hehkuttaa, olen viimein löytänyt kivat ja sopivat ballerinat! Olen yrittänyt nyt varmaan kolme vuotta metsästää ballerinoja, jotka oikeasti pysyisivät jaloissani eivätkä valuisi pois tai aiheuttaisi rakkoja samantien, ja tietenkin vielä kohtuullisen edullisesti. Viime kesänä tulin ostaneeksi jotkut kympin lärpättimet Halpa-Hallista, ja sain niillä järkyttävät rakot useampaan varpaaseen, jäi kyllä tasan yhteen kertaan niiden käyttö!

Nämä kenkulat on Cittarista, ja hintaa oli n. 30e. Ostin nämä jo pari-kolme viikkoa takaperin, mutta sain aikaiseksi esiteltyä vasta nyt, kun olen niitä ensimmäisen kerran päässyt testaamaankin. Päällä kärjessä on kivoja niittikoristeita, ja vaikka toisessa kengässä ne ovatkin hieman vinossa, en antanut sen häiritä. Erittäin kivat poposet, olen todella tyytyväinen! ^^

Tänään sain myös postista kahdet Briteistä tilaamani kengät, ostin nämä lähinnä paniikissa synttäribilekengiksi. Ehtivät sentäs tulla ajoissa, vaikka myyjällä kestikin melkoisen kauan saada postikulut yhdistettyä ja paketti postiin asti. Ensin klikkailin ostoskoriini nämä kivannäköiset kiiltomustat nilkkurit, näissä ei ole edes turhan paljon korkoa, joten kenties pystyn näitä käyttääkin. Plus että kengiss on pitävät pohjat, joten niillä pysyy pystyssä liukkaillakin keleillä, jotka onneksi ovat jo tälle keväälle historiaa. (koputellaan silti puuta...) Mukana tuli myös ylimääräiset korkolaput kulumisen varalle.

Toiset kenkulit taasen ovat tällaiset likaisenmustat rymypopottimet, joista ei sitten korkoa löydykään. Takana on kaksi solkikoristetta, sivuissa sekä koriste- että pukemista helpottavat vetoketjut, ja nyöritys. Tosin näissäkin oli taas valmistusvika, yllättäen tietenkin minun parissani, sillä toisen kengän luistinkiinnitys on laitettu kengän molempiin sivuihin samoinpäin. Argh.

Molemmat parit tulivat kustantamaan yhteensä n. 30e, joten ei ainakaan ole hinnalla näitä pilattu. Tosin nuo likaisenmustat haisevat niin kamalalta, että jätän ne parvekkeelle ainakin yön yli, hyh!

Loppuun vielä synttärilahjani Pupuhypyltä, ihana steampunk/merirosmoteemainen kokoelma kaikkea kivaa. ^^ (taskumatti, sukkanauha, minipullo rommia, sydämenmuotoiset mustat paljettitasselit, voodoopiraatti avaimenperä, sekä Repo! The Genetic Opera dvd)

-Misantrella

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...