Tuesday, October 12, 2010

Puput ei hypi

Mieliala: ärtynyt, olokaan ei ole paras mahdollinen
Taustalla pyörii: Bones! o/

Vietin viikonlopun Pupuhypyn luona, koska hän oli kipeänä ja tarvitsi vähän apua asioissa. Katselimme paljon leffoja ja mussutimme kaikkea hyvää. ^^ Eikä huolta, hän voi jo paremmin, vaikkei nyt vielä hetkeen hyppelehdikään. ;)

Olen jostain syystä onnistunut haalimaan vaatteita Ginatricotilta tässä parin viikon sisään. Tulin ostaneeksi paksut mustat sukkahousut talven varalle - olivat jopa tarpeeksi pitkätkin - ja lisäksi mukaani lähtivät nämä violettimustat hame ja toppi. En ole saanut aikaiseksi kuvata vaatteita, joten kuvat ovat puljun verkkosivuilta napattuja.

Toisella kertaa nappasin syliini mustan Rocky Horror -teemaisen vampyyri t-paidan sekä mustan pitsihameen. Teeppariakaan ei netistä löytynyt, ja paita koristaa valitettavasti pyykkikoria tällä hetkellä, joten kuva jäänee myöhemmälle. Hametta tulin tässä viikonlopun aikana käyttäneeksikin, se vain ei oikein toimi noiden villasukkisten päällä, koska alin kerros lähtee rullaamaan ylöspäin. =/

Ja kun nyt pyykit kerta mainittiin, täytyy mainita myös pyykkikone, joka istuu surullisena kylppärini nurkassa sillä aikaa, kun minulta hitaasti - mutta varmasti - loppuvat puhtaat vaatteet. Kyse ei ole siitä, etteikö kone toimisi, ei toki, pesukoneliitäntähän tässä se ongelma on! Kylppärissäni on yhdistetty suihkun ja lavuaarin hana, ja viime torstaina kävi sitten ilmi, että tuo pesukonehana on rikki. Koko suihkusekoitin täytyy kuulemma vaihtaa, eikä huoltomies suostunut tähän urakkaan, vaan ilmoitti asiasta putkimiehelle. Nyt joko odotellaan uutta suihkusekoitinta tai sitä putkimiestä, en todellakaan tiedä.

Taloyhtiön pyykkitupa olisi kyllä käytössä ja vapaa varmaan tälläkin hetkellä, mutta mokoma rohmu syö vain euron kolikoita, enkä minä kurja tule juuri koskaan nostaneeksi käteistä! Siispä kärsin ainakin siihen asti, kunnes saan raahattua laiskan perseeni ruokakauppaan ja kerjättyä kassatädiltä/-sedältä euron kolikoita, ettei tarvitse näyttää pummilta koko loppukuuta...onneksi ei tosiaan ole tuo suihku-/lavuaarihana rikki, että saa itsensä sentään puhtaaksi!

~Minya

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...