Wednesday, October 6, 2010

Yökukkuja

Olen maannut viimeiset kaksi päivää sängynpohjalla josta mystisestä mahataudista kärsien. Olo on todella kurja ja melkoisen heikko, yököttää ja vessanpöntön kanssa ollaan muutenkin oltu aika läheisiä kavereita. Kaikista inhottavinta on se, että pään sisältö tuntuu taas muuttuneen puoliksi styroksia, huimaa ja olo on kuin pienellä bambilla järvenjäällä, raajat ei oikein tunnu omilta.

Niinkuin tässä ei olisi tarpeeksi, kävipä sitten vielä niin nätisti, etten nukkunut silmäystäkään koko viime yönä. Väsytti kyllä ihan kauheasti, mutta uni ei vain tullut. Voitte siis sanoa sille hiekkaa heittelevälle hinttarille, että tästä lähtien muistaisi täälläkin välillä käydä... Jatkoin tosiaan normimeiningillä läpi yön, eli katselin leffoja ja jumitin koneella. Onneksi läppärin saa ankkuroitua niin nätisti tähän sängyn viereen jakkaralle... En oikeasti kyllä ymmärrä miksen saanut nukuttua, ihan hullua. Lopulta taisin kuitenkin simahtaa aamukymmeneltä, ja heräsin tasan kolmelta. Koska jääkaapissa möllötteli lähinnä vain valo ja perus ei-pelkästään-nautittavat peruselintarvikkeet, oli lopulta pakko raahautua nurkan taakse Siwaan. Olin niin tokkurainen, että ostin vähän mitä sattuu, mutta ainakin sain mehuja ja jotain syötyäkin välillä.

Suunnitelmana oli, että tänään, tai siis eilen tiistaina, lähden heti aamusta ruokakauppaan ja asioille, ja soitan samalla huoltomiehen tutkimaan onko pesukoneliitäntäni jotenkin tukossa, koska sieltä ei tule vettä. Olosuhteiden ollessa mitä ovat, täytyy yrittää uudelleen huomenna, ja kokeilla tästä taas kääntää kylkeä, nyt tuntuisi ainakin olevan vähän paremmat tsänssit nukahtamiseen. Ehkäpä sitä sitten saisi jotain järkevääkin postausta taas välillä aikaiseksi, ken tietää. (ja Barbie ei)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...