Thursday, December 26, 2013

Syyskooste

Pitkä hiljaisuus ollut jälleen, työt on jotenkin vieneet kaiken energian viime aikoina. Lähes päivittäin on ollut tarkoitus jotain kirjoitella, mutta useimmiten on tullut vaan nukahdettua sohvalle. Tässä kuitenkin koosteena syksyn tapahtumia.

Lokakuun lopulla olin Herra J:n avecina Suomen Mallaswhiskyseuran 15-vuotisjuhlakemuissa Panimoravintola Bryggerissä Helsingissä. Tarjolla oli hyvä ruokaa, talon oluita sekä tietenkin niitä viskejä. Noms!
Juomien runsautta
Herkullinen lakritsi-creme brulee (joka kaipasi kipeästi lisää lakritsia)
Näitä tisleitä jäi meidän pöydästä yksi ylimääräinen, joten tottakai nyysittiin se talteen.
Herra J ja onnellinen naamakala
Keilaamassa on tullut myös käytyä muutaman kerran, jopa töistä oli varattu porukalle virkistysilta tuonne Space Bowlingiin. Edelleen omat taidot vaihtelee hurjasti, mutta keilaaminen on kyllä mukavaa touhua! :)
Fun stuffs
Herra J keskittyy
Halloweenia vietettiin Tampereella Bella Morten & Underworldin Samhain-pippaloissa. Asuja tai niiden elementtejä tuli etsittyä useammastakin liikkeestä. Tarkoitukseni oli alunperin olla aristokraattinen undead lady, mutta koska en pitänyt yhdestäkään tarjolla olevasta aatelisperuukista, muotoutui asu lopulta epämääräiseksi hämisladyksi. Asusta sekä hame että toppi ovat kirppikseltä ostettuja, peruukki, korppi, seitit ja ruttonaamio ovat joko Punanaamiosta tai Marakatista. Pieniä muovihämiksiä löytyi jemmasta jo valmiiksi, ja ripottelinkin niitä peruukkiin sekä muutamalla ompeleella hameeseen kiinni. Mukana liehui myös pari albiinolepakkoa, joiden piti hohtaa pimeässä, mutta totaalisena pettymyksenä ne eivät sitä tehneet edes kunnon valohoitokäsittelyn jälkeen.
Asukokonaisuus ilman ruttonaamiota
Pupuhypyn kanssa
Tarkoitus oli näyttää siltä, että olisin haukkaamassa Zombie-gangsteri J:tä, mutta lopputulos näyttääkin vihaiselta nalkutukselta :D
Olen viettänyt joulua kotona vanhempien luona, mutta siitä enemmän erillisessä postauksessa. :)

~Misantrella

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...