Monday, June 24, 2013

Kesälärpättimiä


Ajattelin tehdä pienen kokoelmapostauksen kesäkengistäni. Pari vuotta sitten sattumalta Turtolan Cittarista bongatut Maailman Ihanimmat Ballerinat menivät hajoamaan jo viime vuoden loppukesästä, joten oli pakko etsiä uudet. Kyseiset ballerinat olivat ensimmäiseni moniin vuosiin, olin jo lähestulkoon luovuttanut moisten popojen suhteen, kun tuntui että kaikki ballerinantapaiset joko tipahtelivat jalastani tai sitten hiersivät mitä moninaisemmista paikoista. Plus että näissä oli vielä päheitä niittikoristeita!

World's Best Pair of Ballerinas...no longer with us, may they rest in peace *sniff*
Korvikkeet - nekin Cittarista - löytyivät toukokuun lopulla äitin kanssa kaupassa pyörähtäessä, ja äitin sponsoroimana sainkin ne heti kahdessa eri värissä. Lärpäkkeet tuntuivat jalassa hyvältä, ajattelin ensiksi kokeilla rusetin poistamista ja kenkien tuunausta niiteillä, mutta toistaiseksi nämä ovat palvelleet varsin hyvin ihan näin "au naturel"einakin. Pinkit olivat tänään ensimmäistä kertaa ulkoilutuksessa! ^.^

Tuntuvat jalassa kivoilta, ja normihinnan 19,90 € sijaan kassakuitti ilmoittikin lipareitten maksaneen vaivaiset 14,90 €/pari
Näiden lisäksi olen pariin otteeseen käynyt kiertämässä Skopunktenin valikoiman ballerinanmetsästysreissulla, ja viimeisimmällä kerralla ostinkin sieltä yhdet lisää. Nämä kenkäset ovat samaan aikaan jotenkin kivat ja silti tyhmät, tuntuivat pehmoisilta jalassa, ja olivat edulliset, joten piti nekin kotiuttaa. Ikävästi vain toinen kantapää tuntuu kävellessä hiertävän, ovat ehkä hieman eriparia, liekö toinen muutaman millin lyhyempi? Tätä ei tietysti kaupassa huomannut, toivottavasti kantapää hieman pehmenisi käytössä.

Shiny weirdo mirror tips
Samalla Skopunktenin reissulla ostin myös (ainakin omaan silmääni) pätevämmät salikengät entisten surkeiden kengäntekeleiden tilalle. Neonvihreän ja mustan yhdistelmä vetosi kovasti, nämä olivat myöskin alennuksessa, ja sopivaa kokoa, joten mukaanhan ne lähti.

Gym shoes
Lenkkikenkinä taasen palvelevat kanadantädin pari kesää sitten jättämät Rock & Tone-lenkkarit, jotka ovat hieman liian naftit omaan jalkaan, mutta saavat nyt toistaiseksi kelvata. Hyvin vähän on muutenkaan tullut lenkkipolulle asti innostuttua, joten eiköhän se näillä...

Rock & Tone shoes from my Canadian aunt
Muuten jos sää on ollut viileämpi ja on joutunut kaivaa sukat esiin, on tullut käytettyä hyvin palvelleita mustia vapaa-ajan kenkiä, nämäkin alun perin alennuskorista.

Got dirty in the rain
 Nätimpiä(?)kin kenkiä on tullut hankittua parit, molemmat Boohoolta. Harmi vain, että tulin hankkineeksi kokomustat kiilakorkkarit liian suurina, kun en osaa ajatella miten jalkani asettuu korollisissa kengissä. Molemmat ovat vielä pelkällä sovitusasteella, mutta nyt olisikin täydellinen tilaisuus ajaa nämä sisään työpaikalla.

Black "suede" shoes from Boohoo
Extremely pretty, but a size too big
Olenkin todennut, että korkkareista ja ilman sukkia käytettävistä kengistä jalkaani sopii parhaiten koko 39, kun taas sukkaa vaativista, suuremmista ja lämpimemmistä kengistä on koko suosiolla 40. Tuntuu jotenkin hassulta, että jalka on niin "normaalin" kokoinen pituuteen verrattuna, kaveripiiristä kun löytyy samanpituista tallaajaa suuremmalla jalalla.
Black/silver "suede" wedge heels from Boohoo
Slightly higher heels than in the black ones


Uusin kenkähankintani on Radiokirppikseltä löytyneet sydänkoristeiset pikkukengät. En ole ihan varma mikä näissä loppupeleissä viehätti, kengät kun ovat vähän siinä ja siinä ovatko liian naftit jalkaani, mutta pakko ne oli kotiuttaa. Kengät eivät ole mustat vaan enemmänkin tummanharmaan, korkoa on sopivasti omaan jalkaani. Näitäkin täytyy yrittää testailla toimistolla, näkee sitten mimmoisia rakkoja nämä mahdollisesti saavat aikaan...

Dark gray shoes with small heels, second-hand
The zipper and heart make for a nice detail
Loppuun vielä jo pidemmän aikaa kenkähyllyä koristaneet Demonian poposet. En ole enää varma ostinko nämä viime vai toissakesäksi, mutta ainakin viime kesänä kyseisiä töppösiä tulin käyttäneeksi. Söpöset! ^.^

Demonia shoes I bought last year or the one before that? Second hand
So cute! ^.^
~Misantrella

A post about my summer shoes. Ballerinas, sport shoes and some heels. ^.^

4 comments:

 1. Tosi kauniit kiilakorot oot löytänyt Boohoolta, kelpais miullekkin. :) Miulla on nyt ollu mustat kiilakorot hakusessa koko kevään ja kesäkuun, mut tosi monissa on sellanen beigellä nyörillä päällystetty korko tai sit ne on sellaset jäätävät palikat, eikä yhtään naiselliset.

  Ja noi sydänkoristeiset kengät ovat muuten myös kauniit!♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noi kokomustat tuli vastaan jo syksyllä, ja pakkohan ne oli tietenkin saada, toiset taasen oli alennuksessa keväällä. :) Se on kyllä kumma, kun just jotain tiettyä etsii, niin aina kaikissa vaihtoehdoissa on jotain vialla!

   Delete
 2. Noi sydänkoristeiset on hirmunätit! Tykkään noista muistakin kengistä. :3 Hemmetti vieköön, oon halunnut pitkään just noita Demonioita. :D Jos joskus luovut niistä niin muista mua ♥ Mikäli sopii mun jalkaan edes.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ai jaa, mä säkällä löysin noi Demoniat Goottikirpparin kautta, ne on kyllä tosi nätit. :)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...