Wednesday, February 18, 2015

The drink that should not be named

So suck it, Valvira.

Koska loppu- ja alkuvuosi menivät niin tiiviisti Tampereella, olen viettänyt pitkästä aikaa pari viikonloppua Helsingissä Herra J:n luona. Ensimmäiselle viikonlopulle ei ollut mitään suunnitelmaa, hengailtiin vaan ja toteutettiin pikainen reissu Ikeaan. Toisena viikonloppuna taasen oli vuorossa Uisge-viskifestivaali, johon itse osallistuin nyt ensimmäistä kertaa. Herra J:n ollessa innokas viski- ja olutharrastaja, on itsekin tullut maistaneeksi yhtä sun toista taikajuomaa... ;)

Perjantai ei lähtenyt käyntiin kovinkaan hyvissä merkeissä: juna, jolla minun oli tarkoitus matkustaa oli kokonaan peruttu onnettomuuden vuoksi. Koska korvaavaa kuljetusta ei VR:n puolesta tällä kertaa järjestynyt, vietin matkan istuen liikuntarajoitteisille varatussa tilassa lattialla istuen. 

Matkustaminen täyden junan lattialla ei ole sieltä mieluisimmasta päästä...

Pysyin kuitenkin alkuperäisessä aikataulussani, joten ehdittiin vielä ennakkoon varattuun leffaan. En ole paria noita uusimpia Deppin leffoja nähnyt, joten kävimme mielenkiinnosta katsomassa Mortdecain. Hienosta näyttelijäkaartista huolimatta täytyy sanoa, että olisi saanut jäädä katsomatta... Deppistä olen pitänyt jo vuosikausia, siitä lähtien kun ensimmäisen kerran näin Gilbert Grapen ja Saksikäsi-Edwardin. Harmittaa vain, että hän tuntuu nykyään vain toistavan noita hyväntahtoisen hölmön rooleja, mieluusti katselisin häntä vähän vakavampana. 

Sininen huulipuna on Makeup Monstersin Atomic Number 27

Lauantaina heräsin kamalan flunssaisena, olo oli todella kurja. Sitten kun vielä onnistuin täysin kadottamaan toisen piilolinsseistäni heti sen silmään saatuani (sitä ei oikeasti löytynyt mistään!), iski paha mieli ja tuli tirautettua pienet itkutkin. Sain kuitenkin rauhoituttua ja kerättyä kamppeeni, joten pääsimme lähtemään kaupungille. Marmatin tosin matkalla murjotukseni lomasta, että ainoa syy enää liikkeelle lähtööni oli jo ennakkoon ostettu pääsylippu...

Asukuvaa lauantailta

Itse viskifestareilla oli kuitenkin niin paljon katseltavaa ja maisteltavaa, että kurja fiilis onneksi hälveni nopeasti. Myös flunssapöpöt tuli nujerrettua maistelemalla enemmän kun useita 1cl annoksia toinen toistaan kiinnostavampia viskejä ja rommeja. Olen ihan rakastunut tuohon lipun hintaan sisältyneeseen maistelulasiin, tavallista pienempänä versiona se sopii passelisti meikäläisen uuden harrastajan annoksille.

Mini-me!

Itse festaritarjonnan lisäksi osallistuimme vielä yhteen viimeisistä tastingeista, joista tämä salakuva on räpsäisty. Näihin tunnelmiin, sláinte!

Happy derp is happy ^_^
~Misantrella

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...