Wednesday, August 22, 2012

Two and a half men

Täällä ollaan, parista yrityksestä huolimatta sinkkuna palloilen edelleen. Toisaalta tykkäilen olostani, sillä nautin vapaudestani, mutta toisaalta taasen ainainen yksinolo tahtoo masentaa. Sentään olen pyristellyt eroon miekkosesta, johon menin vahingossa ihastumaan, tämä tosin on vaatinut hieman työtä ja työstämistä...

Muista vaihtoehdoista taasen herra Kuumio on jättänyt miun varsin hämmentyneeseen mielentilaan, sillä en oikeasti tiedä onko miekkonen oikeasti kiinnostunut vaiko ei. Harmi, sillä en jaksaisi turhaan yrittää ja hakata päätäni seinään. En suotta nimennyt kyseistä miekkosta Kuumioksi, minua alkaa nimittäin ujostuttaa hänen seurassaan, ja maha tuntuu täyttyvän vallattomasti lentelevistä perhosista. Kuumio on muutenkin varsin mielenkiintoinen tapaus, joten on sääli, jos juttu loppuu jo ennen alkuaan.

Goottimiehen kanssa taasen aikaa vietettyäni tulin siihen tulokseen, että olemme niin eri aaltopituuksilla, että en jaksaisi moista. Oma sydämeni sykkii EBM:lle ja randomille nettihuumorille, kun taas Goottimies tuntuu olevan 1800-luvulta karannut ylikohtelias vampyyri, joka on innostunut mm.  vanhoista konsolipeleistä. O_o Vaikka olenkin vaatetukseni osalta siirtymässä varsin pelkistettyyn ja "perinteisiin" asukokonaisuuksiin, niin ne kiinnostuksen kohteet ja ajatusmaailma ovat ihan erilaiset.

Joten hieman turhautuneena mietin suuntaavani kiinnostukseni jonnekin muualle kuin miehiin tai mahdolliseen parisuhteeseen. Kuten vaikkapa tämän kämpän sisustukseen, sain meinaan viimein ostettua käytettynä himoitsemani Ikean Expedit-malliston tv-hyllyn, jonka bongasin alunperin Katzun blogista. Menin ja ihastuin hyllyyn niin täysin, että lähdin samantien metsästämään sitä nettikirppiksiltä, ja tuossa pari viikkoa sitten sen sain kotiinkuljetettuna. Kokosin hyllyn yksin, minkä johdosta kropastani löytyi useampiakin mustelmia ja naarmuja, kuten myös hyllystä, mutta sen jälkeen kun nakkasin ohjeet helvettiin ja kokosin hyllyn suoraan pohjasta ylöspäin (ohjeissa aloitettiin keskeltä ja vaakatasossa) onnistuin jopa projektissani! Lepuutettuani hermojani pari päivää sain myöskin aikaiseksi järjesteltyä tavaroitani hyllyyn. Telkkari on nyt miusta varsin kivasti, ja kaikki kirjanikin onnistuin hyllyyn sullomaan mangoja myöten. Halusin nimenomaan tämän kyseisen mallin juuri tuon mappisyvyyden vuoksi, piilottelin meinaan mangavarastojani muiden kirjojen ja DVD:iden taakse. Hylly vie kokonaan yhden seinistäni, mutta ei miusta paha ottaen huomioon miten paljon romua tuonne mahtuu!

Olen myös etsimässä uutta mattoa, sillä olen kyllästynyt marjapuuronpunaiseen pampulamattooni. Matto olisi ihanan pehmoinen ja kuohkea, JOS se ei olisi niin iso, etten jaksaisi sitää nostaa saatika sitten kantaa ulos tampattavaksi, tai jos se ei imisi itseensä kaikkea likaa, pölyä, hiuksia, muruja, ja elukoitten puruja. Näitä ei saa imuroimallakaan kovin hyvin pois, ja matto on kuohkea vain hetken imuroinnin jälkeen, ja menee taas linttaan siihen astuttaessa. Väri on ihana, mutta pyrin nyt yksinkertaistamaan myös värimaailmaani, ja keskityn mieluummin mustaan ja violettiin. Mattoa vasten on kuitenkin ollut hyvä kuvailla vaatteita sun muita ostoksia, ja se näkyykin monen kuvan taustalla.


Tentacle rug flat vs. foofy
Kirppiksiltä olen myös hamstrannut taas paaaljon vaatteita, mutta niistä lisää omassa postauksessaan!

~Misantrella

(No, not the tv show.)
So yeah, I'm still single after a few attempts, and at the same time I'm both loving my independence but hating the loneliness. I'm thinking of giving up men for a while, and focusing on other things, such as redecorating my flat. I managed to find this big Ikea Expedit -bookshelf second hand, since it's no longer available in stores (at least here in Finland). I first saw the bookshelf in Katzu's blog and immediately fell in love with it. I can fit soooo much stuff in it, and it keeps my tv safe as well as hides most of the electronic wires I have lying around. Still have some arranging to do, but it's starting to look good for the most part. I also need a new rug since I'm going nuts with the one I have now. It would be lovely if I could keep it clean, but it's too heavy for me to lift let alone trying to take it outside! Vacuuming only does so much, since the rug tends to suck in EVERYTHING without letting anything escape. Bah!

4 comments:

 1. Täälläkin painitaan samojen ongelmien kanssa, nimittäin miesongelmien. Miesten ajatuksen juoksun selvittämisen ohella ongelmia aiheuttaa myös omat tuntemukset, sepä se kun ei itsekkään tiedä mitä haluaa (=vannoutunut ikisinkku)! :D Näppärän näköinen tuo tv-hyllykkö muutes! Ihailtavan paljon oot saanu mahdutettua kamaa siihen! -Misty.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Miehet on yllättävän vaikeita otuksia ollakseen niin yksinkertaisia! :D
   Tuo hyllykkö oli kyllä hurjan kiva, tuli haalittua siihen vielä parit laatikot ja ovelliset "kaapit" tuota alaosaa varten. Ja tosiaan tuo mappisyvyys mahdollistaa kirjojen latelemisen kahteen riviin jättäen tilaa vielä myös koristehärpäkkeille, mahtia!

   Delete
 2. Olen todennut, että EBM-hirmujen kanssa yhteen sopivat parhaiten nörttimiehet ;) Konemusiikki menee kummallekin ja nettihuumori uppoaa. Nörtit ovat myös kilttejä ja herkkiä :) Noh, en silti lähde yleistämään mutta omalla kohdalla ainakin osuvaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo muuten vaikuttaa olevan ihan totta, nörttien kanssa iskee just samanlainen huumori, ja onhan sitä nyt itsekin omalla tavallaan nörtti, vaikka noiden koneiden sielunelämä tahtookin välillä hämmästyttää. xP Hmm, täytyypä alkaa hengailemaan taas enemmän keskustelupalstoilla ja opetella viimein sen irkin käyttö (*osaamaton mummo*), niin ehkä sitä joskus vielä onnistuneesti nappaa sen itselleen sopivan nörttimiehen! :D

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...