Wednesday, July 6, 2011

Shoppailua Seinäjoella

Mieliala: todella väsynyt, torkkunut pitkin päivää, enkä ole saanut mitään tehtyä
Taustalla pyörii: Matkaoppaat :D Ihana tämä myötähäpeän tunne, kun suomalaiset koheltaa Turkissa, jossa ei tarvita edes kielitaitoa. "Me ollaan ulkomailla!" :D


Lähdin viikko sitten käymään kotopuolessa Seinäjoella, ja kävin äitini kanssa ihan vain Cittarissa, Seppälässä ja Anttilassa katselemassa löytyykö niistä mitään kivaa. Ainahan sitä materialisti jotain löytää! :D Huuto.netistä joskus syksyllä (?) bongattu Lipin mekko toimi kivana, joskin todella kuumana matka-asuna.

Mörri-tyttönen ♥

Oloa viilentääkseni pyöräytin hiukset junassa tuommoisille palleroille, jotka sitten myöhemmin avattuani olivat muodostaneet täydelliset vahinkokiharat! ♥ Harmi, että ne sitte lässähtivät melkein samassa ajassa kuin olivat muodostuneetkin, sillä en laittanut niihin lakkaa tai mitään muutakaan. Niin ja otsis tosiaan teki comebackin tuossa maanantaina juhannuksen jälkeen, saatiin Pupuhypyn kanssa taas nerokas ja täysin satunnainen idea leikata minun tukkaa. :D

Seppälästä olin jo aiemmin ostanut tuon peurasormuksen, mutta totesin sen olevan liian iso. Koska minulla oli mukana sekä kuitti alkuperäinen muovilärpäke, jossa se oli kiinni, niin sain vaihtaa sen pienenpään. Tuo hopeanharmaa neule oli ihan pakko ottaa mukaan, sillä ostin viime syksynä/talvena samanlaisen mustan, ja se on ollut aivan ihana käytössä! Oli tarkoitus ostaa tuo toinenkin jo silloin, mutta ne loppuivat kesken. Hiuspinnit ja tuo rusettikoriste, jota voi käyttää joko hiuksissa tai rintarossina olivat alennuksessa puoleen hintaan.

Cittarista löytyi ihan perus musta toppi pitsikoristeella, sekä ihanan ohut mekko läskeilypäiviin. :P

Pääsin myös viimein maistamaan näitä maitoon dipattavia Dops-keksejä, ja oi että olivat hyviä! Noms. ^^

Myös Viikinkimies piipahti Seinäjoella käymässä, tapasi perheeni ja kissat. ^^ Kävimme sitten pienellä kävelyllä viereisen tekojärven rannalla, romanttista ja silleen. ;)

Vesi oli lämmintä! ♥

~Misantrella

2 comments:

  1. Hahaa, multa löytyy toi sama Seppälän hiuskoru! Se kyllä toimii mulla paremmin rintakoruna koska se lässäyttää mun ohuet hiukset. :/ Kiharat sopii sulle!

    ReplyDelete
  2. En oo ite ehtinyt vielä kokeilla tuota, se tuntuu kyllä pikkasen painavalta, joten ehkä sitä voi käyttää jonkun nutturan tms. koristeena.
    Niin ja kiitos, tykkäsin noista "vahinkokiharoista" tosi paljon. Olisi vain pitänyt ottaa kuvaa niistä samantien ja tosiaan käyttää sitä lakkaa, niin niistä olisi saanut nauttia vähän pitempään. On myös kiva, kun joskus letittää yöksi hiukset, ja sitten niissä on aamulla nättiä lainetta, tarkoituksellisesti kun en ikinä jaksa näitä kutrejani kihartaa. :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...