Tuesday, January 10, 2012

Icy grey


Toisin kuin tänään, eilen oli varsin mukava päivä. Kävimme Pupuhypyn kanssa kaupungilla syömässä ja piipahdimme parissa vaatekaupassa. Tuli myös vaihdettua kuulumiset, juoruiltua vähäsen, ja välillä naureskelin ihan kippurassa joillekin jutuille. Harmi etten taaskaan tajunnut kaivaa kameraa esiin kuin vasta illemmalla tallustellessani ruokakauppaan...

En ollut käynyt alennusmyynneissä joulun jälkeen vielä kertaakaan, enkä nytkään löytänyt oikein mitään. Ehkä vaadin sitä, mitä suuret alennuskyltit lupaavat, mutteivat kuitenkaan toteuta, tai sitten olin vain harvinaisen pihillä tuulella. Ostin kuitenkin paksut pehmoiset ale-sukkikset Ginatricotilta, ja kassalla ilahduin myyjätyttösen ilmoittaessa hinnan olevan vielä lapun ilmoittamaa halvempi.


Hömpästä taasen lähti mukaan kynsilakka, koska ihastuin täysin tuohon harmaan sävyyn. Seassa on (monisävyistä?) shimmeriä, mikä ei valitettavasti näy kuvissa. Miulla on yksi näitä Hömpän kynsilakkoja ennestään, vanhemman mallisessa pienikorkkisessa pullossa oleva violetti, johon olen ollut ihan tyytyväinen, joten uskalsin tämän harmaankin ostaa. Kaksi kerrosta riittää peittämään kunnolla, ja kuivuu myöskin kohtalaisen nopeasti.
Sain Pupuhypyltä myös joululahja part 2:n, joka ei ehtinyt jouluksi perille. Tämä sopiikin paremmin kuin hyvin Varaviiksieni kanssa, ihan parhautta!


Illemmalla lähdin vielä tallustelemaan ruokakauppaan, ja otin matkalla parit kuvat.

Puputus kävi täällä
Bussipysäkki oli jääkiteiden koristelema
Tajusin myös unohtaneeni täysin ostaa uuden piilolasikotelon, joten laitoin linssit sitten väliaikaisesti pieniin, Japanista ostamiini minirasioihin.Nämä ovatkin tähän asti olleet täysin käyttöä vailla, oikeastaan ostin nuo vain siksi, koska Hello Kitty!

Tänään ei olekaan sitten ollut niin mahtava päivä, heräsin myöhään, ja olen siitä lähtien vain hamunnut kaapeista kaikki mahdolliset herkut, ja muutenkin vain syönyt ja syönyt. Onnistuin myös nukahtamaan sohvalle reiluksi tunniksi, vaikka tarkoitus on kovasti korjata huonoa unirytmiäni. Edelleen syöpötyttää, onneksi sentään joulusuklaat ei enää maistu. Pakastimen tulin jo tyhjänneeksi jäätelöistä... Huomenna on kuitenkin edessä hirmuinen läskiangsti, joka ei miulla valitettavasti toimi mitenkään lisäinspiraationa laihduttamiseen, vaan masentaa entisestään, ja koska olen lohtusyöjä...tadaa, ikuinen kierre. Mur.

~Misantrella

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...